Evet arkadaşlar artık bütün Frihost yenilikleri,duyuruları size buradan ulaştırılacaktır....
Frihost Yenilik ve Duyuruları
O zaman hemen başlayalım:
Sub-Domain Değişim Formu
Frihosttaki hesaplarınızı değiştirirken artık bir forumu kullanmanıza gerek kalmadı..."Hesabınız(Account)" sayfasından "request a subdomain change" adlı linke tıklayarak gerekli alanları doldurursanız hesabınızı değiştirebilirsiniz.Bu yeni sistem:
1.Daha hızlı
2.Daha özel(başkalarına ne istediğinizi söylemek zorunda değilsiniz)
3.Daha kolay.
4.Daha anlaşılabilir.
Teşekkürler.
Sub-Domain Değişim Formu
Frihosttaki hesaplarınızı değiştirirken artık bir forumu kullanmanıza gerek kalmadı..."Hesabınız(Account)" sayfasından "request a subdomain change" adlı linke tıklayarak gerekli alanları doldurursanız hesabınızı değiştirebilirsiniz.Bu yeni sistem:
1.Daha hızlı
2.Daha özel(başkalarına ne istediğinizi söylemek zorunda değilsiniz)
3.Daha kolay.
4.Daha anlaşılabilir.
Teşekkürler.
Evt konuyu kitlememişsin demek ki soru sorabilirim
Dikkatimi çekti ufak bi ayrıntı ama kafama da takılmadı değil
Hani Forum anasayfasında dillere özel forumların altındaki açıklamalar varya, Fransızlar ve Almanların açıklamaları da kendi dillerinde, ama bizimki ve kalanları ingilizce olarak açıklanmış. Mesala Türkçe forum açıklaması olarak "This is the Turkish forum. The only place where you may post in Turkish!" yazıyo. Kullanıcının ingilizcesi ister olsun ister olmasın o sorun değil de orada "Burası Türkçe forumları, Türkçe mesajları buradan gönderebilirsiniz "yazsa daha ii olmaz mı?
Almanlar ve Fransızlara da saygı duyuyorum gerçekten ingilizce tarafından sömürülmeyen ve kendi dillerini bu kadar ön planda tutmayı başarmış iki millet. Sadece burası için söylemiyorum Almanların çoğu ingilizce bilir ama gerekmedikçe kullanmaz hatta anlamamazlıktan bile gelirler... Soru için yeni başlık açmak istemedim ve ayrıca burdan sorduğum için de pardon
Dikkatimi çekti ufak bi ayrıntı ama kafama da takılmadı değil
Hani Forum anasayfasında dillere özel forumların altındaki açıklamalar varya, Fransızlar ve Almanların açıklamaları da kendi dillerinde, ama bizimki ve kalanları ingilizce olarak açıklanmış. Mesala Türkçe forum açıklaması olarak "This is the Turkish forum. The only place where you may post in Turkish!" yazıyo. Kullanıcının ingilizcesi ister olsun ister olmasın o sorun değil de orada "Burası Türkçe forumları, Türkçe mesajları buradan gönderebilirsiniz "yazsa daha ii olmaz mı?
Almanlar ve Fransızlara da saygı duyuyorum gerçekten ingilizce tarafından sömürülmeyen ve kendi dillerini bu kadar ön planda tutmayı başarmış iki millet. Sadece burası için söylemiyorum Almanların çoğu ingilizce bilir ama gerekmedikçe kullanmaz hatta anlamamazlıktan bile gelirler... Soru için yeni başlık açmak istemedim ve ayrıca burdan sorduğum için de pardon
| geyikkutuphanesi wrote: |
| Evt konuyu kitlememişsin demek ki soru sorabilirim Dikkatimi çekti ufak bi ayrıntı ama kafama da takılmadı değil Hani Forum anasayfasında dillere özel forumların altındaki açıklamalar varya, Fransızlar ve Almanların açıklamaları da kendi dillerinde, ama bizimki ve kalanları ingilizce olarak açıklanmış. Mesala Türkçe forum açıklaması olarak "This is the Turkish forum. The only place where you may post in Turkish!" yazıyo. Kullanıcının ingilizcesi ister olsun ister olmasın o sorun değil de orada "Burası Türkçe forumları, Türkçe mesajları buradan gönderebilirsiniz "yazsa daha ii olmaz mı? Almanlar ve Fransızlara da saygı duyuyorum gerçekten ingilizce tarafından sömürülmeyen ve kendi dillerini bu kadar ön planda tutmayı başarmış iki millet. Sadece burası için söylemiyorum Almanların çoğu ingilizce bilir ama gerekmedikçe kullanmaz hatta anlamamazlıktan bile gelirler... Soru için yeni başlık açmak istemedim ve ayrıca burdan sorduğum için de pardon |
Evet konu zaten sorularınız için açık bırakıldı(tabi bu yönlü olacağı düşünülmemişti neyse).Bu isteğinizi Bondings'e bildireceğim büyük bir ihtimalle sorun çıkarmayacaktır...Diller konusunda da haklısın Fransa'da İngilizce konuşanlar 2.sınıf muamele görüyor mesela..
[edit]Evet istek kabul gördü,artık Türkçe bir açıklamamız var.[/edit]
Evet brokrasiye takılmadan isteğin kabul görmesine sevindim. Teşekkür 
valla iyi olmuş bu ...teşekkürler geyik... 
| selim06 wrote: |
| O zaman hemen başlayalım:
Sub-Domain Değişim Formu Frihosttaki hesaplarınızı değiştirirken artık bir forumu kullanmanıza gerek kalmadı..."Hesabınız(Account)" sayfasından "request a subdomain change" adlı linke tıklayarak gerekli alanları doldurursanız hesabınızı değiştirebilirsiniz.Bu yeni sistem: 1.Daha hızlı 2.Daha özel(başkalarına ne istediğinizi söylemek zorunda değilsiniz) 3.Daha kolay. 4.Daha anlaşılabilir. Teşekkürler. |
Çok iyi olmuş ad değiştirdim ben de tabi
| loserk wrote: |
| valla iyi olmuş bu ...teşekkürler geyik... |
Portekizlileride uyandırdık
Harika olmuş açıklamanın Türkçe olması. Bende bir yerdeki eksikliği söyleyecem küçük ama yinede kafama takıldığı için söylüyorum.
Biz yazdığımız mesajı düzenlerken bastığımız yerde edit yazıyor. Orayada düzen yada düzenle yazsak daha iyi olur. Onuda düzeltirseniz harika olacak.
Biz yazdığımız mesajı düzenlerken bastığımız yerde edit yazıyor. Orayada düzen yada düzenle yazsak daha iyi olur. Onuda düzeltirseniz harika olacak.
güzel nokta geyikkutuphanesi.mod arkadasa da tesekkurler
oh güzel olşmuş ole yaw tşkkürler
| bugra9 wrote: |
| Harika olmuş açıklamanın Türkçe olması. Bende bir yerdeki eksikliği söyleyecem küçük ama yinede kafama takıldığı için söylüyorum.
Biz yazdığımız mesajı düzenlerken bastığımız yerde edit yazıyor. Orayada düzen yada düzenle yazsak daha iyi olur. Onuda düzeltirseniz harika olacak. |
evet bencede çok iyi olur tam üstüne bastın
Hadi Selim06 nerdesin (-:
| Coomedy wrote: | ||
evet bencede çok iyi olur tam üstüne bastın Hadi Selim06 nerdesin (-: |
buradayım ama genel olarak sistem üzerindeki değişikliklere sıcak bakmıyorlar.O yüzden biraz beklemek lazım.
Dediğiniz değişiklik phbb nin türkçe bölümüne ait resimlerin değiştirilmesi ile yapılabilir. Yani edit yazan şey aslında bir resim. Oncelikle o resmin Türkçe olanını hazırlamak sonra da host üzerinde forumun türkçe resim dosyalarının olduğu klasördeki eskisiyle değiştrimek lazım.
FAQ français bölümü nedir.
| mr.emre wrote: |
| FAQ français bölümü nedir. |
Fransızca sıkça sorulan sorular!!!Bilemiyorum bunu hala niye tutuyorlar ama Türkçe için böyle bir foruma gerek yok bence...
Evet arkadaşlar gelen şikayetler doğrultusunda bu dökümanı Türkçe'ye çevirmek gerektiğini anladık:
Dökümanın aslı:
http://www.frihost.com/forums/vt-14867.html
adresinden temin edilebilir.
Bunu okuduktan sonra uygulacağınız yöntemler tamamen sizin sorumluluğunuz altındadır.Beklenmedik sonuçlarla karşılaşabilirsiniz!
Küçük ve basit PHP kodlarıyla UID Apache ve Guid Apache modülleri tarafından sahiplenilen dosyları silebilirsiniz.(Bu dosyalar Phpbb gibi sistemler tarafından normal olarak oluşturulmuştur.)
1.public_html dizinine bir dosya oluşturun(ben buna fixmod.php diyeceğim).Uzantısının PHP olmasını dikkat edin Notepadle dahi oluşturup sonra uzantıyı değiştirebilirsiniz.
Kodunu girin.
2.public_html dizinine bir başka dosya daha oluşturun ve içine
kodunu girin.
Bu ikinci dosyaya istediğiniz adı verebilirsiniz!Fakat ilk blokta verdiğimiz kodu içermelidir...
Daha sonra Direct Admin panelden, public_html klasörünün izinlerini(CHMOD) 777 yapın ayrıca fixmod.php dosyası da bu şekilde olmalıdır..
Ardından Browser'dan http://siteniz.frih.net/fixmod.php 'yi açın,bir uyarı alacaksınız!Bu uyarı Apache'nin dosya izinleri ile alakalıdır ardından bitmesini bekleyin(sayfa tamamen yüklensin).
Ardından tekrar public_html'nin CHMOD'unu 775'e değiştirin.Artık Direct Admin Panelden bütün dosyalarınızı silebilirsiniz Apache dahil!
Ayrıca eğer tek dosya oluşturarak bunu yapmak isterseniz; fixmod.php adlı dosyaya şu şekilde bir kod yerleştirin:
Uyarılar!
1.Lütfen public_html klasöürünün ayarlarını 777 yaptıktan hemen sonra adımları tamamlayın.Bu süre boyunca 3. şahıslar sizin dosyalarınız üzerinde sınırsız yetkiye sahip olacaktır!Hızlı olun!
2.Phpbb tarzı sistemler bazen Apeche tarafından sahiplenen fakat CHMOD'u 777 olmayan dosyalar oluşturabilir.Biz bu işlemleri yaptıktan sonra Apache'nin dosyalarının CHMOD'u 777 olacaktır.Bu nedenle bazı güvenlik açıkları oluşturabilir.Eğer imkanınız varsa dosyaların Apache tarafından sahiplenen ve CHMOD'u 777 olmayan dosyları tekrar normal haline getiriniz!
Teşekkürler!
Dökümanın aslı:
http://www.frihost.com/forums/vt-14867.html
adresinden temin edilebilir.
Bunu okuduktan sonra uygulacağınız yöntemler tamamen sizin sorumluluğunuz altındadır.Beklenmedik sonuçlarla karşılaşabilirsiniz!
Küçük ve basit PHP kodlarıyla UID Apache ve Guid Apache modülleri tarafından sahiplenilen dosyları silebilirsiniz.(Bu dosyalar Phpbb gibi sistemler tarafından normal olarak oluşturulmuştur.)
1.public_html dizinine bir dosya oluşturun(ben buna fixmod.php diyeceğim).Uzantısının PHP olmasını dikkat edin Notepadle dahi oluşturup sonra uzantıyı değiştirebilirsiniz.
| Code: |
| <?php
system('./fixmod'); print "\n\nComplete!"; ?> |
Kodunu girin.
2.public_html dizinine bir başka dosya daha oluşturun ve içine
| #!/bin/sh
# find . -type d -exec chmod 777 {} \; 2>&1 find . -type f -exec chmod 777 {} \; 2>&1 # |
kodunu girin.
Bu ikinci dosyaya istediğiniz adı verebilirsiniz!Fakat ilk blokta verdiğimiz kodu içermelidir...
Daha sonra Direct Admin panelden, public_html klasörünün izinlerini(CHMOD) 777 yapın ayrıca fixmod.php dosyası da bu şekilde olmalıdır..
Ardından Browser'dan http://siteniz.frih.net/fixmod.php 'yi açın,bir uyarı alacaksınız!Bu uyarı Apache'nin dosya izinleri ile alakalıdır ardından bitmesini bekleyin(sayfa tamamen yüklensin).
Ardından tekrar public_html'nin CHMOD'unu 775'e değiştirin.Artık Direct Admin Panelden bütün dosyalarınızı silebilirsiniz Apache dahil!
Ayrıca eğer tek dosya oluşturarak bunu yapmak isterseniz; fixmod.php adlı dosyaya şu şekilde bir kod yerleştirin:
| <?php
system('find . -type d -exec chmod 777 {} \; 2>&1'); system('find . -type f -exec chmod 777 {} \; 2>&1'); print "\n\nComplete!"; ?> |
Uyarılar!
1.Lütfen public_html klasöürünün ayarlarını 777 yaptıktan hemen sonra adımları tamamlayın.Bu süre boyunca 3. şahıslar sizin dosyalarınız üzerinde sınırsız yetkiye sahip olacaktır!Hızlı olun!
2.Phpbb tarzı sistemler bazen Apeche tarafından sahiplenen fakat CHMOD'u 777 olmayan dosyalar oluşturabilir.Biz bu işlemleri yaptıktan sonra Apache'nin dosyalarının CHMOD'u 777 olacaktır.Bu nedenle bazı güvenlik açıkları oluşturabilir.Eğer imkanınız varsa dosyaların Apache tarafından sahiplenen ve CHMOD'u 777 olmayan dosyları tekrar normal haline getiriniz!
Teşekkürler!
Evet arkadaşlar,değerli Frihost kurucumuz Bondings tarafından yazılan AWITS(Alert, Warning and Information Ticket System) hizmete girmiştir.
Evet arkadaşlar bundan böyle uyarılarınız Özel Mesaj ile ulaştırılmayacaktır.AWITS adlı bu sistem yardımıyla siz yine uyarıldığınızdan haberdar olacaksınız.Fakat sistemin bir artısı olarak gizli bir kanal aracılıyla bize cevap yazabileceksiniz.Yani her uyarı için bir konu başlığı açılmış olacaktır(tabi bunu bir tek siz ve moderator takımı bilecektir).AWITS sisteminin bir dejavantajı ise sadece İngilizce için yazılmış olmasıdır...Size gelecek uyarı da İngilizce olacaktır(önermeme rağmen Türkçe çeviri yapılmasını istemediler).Endişelenmenizi gerektirecek bir durum yoktur,gerekli açıklamayı moderatorler olarak yapacağız...
Saygılarımızla....
Evet arkadaşlar bundan böyle uyarılarınız Özel Mesaj ile ulaştırılmayacaktır.AWITS adlı bu sistem yardımıyla siz yine uyarıldığınızdan haberdar olacaksınız.Fakat sistemin bir artısı olarak gizli bir kanal aracılıyla bize cevap yazabileceksiniz.Yani her uyarı için bir konu başlığı açılmış olacaktır(tabi bunu bir tek siz ve moderator takımı bilecektir).AWITS sisteminin bir dejavantajı ise sadece İngilizce için yazılmış olmasıdır...Size gelecek uyarı da İngilizce olacaktır(önermeme rağmen Türkçe çeviri yapılmasını istemediler).Endişelenmenizi gerektirecek bir durum yoktur,gerekli açıklamayı moderatorler olarak yapacağız...
Saygılarımızla....
bu hep böyleydi zaten...
| loserk wrote: | ||
bu hep böyleydi zaten... |
değildi.
örneğin arşivimde bu resim kalmış. farkı görebilirsin en azından.

Ben de fark ettim de niye yapmışlar anlamadım.alttaki profil tuşundan da bakılıyordu zaten...
| b17 wrote: | ||
Ben de fark ettim de niye yapmışlar anlamadım.alttaki profil tuşundan da bakılıyordu zaten... |
Aslında bu daha çok moderatorlerle ilgili bir yenilik getirdi(açıklamam uygun olmaz
altta mambo, joomla, nuke zart zurt bir sürü şey yazıyodu ya o değişmiş.
olmuş.
| Quote: |
| Providing free reliable web hosting to all active members of our forums since 2005! |
olmuş.
mesajlara, konu altlarına ve üye altlarına report linki eklenmiş.
ps: her şeyi ben duyuruyorum. yönetici uyuyor mu

ps: her şeyi ben duyuruyorum. yönetici uyuyor mu
| mesajlara, konu altlarına ve üye altlarına report linki eklenmiş.
ps: her şeyi ben duyuruyorum. yönetici uyuyor mu |
Beta aşamasındaydı bugün kullanıma geçmiş demek ki.Bu arada ben kendi kendime yazmıyorum bunları;Duyurular bölümündeki başlıkların bir benzerini bu forumda sizinle paylaşıyorum.Oraya eklenmedikçe benim de bunu söylemem doğru olmaz
Bir mesajdan elde edilebilecek maksimum puan sayısı 4.50'den 5.00'a çıkarılmıştır.
-25.04.07-
-25.04.07-
| Bir mesajdan elde edilebilecek maksimum puan sayısı 4.50'den 5.00'a çıkarılmıştır.
-25.04.07- |
4.5 değildi ki 4 tü.
Ama bir Bug var. Bu Cash Mod'un bütün versiyonlarında oluyor. Mesajın sonuna çok boşluk koyup yollarsanız maksimum puan alırsınız.Mesela kısa bir cümle yazdığınızda 1 yada 1.5 puan alıyorsunuz ama o cümlenin sonuna çoook boşluk koyarsanız aldığınız puan 5 oluyor.Bu hatanın düzeltilmesi lazım yoksa herkesin puanı çok fazla olur..
| maeglin20 wrote: |
| Ama bir Bug var. Bu Cash Mod'un bütün versiyonlarında oluyor. Mesajın sonuna çok boşluk koyup yollarsanız maksimum puan alırsınız.Mesela kısa bir cümle yazdığınızda 1 yada 1.5 puan alıyorsunuz ama o cümlenin sonuna çoook boşluk koyarsanız aldığınız puan 5 oluyor.Bu hatanın düzeltilmesi lazım yoksa herkesin puanı çok fazla olur.. |
eğer hile yapan kullanıcı görürseniz yöneticilere bildirebilirsiniz. yöneticiler hile yapan yapan kişiye yaptırım uygulayabilirler.
| mr.emre wrote: | ||
eğer hile yapan kullanıcı görürseniz yöneticilere bildirebilirsiniz. yöneticiler hile yapan yapan kişiye yaptırım uygulayabilirler. |
O hileyi yapanı nasıl farkedebilirim ki?
Ama boşluk bırakınca hiç kimse farkedemiyor.Ben bir kez denedim bu forumda kusura bakmayın LoL
| Ama boşluk bırakınca hiç kimse farkedemiyor.Ben bir kez denedim bu forumda kusura bakmayın LoL |
Yav onu diyorum işte boşluk gözükmüyor ama karakter yazılmış gibi farzediyor.Ondan 5 puan geliyor
yüzlerce boşluk bırakıyorum yine 1 küsür puan. bence senin ballı anına denk gelmiş o 
Bak bu mesajım deneme Pardon birde sonuna birşeyler yazıcaktın onu söylemeyi unuttum
Neyse inşallah bu bug çözülür.
Puanım 36.38'di şimdi 41.38
Puanım 36.38'di şimdi 41.38
Bu Bug'u bütün adminlere ve modaratörlere yolladım.Hepsi okumuş ama hiç bir cevap yazmadılar...Ayıp ayıp..Bu kadar mı umursamaz oldu millet..
Yav bi bakem bende oluyormu
edit: Bende olmadı. Belik trayıcının özelliğine göre değişebilir. Bi ara bide explorerda deneyim. (şimdi linux kullanıyorum)
edit: Bende olmadı. Belik trayıcının özelliğine göre değişebilir. Bi ara bide explorerda deneyim. (şimdi linux kullanıyorum)
Firefox kullanıyorum IE'dede aynı şey oluyor. .
Boşluk koyun ardından boşluğun sonuna birşeyler yazın..Birde öyle deneyin..
Boşluk koyun ardından boşluğun sonuna birşeyler yazın..Birde öyle deneyin..
aslına bakıldığında bu tip bir şey elde etmiş bile olsanız Frihost sizin samimiyetinize göre hesap açıp kapamakta biraz da bir çok arkadaş -20 puana kadar hesabını kullanabilmiştir.Rütbeli ve saygıdeğer bir üyeyseniz Frihost her zaman size müsamaha gösterebilir;ama yeni bir üye uzun süre mesaj atmaz(ve ya dandik dandik meseaj atarsa) hesabı elinden alınır.
| Firefox kullanıyorum IE'dede aynı şey oluyor. .
Boşluk koyun ardından boşluğun sonuna birşeyler yazın..Birde öyle deneyin.. |
Boşluk koyup sonuna bir şeyler yazan bir arkadaş tespit edilip banlanmıştı ama senin tercihin artık.Farkedersek kötü olur;onu bil ona göre davrann.
| aslına bakıldığında bu tip bir şey elde etmiş bile olsanız Frihost sizin samimiyetinize göre hesap açıp kapamakta biraz da bir çok arkadaş -20 puana kadar hesabını kullanabilmiştir.Rütbeli ve saygıdeğer bir üyeyseniz Frihost her zaman size müsamaha gösterebilir;ama yeni bir üye uzun süre mesaj atmaz(ve ya dandik dandik meseaj atarsa) hesabı elinden alınır. |
evet maeglin,selim haklı
| loserk wrote: | ||
evet maeglin,selim haklı |
Kardeşim zaten ben bu hileyide tesadüf anında buldum ve hemen buraya yazdım 2 kez kullandım oda deneme amaçlı zaten farkediyorum 4-5 saat girmeyince 5 puan gidiyor..
Ayrıca mesajlarımdada hep bunu kullanıyorum gibi bir ifade kullanmamışım farkındaysanız :S
| maeglin20 wrote: | ||||
Kardeşim zaten ben bu hileyide tesadüf anında buldum ve hemen buraya yazdım 2 kez kullandım oda deneme amaçlı zaten farkediyorum 4-5 saat girmeyince 5 puan gidiyor.. Ayrıca mesajlarımdada hep bunu kullanıyorum gibi bir ifade kullanmamışım farkındaysanız :S |
Pardon görmedim.
Forumun header'ı yenilenmiş, logo uçmuş.
Hayırlısı artık.
Bölesi daha iyi olmuş
şuan header ölmüş durumda. forum sola yaslanmış. iğrenç 
arkadaşlar Türkçemiz için özen gösteriyorsunuz da bence yeterli değil.Forum açıklaması güzel oldu da yazdığınız mesajlara bakın. ii olmus saol yha nasıL olur ve daha bir çok örnek.Siz Nesiniz? Türk mü ya da Farklı Bir Irk mı ? Türkçemiz elden gidiyor.
Türkçesi Şu dosyayı başka bir dosya yükleme sitesine yükler misin ?
Siz Bunu yapmaya devam ederseniz diğerleri de katılır.Ben MSN'de arkadaşlarımın bana yazdıklarını hep anlamamazlıktan geliyorum ve çoğu doğru düzgün Türkçe yazmaya başladılar.Sizde Buna Özen Gösterin Lütfen.
| Quote: |
| Shu file yı ba$ka 1 site ye upload ed yaff |
Türkçesi Şu dosyayı başka bir dosya yükleme sitesine yükler misin ?
Siz Bunu yapmaya devam ederseniz diğerleri de katılır.Ben MSN'de arkadaşlarımın bana yazdıklarını hep anlamamazlıktan geliyorum ve çoğu doğru düzgün Türkçe yazmaya başladılar.Sizde Buna Özen Gösterin Lütfen.
header'da avatar görünüyor,bir nevi kullanıcı menüsü gibi bişey olmuş.. footer'da değişmiş 
her refresh lediğimde site değişiyor çıldırıcam. şimdi de arama koymuşlar. valla batırdılar forumu.
Belkide çok güzel bir şey yapacaklar.
Yukarıda puan post bilgilerinin olduğu yerde "You have 0 open AWITs" yazıyor.
Acaba AWITs nedir? Yeni mi eklendi yoksa hep orda mıydı?
Acaba AWITs nedir? Yeni mi eklendi yoksa hep orda mıydı?
| insolent1 wrote: |
| Yukarıda puan post bilgilerinin olduğu yerde "You have 0 open AWITs" yazıyor.
Acaba AWITs nedir? Yeni mi eklendi yoksa hep orda mıydı? |
alert warning information ticket system
| insolent1 wrote: |
| Yukarıda puan post bilgilerinin olduğu yerde "You have 0 open AWITs" yazıyor.
Acaba AWITs nedir? Yeni mi eklendi yoksa hep orda mıydı? |
eee insan forumu hep güzel kullanıp hiç uyarılacak bir şey yapmayınca AWIT nedir bilmiyor
| selim06 wrote: | ||
eee insan forumu hep güzel kullanıp hiç uyarılacak bir şey yapmayınca AWIT nedir bilmiyor |
Rapor etmeyi kullanmıştım ama AWIT'yi kullanmadım
Arkadaşlar Frihost bünyesinde Server 3 açılmıştır.Şu an için üyelere hesap dağıtımı başlamamadı fakat Frihost.com(yani bu site) Server 3 üzerinde çalışmaya başladı.Yeni domain frih.org olmuştur...
Hepinize yeni üyeler kazandırmak için iyi bir fırsat doğdu...
Hepinize yeni üyeler kazandırmak için iyi bir fırsat doğdu...
| Arkadaşlar Frihost bünyesinde Server 3 açılmıştır.Şu an için üyelere hesap dağıtımı başlamamadı fakat Frihost.com(yani bu site) Server 3 üzerinde çalışmaya başladı.Yeni domain frih.org olmuştur...
Hepinize yeni üyeler kazandırmak için iyi bir fırsat doğdu... |
Hayırlısı olsun.. Ha ayrıca Selim, benim host'um hala onaylanmadı bir bakar mısın
Madem daha üyelere hesap verilmedi yol yakınken söyleyin vazgeçsin. Üstüne para koysun cPanel yapsın. DirectAdmin'den hiç bir şey yapılmıyor ve buna rağmen karışık.
| Madem daha üyelere hesap verilmedi yol yakınken söyleyin vazgeçsin. Üstüne para koysun cPanel yapsın. DirectAdmin'den hiç bir şey yapılmıyor ve buna rağmen karışık. |
Evet ama yinede iş görüyor DirectAdmin.. Ama ikisinden birini seç deseler cPanel derdim.
Evet ya benim ilk host cPanel'di şimdi DirectAdmin.cPanel daha iyiydi ama.
Bİ duyuruda ben yapam:)
artık frihost üzerinden blogunuz olabiliyor hatta size pointte kazandırıyor.
http://www.frihost.com/users/Bondings/blog/vp-80042.html burdan orjinal duyuruya ulaşabilirsiniz
http://www.frihost.com/account/blog_setup.php burdanda blogu oluşturabilirsiniz.
http://www.frihost.com/users/cavbela/blog/ burdanda benim bloga ulaşabilirsiniz.
ama www.bobrektasi.org dan ulaşsanız daha bi makbule geçer:)
artık frihost üzerinden blogunuz olabiliyor hatta size pointte kazandırıyor.
http://www.frihost.com/users/Bondings/blog/vp-80042.html burdan orjinal duyuruya ulaşabilirsiniz
http://www.frihost.com/account/blog_setup.php burdanda blogu oluşturabilirsiniz.
http://www.frihost.com/users/cavbela/blog/ burdanda benim bloga ulaşabilirsiniz.
ama www.bobrektasi.org dan ulaşsanız daha bi makbule geçer:)
bu arada sadece ingilizce postlara izin veriliyormuş ona dikkat etmemişim belkide yazmıyor çok yorgunum bakacak hiç halim yok:D
RSS desteği gelmiş. Türkçe Forumlar için => http://www.frihost.com/rss/forum-rss71-m.xml
Ama Türkçe karakterlerde sorun var.
Ama Türkçe karakterlerde sorun var.
| Evet arkadaşlar artık bütün Frihost yenilikleri,duyuruları size buradan ulaştırılacaktır.... |
We regret to inform you that your request has been rejected.
Reason: Please put in your hosting application (site description) in English only.
Kind regards,
bunu cevirek ve cevap yazak bi vatandaş yokmu ya yardımcı olunuz bi bakın bu soruya
yapacağın siteyi ingilizce açıklayacaksın.
| kadirnet wrote: | ||
We regret to inform you that your request has been rejected. Reason: Please put in your hosting application (site description) in English only. Kind regards, bunu cevirek ve cevap yazak bi vatandaş yokmu ya yardımcı olunuz bi bakın bu soruya |
Merhaba. frihost çok kapsamlı da sanırım kullanımı biraz sıkıntılı olacak. Sürekli puan toplamaya çalışmak vs. Bir de üyeliğin kabul edilmesi çok zaman alıyor mu? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.
| fthk wrote: |
| Merhaba. frihost çok kapsamlı da sanırım kullanımı biraz sıkıntılı olacak. Sürekli puan toplamaya çalışmak vs. Bir de üyeliğin kabul edilmesi çok zaman alıyor mu? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum. |
Türkçe forumlarda aktif bir yönetici olmadığı için olağan sürenin üstünde bir bekleme süreniz olacaktır.