FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Propozycje forumowe- czemu mówimy NIE

mtx
http://www.frihost.com/forums/vt-3725.html

czego nawet nie próbujcie sugerować (ani modom, ani adminom):
1) dodania subforum (gdziekolwiek)
2) nowych fór językowych
3) reklam w popupach
4) bannerów na stronach
5) oddzielania ogłoszeń, przyklejonych tematów i ankiet
6) asp
7) zmianę z phpBB na jakiekolwiek inne forum
8) usunięcie ADS
9) nowe skóry itp.
10) szybka odpowiedź
11) shoutbox, chatroom
12) sklep, żeby kupić więcej miejsa czy przesyłu
13) gier
14) system zgłaszania postów (niezgodnych z regulaminem)
15) płatnego hostingu
16) wymiana FRIH$ na punkty/ wymian, dotacji i wszelkich tego typu
17) zmianę z Directadmin na Cpanel czy coś takiego
18) więcej rang
19) php 5

Last edited by mtx on Sun Oct 14, 2007 7:12 pm; edited 2 times in total
Xaros
Czyli nic ciekawego nam nie zabroniliscie, chodz ten Cpanel by sie przydal i ta zamiana Frih$ na cos interesujacego...

Pozdrawiam, Xaros
pawelsz
Czy to czasem nie jest skopiowane z oficjalnego tematu o tych samych sprawach? Wink

Quote:
sklep, żeby kupić więcej miejsa czy przesyłu

Wlasnie sie zastanawiam, bo w innym miejscu gdzies czytalem, ze kiedys byc moze bedzie mozliwosc zakupienia wlasnie takich rzeczy za frih$'y...
mtx
Quote:
Czy to czasem nie jest skopiowane z oficjalnego tematu o tych samych sprawach? Wink

Quote:
http://www.frihost.com/forums/vt-3725.html

ja ino tłumaczem
Deathplanter
Tłumaczysz nie najgorzej,ale jeśli mogę coś dodać,to wyłącz emotki w tym poście.

A żeby nie krzywdzić merytorycznie subforum jednoliniowymi postami,to tak delikatnie z offtopuję,dlaczego nie mamy vB albo IPB? Napisałem do Bondingsa w tej sprawie [to on jest głównym adminem,no nie? ;p),czekam na odpowiedź. Dziwi mnie też,że w oryginale ten temat jest zamknięty. Nie mogliby chociaż w każdym punkcie uzasadnić "czemu"? ;p
pawelsz
Podejrzewam, ze w chwili obecnej zamiana trwalaby troche, a do tego trzebaby znalezc odpowiedni mod dla punktow, napisac troche dodatkow takich jak account... A konwertery zapewne nie przenioslyby punktow i frih$'ow - czyli trzebaby wszystkie te dobrodziejstwa zbierac od nowa. Wprawdzie phpBB niezbyt lubie, ale lepiej niech zostanie tak jak jest... Swoja droga mogliby tez wprowadzic (ale nie chca Razz) cos takiego zeby miec np 50 MB wiecej na stronie ale wtedy punkty spadalyby 1.5 dziennie zamiast 1 albo inne takie mody Cool chociaz takie cos takze wymagaloby duzych zmian w skrypcie...

[+]
Cytuję ten temat...
Quote:
W przyszłości będzie także możliwe dokupowanie różnych rzeczy za FRIH$ - na przykład zwiększających funkcjonalność Twojego konta.

Quote:
12) sklep, żeby kupić więcej miejsa czy przesyłu

wiem ze to tylko tlumaczenie, ale czy to troche nie zaprzecza samo sobie?
Kudlaty
MTX mam taką prośbę.. takie tematy jak te zamykaj bo to jest bez sensu... usuń te posty z pod tego tematu i zamknij go.. :]
ludzie tylko w ten sposób nabijają posty i nic więcej.. Sad
Deathplanter
Kudlaty wrote:
MTX mam taką prośbę.. takie tematy jak te zamykaj bo to jest bez sensu... usuń te posty z pod tego tematu i zamknij go.. :]
ludzie tylko w ten sposób nabijają posty i nic więcej.. Sad

Jak na razie nabicia postów tutaj nie zauważyłem,a w wypadku niektórych pytań nawet warto zapytać "czemu"...poza tym,wygodniej jest odpisać w temacie niż pisać PW,mówiąc że,na przykład,moim zdaniem w punkcie 8 zamiast ADS powinny być (chyba) reklamy Wink. Jeśli miałoby tu miejsce nabijanie postów,po to mamy moderatorów,żeby znaleźli chwilę aby je usunąć. NVM... Ostatnio zapytałem Bondingsa o sprawę vBulletina,celowego klikania żeby wesprzeć serwis oraz crashy serwera-sorki za brak tłumaczenia,ale ostatnio zaczynam narzekać na brak wolnego czasu.
Quote:

To start I don't have enough time for a long response, my apologies.

The server 2 apache crashes, I am fully aware of it, but I didn't find the cause of the problem yet. It shouldn't be the hardware causing it, rather one website or a combination of reasons.

There is no problem with the funding/money. Also please don't click on our ads in order to donate to us. This is not fair towards the advertisers, they pay for interested visitors. About placing ads on the websites, we provide ad-less hosting and don't even want/allow to place ads on the websites due to various reasons.

And finally about vBulletin, when I started Frihost I picked phpBB because I have/had no experience with vBulletin. Switching now is also not possible due to various modifications. vBulletin also has quite a few disadvantages, like (apparantly) much harder to modify. And besides even Gaia Online uses phpBB.

@pawelsz:
Gdzieś znalazłem odpowiedź: najlepszym sposobem na pogonienie programistów FriHosta jest nie poganianie ich wcale,dodatkowa presja w niczym im nie pomoże.
cambridge
php 5 byloby wskazane

jest jaks oficjalny powod, dla ktorego "nie ma i nie bedzie"?
Joker
cambridge wrote:
php 5 byloby wskazane

jest jaks oficjalny powod, dla ktorego "nie ma i nie bedzie"?

To że nie ma to fakt, ale czemu nie będzie? Very Happy W końcu cuda sie zdarzają RazzRazz
Xaros
Nie jest zle, jak dla mnie wystarczylo by serwer byl stabily; mowa o 2serv. DA nie jest zly, mimo iz Cpanel lepszy ale co tam, lepsze to niz nic, co nie Smile
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.