pierwszy raz spotkalem sie tutaj z w pelni udostepniona wersja Cpanela.. jestem naprawde pod wrazeniem mozliwosci tego skryptu.. mam pytanie do tych co maja z tym stycznosc.. Czy duzym problemem jest zainstalowanie i konfiguracaj tego na wlasna reke?
Cpanel
konfiguracja takiego skryptu jest bardzo prosta
gorzej ze skonfiugurowaniem serwera php mysql
Ja mysle ze knfiguracja jest dosc truna (moze dlateog ze znam HaTeeMeLa troche CeeSeSa a z PeHaPeka wime tle ze echo wyswietal a zmienne poprzedzasie znaczkiem dolca
) Ale Co do Cpanela: Uwazam to za jedna z najlepszych rzeczy ktore moga pomoc w robieniu stronki
. Zaden panelik tego nie zastapi 
a jest polska łatka na Cpanel?
Chyba jest - o ile sie nie myle to RVSkin ma polska wersje jezykowa - ale to ktos kto sie lepiej zna niech mnie poprawi.
Ja w jednym serwisie hostingowym spotkalem wlasnie taki polski cpanel (dodatkowo ma zmieniony wyglad - taka skorka)
Ja w jednym serwisie hostingowym spotkalem wlasnie taki polski cpanel (dodatkowo ma zmieniony wyglad - taka skorka)
Chyba jest - o ile sie nie myle to RVSkin ma polska wersje jezykowa - ale to ktos kto sie lepiej zna niech mnie poprawi.
są polskie wersje cpanelu oraz jest wiele dodatków do tego, takich jak skiny i.t.p 
a gdzie można znaleźć te dobra?
No właśnie, jak macie jakieś skiny to dajcie linki - byłoby miło 
| krzychu wrote: |
| konfiguracja takiego skryptu jest bardzo prosta |
Ja też szukam nakładki polskiej na CPanel. Jest to z pewnością bardzo poteżne narzędzie !!!!!
Mnie tam cPanel po angielsku wystarczy.... ale Fantastico po PL to duży plus.
Mi po angielsku wszystko wystarczy.
lepiej uczyć sie obsługi po angielsku - a nuż zdarzy sie coś, co będzie wymagało znajomości angielskiego i nie będziemy "zieloni". zawsze ustawiam angielski (moja mania) a dopiero np po 2-3 tyg używania zmieniam na polski - wtedy umiem żargon w obu językach 
ten Cpanel wcale nie jest taki trudny żeby trza go mieć po polsku...
myślę żę nawet to dla nas lepiej bo tak jak tu wcześniej ktoś powiedział nauczymy sie troche angielskiego co nam pomoze w przyszłośći bo jak wiemy teraz wszedzie trzeba znac obce jezyki... a angielski to podstawa...
myślę żę nawet to dla nas lepiej bo tak jak tu wcześniej ktoś powiedział nauczymy sie troche angielskiego co nam pomoze w przyszłośći bo jak wiemy teraz wszedzie trzeba znac obce jezyki... a angielski to podstawa...
ale tak na madry rozum.. cpanel przYdajew sie tlyko jak sie posiada wlasny serwer..
Dlaczego własny. Tu też sie przydaje.
bo to jedyny hosting ktory ma tak wielki brak ograniczen choby sie posiadalo wlasny serwer 
Nie jedyny choćby Nazwa.pl :]
nazwa.pl jest platna..a jak sie placi to sie ma
wiec proste 
No.... ale jest zniżka...
wzieli sie za reklame.. tu znizka ..tu kaspersky za darno 
LOL wielki LOL 
Serio najlepszy serwer kupisz za 180 zł !!
A mnie sie tam DirectAdmin podoba, nie jest wcale taki zły..
Odgrzewaniu starych tematów mówimy STOP
nienienie, bezsensownemu odgrzewaniu tematów mówimy -close- :]