pierwszy raz spotkalem sie tutaj z w pelni udostepniona wersja Cpanela.. jestem naprawde pod wrazeniem mozliwosci tego skryptu.. mam pytanie do tych co maja z tym stycznosc.. Czy duzym problemem jest zainstalowanie i konfiguracaj tego na wlasna reke?
a jest polska łatka na Cpanel?
Chyba jest - o ile sie nie myle to RVSkin ma polska wersje jezykowa - ale to ktos kto sie lepiej zna niech mnie poprawi.
Ja w jednym serwisie hostingowym spotkalem wlasnie taki polski cpanel (dodatkowo ma zmieniony wyglad - taka skorka)
Chyba jest - o ile sie nie myle to RVSkin ma polska wersje jezykowa - ale to ktos kto sie lepiej zna niech mnie poprawi.
Ja w jednym serwisie hostingowym spotkalem wlasnie taki polski cpanel (dodatkowo ma zmieniony wyglad - taka skorka)
a gdzie można znaleźć te dobra?
Ja też szukam nakładki polskiej na CPanel. Jest to z pewnością bardzo poteżne narzędzie !!!!!
Mnie tam cPanel po angielsku wystarczy.... ale Fantastico po PL to duży plus.
Mi po angielsku wszystko wystarczy.
ten Cpanel wcale nie jest taki trudny żeby trza go mieć po polsku...
myślę żę nawet to dla nas lepiej bo tak jak tu wcześniej ktoś powiedział nauczymy sie troche angielskiego co nam pomoze w przyszłośći bo jak wiemy teraz wszedzie trzeba znac obce jezyki... a angielski to podstawa...
ale tak na madry rozum.. cpanel przYdajew sie tlyko jak sie posiada wlasny serwer..
Dlaczego własny. Tu też sie przydaje.
Nie jedyny choćby Nazwa.pl :]
No.... ale jest zniżka...
Serio najlepszy serwer kupisz za 180 zł !!
A mnie sie tam DirectAdmin podoba, nie jest wcale taki zły..
Odgrzewaniu starych tematów mówimy STOP
nienienie, bezsensownemu odgrzewaniu tematów mówimy -close- :]