FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Cpanel

Arcio
pierwszy raz spotkalem sie tutaj z w pelni udostepniona wersja Cpanela.. jestem naprawde pod wrazeniem mozliwosci tego skryptu.. mam pytanie do tych co maja z tym stycznosc.. Czy duzym problemem jest zainstalowanie i konfiguracaj tego na wlasna reke?
krzychu
konfiguracja takiego skryptu jest bardzo prosta Smile gorzej ze skonfiugurowaniem serwera php mysql
knieja
Ja mysle ze knfiguracja jest dosc truna (moze dlateog ze znam HaTeeMeLa troche CeeSeSa a z PeHaPeka wime tle ze echo wyswietal a zmienne poprzedzasie znaczkiem dolca Razz) Ale Co do Cpanela: Uwazam to za jedna z najlepszych rzeczy ktore moga pomoc w robieniu stronki Smile. Zaden panelik tego nie zastapi Razz
Arcio
a jest polska łatka na Cpanel?
chorazy
Chyba jest - o ile sie nie myle to RVSkin ma polska wersje jezykowa - ale to ktos kto sie lepiej zna niech mnie poprawi.

Ja w jednym serwisie hostingowym spotkalem wlasnie taki polski cpanel (dodatkowo ma zmieniony wyglad - taka skorka)
chorazy
Chyba jest - o ile sie nie myle to RVSkin ma polska wersje jezykowa - ale to ktos kto sie lepiej zna niech mnie poprawi.

Ja w jednym serwisie hostingowym spotkalem wlasnie taki polski cpanel (dodatkowo ma zmieniony wyglad - taka skorka)
krzychu
są polskie wersje cpanelu oraz jest wiele dodatków do tego, takich jak skiny i.t.p Smile
ciotka
a gdzie można znaleźć te dobra?
cirrus
No właśnie, jak macie jakieś skiny to dajcie linki - byłoby miło Smile
Timczak
krzychu wrote:
konfiguracja takiego skryptu jest bardzo prosta Smile gorzej ze skonfiugurowaniem serwera php mysql
Właśnie problemem było dlamnie skonfigurowanie My Sql ale jest zawsze Fantasticko które pomaga Smile
matir
Ja też szukam nakładki polskiej na CPanel. Jest to z pewnością bardzo poteżne narzędzie !!!!!
Dr4goN
Mnie tam cPanel po angielsku wystarczy.... ale Fantastico po PL to duży plus.
skoczek_2002
Mi po angielsku wszystko wystarczy.
gecko
lepiej uczyć sie obsługi po angielsku - a nuż zdarzy sie coś, co będzie wymagało znajomości angielskiego i nie będziemy "zieloni". zawsze ustawiam angielski (moja mania) a dopiero np po 2-3 tyg używania zmieniam na polski - wtedy umiem żargon w obu językach Cool
Kudlaty
ten Cpanel wcale nie jest taki trudny żeby trza go mieć po polsku...
myślę żę nawet to dla nas lepiej bo tak jak tu wcześniej ktoś powiedział nauczymy sie troche angielskiego co nam pomoze w przyszłośći bo jak wiemy teraz wszedzie trzeba znac obce jezyki... a angielski to podstawa...
Arcio
ale tak na madry rozum.. cpanel przYdajew sie tlyko jak sie posiada wlasny serwer..
skoczek_2002
Dlaczego własny. Tu też sie przydaje.
Arcio
bo to jedyny hosting ktory ma tak wielki brak ograniczen choby sie posiadalo wlasny serwer Wink
skoczek_2002
Nie jedyny choćby Nazwa.pl :]
Arcio
nazwa.pl jest platna..a jak sie placi to sie ma Wink wiec proste Wink
skoczek_2002
No.... ale jest zniżka...
Arcio
wzieli sie za reklame.. tu znizka ..tu kaspersky za darno RazzRazz LOL wielki LOL Smile
skoczek_2002
Serio najlepszy serwer kupisz za 180 zł !!
Calemb
A mnie sie tam DirectAdmin podoba, nie jest wcale taki zły..
Timczak
Odgrzewaniu starych tematów mówimy STOP
Arin
nienienie, bezsensownemu odgrzewaniu tematów mówimy -close- :]
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.