FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Problem ze stronka

plantacja
Hej

Mam maly problem ze stronka..otoz czesto dochodzi do tego ze zostaje przekroczony czas oczekiwania i stronka sie nie wczytuje

"Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut."

Niby dostepna caly czas jest a przeiazona na pewno nie jest.

I tak czesto sie zdarza...chociaz mi kilku-kilkunastu sek znowu dziala

To wina frihosya czy czego.. ktos wie?
Ramelof
1.Może być to wina twojego neta chyba że wszystkim się strony tak długą ładuja.
2.Może też wina serwera.

Wydaje mi się najprawdopodobniej pierwszy punkt jest trafiony.
plantacja
Pierwszy ptk ejdnak odpada..bo wszystkim tak sie wywala..ktos mial moze cos podobnego? czy na frihoscie wszystko aldnie wam smiga?
mtx
jeśli strona jest za duża, to się takie wyświetla.. moja ma np kilkadziesiąt tysięcy tabel w mysql i zajmuje 250- dlatego trochę się wiesza.. ale to tylko na FF
Calemb
Mnie się niekiedy zdarza to samo co Tobie, ale tylko i wyłącznie w momencie gdy otwieram strone zaraz po wrzuceniu lub wymianie jakichs plików przez FTP.....
hawranek31
A mnie tam wszystko ladnie smiga i nie narzekam.

Czasami zawsze jakis blad, czy chwilowy zawias sie pojawi ale nie ma co narzekac.

Sprawdz jak to u innych chodzi(dziala).

Pozdrawiam
pawelsz
Tez mam od czasu do czasu, ale nie tylko po operacjach na FTP, choc sprawdze dokladnie. Problem znikal zawsze po kilku-kilkunastu sekundach, chociaz czasem troche denerwowal.
pabloo
No u mnie jest to samo , jak wrzuce cos na ftp to dopiero po jakims czasie to działa , a server jest czasem taki wolny ze szok i nie chce załadowac stronki , serv jest za darmo to nie ma co narzekac ze nie smiga jak płatny ale ogólnie da sie przezyc .
Feodaron
Powiem wam ze nie ma co narzekać jak to okreslił pabloo bo na płatnych Hostach równierz zdarzają sie takie problemy a nawet gorsze.
Pozdro
pawelsz
A ja zauwazylem, ze dzisiaj, gdy wszedlem na strone, ze blad pojawil sie, chociaz niczego na ftp nie wgrywalem... Ale po kilkunastu sekundach zniknal.