| Quote: |
| ütfen Frihost forumlarına "gerekli" olan türde mesaj atınız.Komik şeyler,sadece şaka içeren veya eğlenceli fotoğraflar atmak forumumuzun yapısıyla ters düşmektedir!Lütfen daha kaliteli mesajlar atmaya gayret edin.
Bu 3. uyarınız lütfen daha dikkatli olunuz. |
Bu ne saçmalıktır sayın FriHost sakinleri... Biz eğlenmiyeceğiz de kim eğlenecek.... Ben burda ilk kurulduğundan beri bulunmaktayım ve genel forum kurallarında böyle bir kural yoktur... Hepimizin başı bundan önceki 2 moderatörden yandı şimdi yanmak istemiyoruz. Şuraya düzgün bir moderatorler atanmayacak mı bir türlü???
Arkadaşlar işte 3. uyarımmış bu yüzden büyük bir ihtimalle aranızdan ayrılacağım ama Bondings'e bildireceğim durumu... (Uyarıların silinmesi konusuunda) Bu forumun açılması ve biz Türkler arasında yayılması için çok uğraştık beni kırmayacaktır...
CEZALARIM VE VERİLME NEDENLERİ:
1) İmzamda reklam yapmaktan... .:IDEALIST:. (Ayaklanma kurbanı)
Bize hiçbir Türk moderatoru(sadece idealist vardı o zaman hala var gözüküyor ama yok) bunu bildirmedi o zamanda zaten giren kişiler de belliydi ve herkesin imzasında vardı? Bunun nedeni çekememek mi yoksa?
2)İkinci uyarım ise pointlerin düşmesi sonra quateleri kaldırmakt ve renkli yazmak... Bu bir bugtu ve bunu herkes kullanıyordu... Benim puanla bir problemim yok ama yine de ben kurban gittim...
3)Yukarda quate ile yazdığımı gibidir...Ayrıca İngilizce forumlarda böyle bir kural yoktur... Hatta kategori bile açılmıştır...
İlgilenen arkadaşlara ve okuyan arkadaşlara teşekkür ederim...
Karar size kalmış... Hep post attık diye suçlanan bir kişi... Ve kendini "Haklıyım bak forumu editledim kuralları editledim git oku hahahah" diyen Türk Moderatörü arkadaşlar...
İnşallah bu da kullanıcılar tarafından okunmamak üzere çöpe atılmaz...