FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Forum a konto

Konto czy forum?
Konto
60%
 60%  [ 9 ]
Forum
40%
 40%  [ 6 ]
Total Votes : 15

Calemb
Jestem ciekaw ile osób pisze tutaj jak na normalnym forum, a ile pisze z nadzieją na hosting...
Zapewne tych pierwszych będzie mniej, ale może kilku się znajdzie.....
darczeku
forum, bo hosting mam wlasny Laughing
Timczak
Zabrakło odpowiedzi pół/pół
v3nd0r
napewno jakas motywacja jest to ze piszac posty, utrzymuje sie hosting. Ale mysle ze nie piszemy tu tylko z tego powodu. Od czasu do czasu mozna ujrzec dobre tematy, czy sensown dyskusje ,wiec nie jest zle. Wazne rowneiz ze forum posiada duze gorno uzytkownikow, i jest z kim porozmawiac. Tak jak poprzednik powiem ze dobra opcja bylo by dodanie pol na pol Smile Chyba wiekszosc y to wybrala.
draqo
Z początku pisałem dla zdobycia i utzymania konta. Teraz pisze tylko dla przyjemności i po to aby mieć jak najwięcej punktów za które ktoś mi coś może wykonać. I to proponuję również dodać do ankiety: czyli pisania na forum dla punktów.
mtx
cieszę się, że mam hosting, ale gdyby nie było forum, to trochę łyso by było- nieprawdaż? Ile to ja mam kont, o których nawet nie pamiętam, bo nie mam z nimi styczności i zapomniam?
b4r4t
Ja zarejestrowałem się na forum nie z myślą, by od razu dostać konto Smile Nie nabijalem postow, zazwyczaj pisalem w tych w ktorych moge coś wnieść ... jakaś rada, opinia Smile Stwierdzilem jednak, ze skoro mozna mieć konto to czemu go nie zarządać ... zresztą - akurat zrodził mi się w głowie pomysł więc miejsce na jego zrealizowanie jakby co - juz mam Smile A teraz ogólnie po 2 - 3 razy dziennie sprawdzam nowe posty i jak jest cos ciekawego odpowiadam Smile Raczej dla przyjemności , bo punktów spokojnie starczy mi na 50 dni Razz
Calemb
Ja teraz juz nie moge zmieniać ankiety (chyba dlatego że juz kilka osób głosowało), ale może mtx czy Arin coś poradzą? A wracając do odpowiedzi: "pół/pół" to nie chodzi mi o to że piszesz równiez po częsci dla przyjemności, ale o to czy posiadasz miejsce pod stronę dzięki pisaniu nawet gdy sprawia do przyjemność czy relaksuje.
Seba222
Na poczatku zarejestrowalem sie tylko po konto, ale teraz, strone mam na komercyjnym serwerze, a tutaj tylko konto do testow. W zwiazku z tym teraz forum odwiedzam dla przyjemnosci. Na swoje konto zagladam raczej zadko, czasem cos tam jedynie wstawie. Ale teraz juz sie tak do Frihosta przyzwyczailem, ze codziennie zagladam Smile
Kudlaty
ja zarejestrowałem sie dla konta... i raczej piszę dla konta...
jakos nie widze tu często ciekawych tematów...
ale tez nie piszę na hama... jak mnie nic nie zainteresuje to trudno... moze jutro będzie inaczej... i dopiero jak cos mnie zainteresuje to cosik napiszę.. :]
tak jak teraz, zaciekawilo mnie jak naprawde jest...
Forum niby fajne ale no coz... czegos mi w nim brakuje...
Deathplanter
Zarejestrowałem się tutaj,bo moja strona zaczęła się już rozpadać ze wzgłedów technicznych (lada miesiąc przekroczyłbym limity bazy PHP,a w takiej sytuacji byłaby to tragedia...). Aktualnie nawet gdyby oferowali mi zrezygnowanie z forum to bym nie skorzystał, przywiązałem się do niego i bardzo mi się podoba pisanie postów (a w przyszłości może i handel?).
dadaj
powiem krótko chce dostać hosting lecz lubie pogawędzić z ludźmi.
LordLuke
konto - only xD Mam wsio własnych for, i jest dla mnie porażką, że muszę tu "expić", żeby dostać konto :F
plantacja
Na poczatku oczywiscie ze dla konta zaczalem udzielac sie na forum...

Jednak teraz gdy juz mam je..to raczej utrzymanie go to zaden problem..wiec juz traktuje je jako zwyczajne forum..na ktorym czesto pojawiaja sie jakies interesujace mnie rzeczy/topici . Smile
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.