FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Blad serwera

Timczak
Zrobiłem konto koledze i wszystko ładnie działało. Strona była pod php fushion. Teraz wyskakuje błąd
Code:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@timczak.frihost.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.36 Server at www.timczak.frihost.net Port 80

Kto wie co jets nie tak.
http://timczak.frihost.net/xzetorpage/
Czasem działa tylko strona główna
draqo
Może to być spowodowane błędnym plikiem .htaccess. Spróbój ten plik usunąć ten plik, i wtedy sprawdź czy dalej będzie błąd.
WMP
albo może bawięś się chmodami?
Summoner01
"misconfiguration" hm.. może:
=> zobacz na config.php czy wszystko jest dobrze
=> zobacz czy twoja srona niejest w jakimś katalogu,
=> sprawdź chmody
=> może niewgrałeś całej strony,
=> zobacz czy któryś z plików php nie ma rozmiaru 0.0 kb (wtedy nadgraj go), tak się dzieje jeśli w czasie wysyłania przerwie się
=> usuń .htaccess
Timczak
Summoner01 wrote:
"misconfiguration" hm.. może:
=> zobacz na config.php czy wszystko jest dobrze
=> zobacz czy twoja srona niejest w jakimś katalogu,
=> sprawdź chmody
=> może niewgrałeś całej strony,
=> zobacz czy któryś z plików php nie ma rozmiaru 0.0 kb (wtedy nadgraj go), tak się dzieje jeśli w czasie wysyłania przerwie się
=> usuń .htaccess

Wszystko jest dobrze :/ Niewiem co to za błąd. Muszę napisać do admina. Ale dzięki za pomoc
pabloo
A masz php fusion z EP ? ja tez miałem ten bład jak miałem z EP , błedem było cos w pliku index.php poszukaj na forum php fusion o błedach moze coś znajdziesz , albo pisz do moda
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.