FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Punkty..

SkorpioN
Mam pytanie do modków.. bardzo ważne Razz

Czy jeśli wróciłem teraz po długiej przerwie na forum, i mam ujemną liczbę punktów to czy moge normalnie utrzymywać swoją strone?
LordLuke
Nie od modka, ale musisz nabić sobie te punkty, żeby podtrzymać stronkę (jeśli jeszcze ją masz) a jak nie to i tak muszisz nabić Wink
SkorpioN
Ehh Sad Dzięki za odpowiedź ;] Troche tego nabijania będzie Razz
Seba222
No faktycznie dawno cie tu nie bylo - zaszlo w tym czasie kilka zmian - mamy m.in. nowego lang moda Smile.
A tak wogole, to proponuje ci przeczytac ten watek: http://www.frihost.com/forums/vt-35615.html
Warto go przeczytac, zwlaszcza patrzac na niektore twoje posty po przybyciu!
SkorpioN
Nie wiem czy mi sie dobrze wydawało wczoraj ale chyba tym nowym lang modem to mtx ;] Mój stary kumpel ;] ... Dobra koniec offtopicu zaraz ;] Poczytam sobie tamto. Dzięki. Close plx.
GKH
heh, mi pozostawili konto, bo mam w podpisie, czy w profilu krótki opis, że urlopuje z pisaniem postów Razz
za miesiąc wracam z Włoch, więc znów będe pisał Razz
darczeku
SkorpioN wrote:
Nie wiem czy mi sie dobrze wydawało wczoraj ale chyba tym nowym lang modem to mtx ;] Mój stary kumpel ;] ... Dobra koniec offtopicu zaraz ;] Poczytam sobie tamto. Dzięki. Close plx.

świetnie znasz swojego kumpla i nawet nie wiesz ze jest raczej 'kumpelą"Very Happy

mtx: dobra starczy tego gadania o gupotach Razz
efekt zamierzony Razz