FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

[Mundial] Piosenka

Joker
Mam takie małe pytanie może ktoś mi będzie zdolny na nie odpowiedzieć.

Po zakończeniu meczy Mundialu, podczas wymiany koszulkami zawsze leci tam taki znany hymn/piosenka. Wpadła mi ona w ucho i nie mogę przestać jej nucić zawsze jak wygram w zakładach, i chciałbym w końcu to ściągnąć na kompa tylko (i tu jest moje pytanie Razz) nie mogęsobie przypomnieć jaki ona ma tytuł Very Happy

Mam nadzieje, że ktoś pamięta i mi tutaj zaraz napisze Razz
draqo
Nie wiem, czy chodzi ci o to, ale to oficjalna piosenka mistrzostw, a dokładnie to, to: Herbert Grönemeyer - Zeit, dass sich was dreht
Manix93
mi się z tej płyta najbardziej podobała piosenka "Stand Up" Smile
Joker
drago wrote:
Herbert Grönemeyer - Zeit, dass sich was dreht

Jeżeli o ta piosenke chodzi to jej angeliski tytuł brzmi Celebrate The Day i osobiscie bardzo mi sie podoba, ponieważ pasuje do klimatu mistorzostw... Ale chodzi mi o to co leci po zakończeniu każdego meczu. Przy najbliższej okazji możecie zwrócić na to uwagę...
Calemb
Joker chodi ci o to co puszczają np.: w trakcie przerwy jak wracają do studia i pokazują wynik a potem omawiają całe spotkanie? Napisz dokładnie moment kiedy ta piosenka leci
Joker
Chodzi mi o to co leci tuż po ostatnim gwizdku sędziego Very Happy A czy leci w czasie przerwy powiem ze nie mam pojęcia napisz ci po meczu o 16 (postaram sie nie przegapic momentu Razz)
kla_bor
Kompletnie nie wiem o co wam chodzi. Jakos ogladalem wiekszosc meczy na angielskim ITV i zadnej piosenki nie slyszalem. Dziwne???!!! moze tu nie puszczaja Idea
Joker
kla_bor wrote:
Kompletnie nie wiem o co wam chodzi. Jakos ogladalem wiekszosc meczy na angielskim ITV i zadnej piosenki nie slyszalem. Dziwne???!!! moze tu nie puszczaja

A to bardzo możliwe, że nie słyszałeś bo to leciało podczas wymiany koszulek gdy komentatorzy się już żegnali... A może po prostu nie zwracałeś uwagi?

Niestety już po mundialu i replaya nie będzie Razz Ale tak sobie myślę, że może po prostu była to ta oficjalna piosenka mistrzostw Celebrate the Day tylko zmieniona przez echo na stadionie... Question
Arctos
No co wy. To w tle to puszczają piosenkę "Rasiak Song" a czasami "Co zrobił Janas?". Zależy od ecu. Jak mecz się kończył w regulaminowym czasie to szła piosenka "Rasiak Song" a jak po dogrywce lub po karnych to szła "Co zrobił Janas".
ppp2
Co do mundialu to proponuje
obejrzec ten filmik
http://www.maxior.pl/?p=index&id=25127&8
Najlepsza jest końcówka jak mowi prezydent Razz
A i podobno jakas grupa, co miała przedstawiac piosenke
wypadek miała Sad
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.