Ostatnio natknąłem się na strone http://mir3.vim.pl/news.php jest to polska strona polskiego serwera Gate of Avalon.
Grę można ściągnąc z tej strony.
Co to takiego jest to gra przypominająca Diablo chodzimy po mapie walczymy z przeciwnikami dostajemy expy dzięki, którym awansujemy, kupjemy, sprzdajemy przedmioty.
Co myślicie o takiej grze? Jak dla mnie fajna rozrywka jednak nie dla osób, które niu umią się pochamować w graniu gdyż są w stanie przesiedziec w niej cały dzień.
Gra jest wyłącznie w internecie nie am czegość takiego jak SinglePlayer.
Aby mieć konto do gry należy zarejestrować się na stronie i napisać PM do Apofisa z loginem hasłem i e-mailem.
mtx: czy ta gra nie ma jakiś restrykcji itd? W sensie legalności i coś??
Gra jest w pełni legalna. W internecie jest wiele poradników jak zrobić własny server. Istnieje wiele innych serverów takich jak Gate of Destiny, Mordor, Lost word itd.
Last edited by Ramelof on Thu Oct 19, 2006 2:26 pm; edited 1 time in total
Grę można ściągnąc z tej strony.
Co to takiego jest to gra przypominająca Diablo chodzimy po mapie walczymy z przeciwnikami dostajemy expy dzięki, którym awansujemy, kupjemy, sprzdajemy przedmioty.
Co myślicie o takiej grze? Jak dla mnie fajna rozrywka jednak nie dla osób, które niu umią się pochamować w graniu gdyż są w stanie przesiedziec w niej cały dzień.
Gra jest wyłącznie w internecie nie am czegość takiego jak SinglePlayer.
Aby mieć konto do gry należy zarejestrować się na stronie i napisać PM do Apofisa z loginem hasłem i e-mailem.
mtx: czy ta gra nie ma jakiś restrykcji itd? W sensie legalności i coś??
Gra jest w pełni legalna. W internecie jest wiele poradników jak zrobić własny server. Istnieje wiele innych serverów takich jak Gate of Destiny, Mordor, Lost word itd.
Last edited by Ramelof on Thu Oct 19, 2006 2:26 pm; edited 1 time in total