FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Sygnatury

mtx
Rulez:
1. Your signature may not be bigger than 600X175 pixels.
2. The images in your signature may not be bigger than 50kb in Size
3. If a Moderator or Administrator has requested you to change your signature, please do so or your rights to have a signature will be removed.
4. Signatures with dynamic information about users browsing the forums, like from danasoft, are not allowed. (eg: Your browser is firefox and your ip is ... )
5. Extremely animated/irritating signatures are not allowed. This is determined by the staff and not the users.

czyli
1. nie więcej niż 600 na 175
2. nie więcej niż 50kb
3. jeśli admin albo mod poprosi o zmianę należy zmienić, albo i tak ją wywalą
4. dynamicznym obrazkom mówimy nie
5. zbyt animowane lub irytujące podpisy też nie są mile widzialne. Doceyduje o tym obsługa a nie użytkownicy.

FAQ:
Q: What may my signature contain?
Your signature may only contain one single image to reduce its size. You may promote your website in your signature, but no affiliate links/banners are allowed.

Można mieć tylko 1 obrazek (najlepiej jak najmniejszy). Można mieć wsio poza reflinkami (itp.)

dlatego proszę o zmianę obrazków w podpisie wszystkich osób, które to dotyczy.
(Bigrazer, Deathplanter, darczeku, matir i inni których jeszcze nie wykryłam Razz)
Macie na to czas do jutra (tylko kiedy to jutro minęło??).

Last edited by mtx on Mon Jun 26, 2006 4:46 pm; edited 2 times in total
pawelsz
Quote:
pawelsz za dynamicznego tez zdejmij

a mowiliscie mi ze takie cos mozna Razz
mtx
ale to było zanim zostałam modem ;P
Bigrazer
mtx wrote:

Macie na to czas do jutra (tylko kiedy to jutro minęło??).

Bez takich Razz Jak zrobiłem sobie przerwe w czytywaniu forum to jak mam to zrobic niewiedząć o tym Razz. Ale juz ok. Teraz jest tylko jeden, malutki userbarik Smile

Pozdrawiam:
Razer
webek
wiecie może skąd zdobyć sobie taką sygnaturke na ktorej pisze np. "xx fan", czy coś w tym rodzaju..
a może da się jakoś je wygenerować, bo widziałem np u gościa dynamiczną sygnaturkę, która pokazywała jego nr gg, aqq, email, członkostwo w jakiejś stronce, cs fan i takie tam.
pawelsz
www.userbars.org - o ile dobrze pamietam tam wlasnie sa userbary
Xaros
Oby nie bylo tak jak na wielu forach graficznych, chodz mi to nie przeszkadza a nawet poprawia wyglad ale bardzo obciaza forum...
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.