FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Moze maly konkursik hakerski?

WMP
Pisze ten nowy temat aby podziielić się z Wami mojim pomysłem na mały konkursik hakerski. Otóż mój pomysł wygląda tak, ja pisze zadanie/pytanie a osoba która poprawnie odpowie pierwsza wygrywa. Potem ta osoba zadaje pytanie/zadanie itp.
Prosze tylko aby te zadnai nie były w stylu shakuj to forum albo to to wygrasz, albo zrób coś w google Smile

No to ja coś musze wykombinować Smile
---A o to zadanie:
Odczytaj co jest tu napisane:
Qebtv JZC, mnxbqbjn�r� gra grxfg zrgbq� EBG13
Tekst powyżej został zakodowany syfrem przesuwajacym więc dacie rade odszyfrować. Nie bójcie się, sa tam polskie słowa a nie jakieś fkdjgkdfjg
---I po zadaniu Smile
hyhy
WMP wrote:
Qebtv JZC, mnxbqbjn�r� gra grxfg zrgbq� EBG13

Drogi WMP, zakodowałeś ten tekst metodą ROT13.

Jakieś nagrody Frih$owe przewidziane? Razz
Deathplanter
Łeeee,bez sensu ;P Może się do Microshitu hackniemy? Wink Przy okazji,zawsze mnie to wnerwiało że na forach "konkursy hakerskie" to z reguły pojedynki wśród Windowsoców,który zna więcej algorytmów szyfrowania.
pawelsz
To moze cos w stylu - kto pierwszy znajdzie exploit do Invision Power Board 2.1.6, ktory zadziala na oficjalnych forach tego systemu. Uczestnik ma go uzyc, dac linka do niego i jeszcze zatrzec slady Cool Cool Cool

Ale jesli ktos sie podejmie takiego czegos, to tylko na wlasne ryzyko Razz
Arin
-locked-

jeeees jes jeees, wygrałem. hacknąłem ten wątek!

Arin.
mtx
http://www.3o.home.pl/modules.php?name=Content2&pa=showpage&pid=24
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.