FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Komendy google

Manunu
Komendy do google i efekt ich dzialania

# site: ogranicza wyszukiwanie do stron www, które zawieraja sie w określonej domenie internetowej
# np. site:banner.vcv.pl google
# np. site:pl banner

intitle:
# ogranicza wyszukiwanie do stron www, które zawierają w tytule choć jedno z podanych słów
# np. intitle:"darmowe konta" www

allintitle:
# ogranicza wyszukiwanie do stron www, które zawierają w tytule wszystkie wskazane słowa
# np. allintitle:"darmowe konta" www

inurl:
# ogranicza wyszukiwanie do stron www, które zawieraja w URL choć jedno z podanych słów, pozostałe słowa powinny znaleść się w tekście strony
# np. inurl:pomoc mysql

allinurl:
# ogranicza wyszukiwanie do stron www, które zawierają w URL wszystkie wskazane słowa
# np. allinurl:katalog drukarki

intext:
# ogranicza wyszukiwanie do stron www, które zawierają w treści wskazane słowa
# np. intext:"banner.vcv.pl"

inanchor:
# ogranicza wyszukiwanie do stron www, które zawierają w treści linki zawierające wskazane słowa
# np. inanchor:"banner.vcv.pl"

link:
# zwraca liste stron które posiadaja odnośniki do wskazanego URL
# np. link:banner.vcv.pl

cache:
# zwraca kopie strony, która aktualnie nie jest dostepna, użyteczne dla stron zmieniajacych swoja zawartosa dosyć często
# np. cache:banner.vcv.pl

related:
# zwraca liste stron powiązanych tematycznie ze wskazanym URL
# np. related:banner.vcv.pl

filetype:
# zwraca liste plików w określonym formacie (zawierających określone rozszerzenie pliku, np. MS Excel-XLS, WORD-DOC, Acrobat Reader-PDF) zawierąjacych wskazane słowa
# np. oferta filetype:pdf

info:
# zwraca zbiór informacji o określonym URL, zwykle dane uzyskane metodami opisanymi wyżej
# np. info:banner.vcv.pl
WMP
ale żeś se nabił posta. Nie polecam
hyhy
A gdzie define????

define:
#definiuje słowo
#np. define: pussy
LordLuke
chłopak ma pamysł na inteligenty spam... ale ja bym się nie posunął aż do takich środków
fallco
ale to pomysł tylko na spam... poza tym co on pracuje dla google ?? naprawde jest wiele innych tematow i zamiast takich prob moglby sie wysilic i stworzyc cos nowego... poza tym wyglada to na kopiuj wklej z innej strony...
vrooth
każdy kiedyś zaczynał tu pisać...

ciekawe czy oplaca sie uzywać tych komend? bo mi sie raczej nie wydaje
kochanek
na moje pisanie tych komend to strata czasu bo i tak google pokazuje nam co chce nam pokazać Smile Laughing
mtx
moja komenda:
topic closed Smile
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.