FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

PhotoS v2.0 (Fotograflari Kalemle Çizilmis Gibi Yapar)

killerdevil

indir

http://rapidshare.de/files/14628019/PhotoS.rar
g_unit90
zaten bu photoshoptan yapılabiliyor
mr.emre
bu ne abi ya Shocked Shocked

g_unit90
mr.emre wrote:
bu ne abi ya Shocked Shocked

emre hiç indirme photoshop tan yapılıyor bilgisayarımda sorunlar var photoshop açılmıyor açılsa gösterirdim
maniac_ea
evet photoshopta yapabilirsin filter galerye girersen gorrsn
killerdevil
ps bilmeyen çok kişi var ve bu program sadece bu iş için ve kullanımıda gayet kolay.ps bilmeyenlerin kullanması için Wink
utkufb
20 mb ps in yanında hiç bişi ama benim tercihim ps
b17
Çok iyi ps bilirim sanırdım.(Hala sanıyorum Laughing Laughing ) Ancak bu özelliğini bilmiyordum. 5-6 yıldır photoshop kullanmama rağmen...
Dillian
Tesekkürler cok isime yaradı...Daha varmı bu tarz programlar cok lazım oluyo photoshop gibi programlar...Varsa at lütfen saol saol
duckling
Windows 95 ve 98'de Imaging diye bir program vardı, onda bile yapılıyordu Very Happy
silentabyss
Kardes Bu Çok Gereksizz Herseyle Yaparsın Bunu..
b17
Arkadaşlar Photoshop'da nasıl yapıldığını açıklayabilir mi bilen biri ben bilmiyorum da kusura bakmayın.Photoshop CS kullanıyorum...
Hayvanadam
Photoshop yapıyor olsa bile herkes photoshop kullanmıyor ve kurmak istesenizde oldukça büyük bir program , teşekkürler arkadaşım paylaştığın için..
loserk
gimp var photoshopa alternatif ama özellikleri photoshoptan daha kullanışlı ve daha kolay kullanılabilir... ama gimpi windowsta kullanabilmek için önce gtk environment diye bi transforme eden program indirip kurman gerekiyor...
b17
b17 wrote:
Arkadaşlar Photoshop'da nasıl yapıldığını açıklayabilir mi bilen biri ben bilmiyorum da kusura bakmayın.Photoshop CS kullanıyorum...

Question Question Question
muhendisabi
bu zaten doğrudan kenar sezimi yani edge detection. Matlabda da yapabilirsiniz. Örneğin:

im=imread('cameraman.tif');
im_kenar=edge(im,'canny');
figure(1), imshow(im);
figure(2), imshow(im_kenar);

saygılar.
bugra9
Bana göre bu program o kadar güzelde çeviri yapmıyor. Ben oluşturduğu resimlerden hiçbir şey anlamadım. Ayrıca deneme olduğu içinde çok kullanamıyorsunuz. İçinde onun için bişeyler vermiş ama yanlış diyor.
arno
buradaki kaç kişinin photoshopu legal? veya direk olarak şöyle sorayım: lisanslı photoshopu olan var mı?

Not: bende de yok. hava atan biri gibi hissettim birden kendimi...
b17
muhendisabi wrote:
bu zaten doğrudan kenar sezimi yani edge detection. Matlabda da yapabilirsiniz. Örneğin:

im=imread('cameraman.tif');
im_kenar=edge(im,'canny');
figure(1), imshow(im);
figure(2), imshow(im_kenar);

saygılar.

Sağolda ne dediğini anlamadım.Bu nedir yani nasıl yapıyorsun???
mr.emre
arno wrote:
buradaki kaç kişinin photoshopu legal? veya direk olarak şöyle sorayım: lisanslı photoshopu olan var mı?

Not: bende de yok. hava atan biri gibi hissettim birden kendimi...

burada ki hiç kimsenin 650 $ ı bir cd için verebilceklerini düşünmüyorum.
zaten şirketler zorunlu lisanslı kullanıyor, bireysel kullanıcıları pek takmıyorlar, bu adobe e yeter.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Turkish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.