FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Kırık Kanatlar Fan Club açıldı -www.kirikkanatlarclub.net.tc

loserk
www.kirikkanatlarclub.net.tc

Kırık Kanatlar dizisi hakkında tüm yorumlarınızı yazabileceğiniz,paylaşım yapabileceğiniz "Kırık Kanatlar Fan Club - www.kirikkanatlarclub.net.tc- AÇILDI.
tufansaba
diziyi severim vaktim olursa izlerim ama filmde aşk meşk iyi değil (: daha çok tarihte yaşanmış olayları anlatsalar güzel olacakta

ozaman nasıl para kazanacaklar demi Very Happy illa bi kovalamaca olması lazım Laughing
selim06
Evet site güzel olmuş ama Kısa Filmler bölümünü inceledim ve diziden görüntüler(videolar) olduğunu gördüm..Şimdilik buna izin verilebilir fakat eğer ileride bu dizi DVD veya VCD formatında satışa sunulursa(Kurtlar Vadisi gibi) O bölümü kaldırmanı rica edeceğim..İyi Şanslar.
loserk
yok o kısa filmler duracak orda..aslında fragman da var elimde ama 20 bölümü birden koymak zor geldi nedense...
loserk
ee kimse izlemiyo mu diziyi yaa?
uoturkey
Ben ilk zamanlar iziliyordum ama sonra dizi biraz sıkmaya başladı ve bıraktım..
loserk
uoturkey wrote:
Ben ilk zamanlar iziliyordum ama sonra dizi biraz sıkmaya başladı ve bıraktım..

ilk başları bence de biraz sıkıcıydı belki de ekranlarda bu tarz dizileri görmeye alışık olmadığımız için garipsemiştim...ama sonradan dizi çok fena sardı...
loserk
dünkü bölüm gene süperdi..yok mu hiç izleyen? Crying or Very sad Crying or Very sad
g_unit90
televizyon seyretmem ama güzel bir site olmuş açıkçası özetler özellikle daha güzel
posof
tv izlemeyeli 10 ay oluca adls ile hayatim değişti Smile
loserk
g_unit90 wrote:
televizyon seyretmem ama güzel bir site olmuş açıkçası özetler özellikle daha güzel

televizyon seyretmesen bile bence bu diziyi mutlaka seyretmelisin...eski bölümleri de tabi... Laughing
uoturkey
Sitedeki müzikler çok hoşuma gitti ares yerine artık senin siteyi dinliom Very Happy
loserk
uoturkey wrote:
Sitedeki müzikler çok hoşuma gitti ares yerine artık senin siteyi dinliom Very Happy

yaa diziyi izlemesen bile katıl sen de aramıza... o müziklerden bissürü var içerde Laughing
BURAK_X
Bi aralar izliyodum.Kurşun Yarası gibi bişey Smile
uoturkey
Şu saatlerde sezon finali yayınalnıyor bir yandan bilgisyarda bir yandan da gözüm ekranda ... Loserk sırf senin için izliom valla başkasının dizisi olsa izlemezdim... Ona göre Very Happy
tufansaba
hocayla mıhtarı sallandıracaksın aslında Very Happy ama ozaman film biter Laughing
loserk
uoturkey wrote:
Şu saatlerde sezon finali yayınalnıyor bir yandan bilgisyarda bir yandan da gözüm ekranda ... Loserk sırf senin için izliom valla başkasının dizisi olsa izlemezdim... Ona göre Very Happy

allah senden razı olsun uoturkey... Laughing şerefi gördüğüm yerde boğacam ben de...