FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

maly off-top czyli moja uwaga :P

Nolt
W ostatnim czasie nie mialem zbyt wiele czasu na odwiedzanie fh, ale jak dzis to zrobilem chcialem napisac cos w jakims temacie i znalazlem 2 tematy w ktorych moglem sie udzielic ale reszta to poprostu jeden wielki OFF TOP Very Happy Np. walkowanie tematu o programach p2p... przeciez to bezsens. Chcialem cos napisac w Off-topie ale widze ze zniknal ten temat ciekawe czemu Razz Taka jest moja uwaga czesc z was moze sie zgodzi a czesc nie Very Happy pozdro
Xaros
Hmm, ja w sumie po części też mam ten problem, bo wiele obecnie istniejących tematów na tutejszym forum po prostu mi "nie podchodzi"... Confused A jak tu być bardzo aktywnym? Rolling Eyes
Bigrazer
oj tam dla chcącego nic trudnego Razz Zawsze znajdzie sie jakis temat w którym mozna cos napisac, a że wiekszośc z nich stacza sie do off-topicu to niestety gorzka rzeczywitość Razz

Pozdrawiam:
Razer
zaufmenik
Przecież sami macie możliwość założenia nowy temat, więc w czym problem ? Krytykować kto każdy umie....
Chociaż zgodze się że przydały by się jakieś nowe tematy Razz

pzdr.
draqo
zaufmenik wrote:
Przecież sami macie możliwość założenia nowy temat, więc w czym problem ? Krytykować kto każdy umie....
Chociaż zgodze się że przydały by się jakieś nowe tematy Razz

pzdr.

Na przykład ten Razz Można sobie po off topicować do woli Razz o off topicu, którego nie ma Razz
Deathplanter
Jak można offtopować w forum językowym? Po to jest jeden dział,żeby tu wszystko pasowało... a jak komuś brakuje tematów w których sie może wypowiedzieć,zapraszam tutaj:
http://www.frihost.com/forums/vt-40330.html
Przy okazji można zarobić ;p
pabloo
Co do tematów na forum to sa beznadziejne , ale nie ma co narzekać , moze ludzie na tym forum nie maja jakis ciekawszych pomysłów od pisania o sieciach p2p o których w necie jest od groma .

Deathplanter jak bys płacił w prawdziwej kasie to było by co innego Very Happy
Deathplanter
To zakładajcie tematy,grunt to pomysł! Wbrew pozorom,ciekawa dyskusja to IMHO dyskusja o gustach Wink Ja się będę bardzo chętnie udzielał Smile

Co do płacenia w real kasie: nie myślisz,że lepiej by było zapłacić panu przemo i dostać się do strefy VIP,gdzie pomogą mi lepiej niż jakiś-tam-user? Sto Frih$ wydaje mi się całkiem przyzwoitą sumą za jedną trafną informację,nieprawdaż? Smile
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.