FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Radio internetowe rocknet.be

pabloo
Zapraszam wszystkich do słuchania radia rock net , poszukujemy ludzi do ekipy , jeśli ktoś z was lubi muzyke rock|metal i chciał by grac w naszym radiu niech pisze Very Happy

Strona radia to
www.rocknet.be

mtx: prośba o współpracę powinna być w marketplejs, a poza tym troszkę mi to narusza punkt FAQ o nie reklamowaniu swojej strony. Od tego jest podpis, a nie temat.. no ale zobaczymy, czy ktoś tu napisze jakiś konstruktywny post- jeśli nie- kasuję.
Calemb
Ja tam lubie taką muzyke, ale osobiście wole sam sobie komponować playlisty. No i zawsze moge sobie włączyć co chce, a w radiu to tak piknie ni ma....... Aczkolwiek wybrubuje wasze nowe radyjko!
votd
Doskonały pomysł, ja też mam swoje własne radyjko, jednakże nie będę tu umieszczał linka z oczywistych względów (w podpisie bodajże mam).

Ok, pomysł masz super, jednak dam ci kilka rad:

a) naucz się dobrze HTML i PHP (a może już umiesz niewiem nieważne) i stwórz zaawansowany portal. Posiedź nad tym sporo czasu jeśli chcesz żeby twoje radio odniosło jakikolwiek sukces
b) Zareklamuj się w Radiostacje.pl i na ich spisie - przyniesie ci to dodatkowych gości, zapewniam
c) Dokładnie przemyśl co chcesz nadawać, stwórz własny harmonogram.
d) poszukaj ludzi którzy mogliby być twoimi DJami czy pomagać ci w radiu

Te rady wyprowadzą cię na prostą, ja, jak może widzisz swoje radio prawie-że zawiesiłem, ponieważ za szybko zacząłem nadawanie i rozkręcanie - ludzie chcą czegoś fajnego, będą walić do ciebie drzwiami i oknami, a ty nie będziesz miał czasu tego rozwinąć. Decyzja należy do ciebie - ja radzę się dobrze przygotować, pośpiech tutaj nie jest dobry. A jak ci się uda to może zrobisz największą rozgłośnię internetową w polsce? Kto wie...

PS. Widzę że stronkę masz zawalistą, więc pierwszy punkt możesz sobie wykluczyć... i serwer płatny też :]. No cóż ...
Koperek~PL
Nooo Very Happy A ja wydam swoją opinię na temat www i tak ogólnie. Very Happy

Stronka mi się podoba xD
Grafika, nawigacja, kolorystyka strony. Wszystko supppper - w sam raz do gatunku muzyki, który jest puszczany w tym radiu.

Słucham was codziennie:P

Powodzenia! 3m tak dalej:P
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.