FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Radio Panika

mtx
Chciałabym poprosić was o pomoc w stworzeniu strony radia..
www.panika.69.pl

zmienić szablon?
jakie logo?
czego brakuje?
co skasować?

i czy da się dynamiczną sygnaturkę z kanału mms? bo w winampie wiem, że tak.. (żeby wyświwtlało co się gra)
WMP
łał, nie widać słuchaj nas, trzeba by bylo na inny kolor

Po co jeszcze radio Ci?
mtx
Bo ja taka pazerna jestem Razz

dzięki za radę- zaraz zmienię kolor.. i wrzucę na stronę główną..

sprawdź w piątek- będziemy nadawać..

a tak na serio z tym dlaczeg- bo chce utworzyć całe centrum medialne Very Happy
draqo
Przydałby się inny layout. Trochę bardziej żywe kolory. Prawie wszystko jest do zmiany. Poszukaj jakiś layoutów, darmowe też są niezłe, jak coś to mogę podesłać linki.

Last edited by draqo on Sun Jun 11, 2006 11:49 am; edited 1 time in total
Balcard
To że Górski (R.I.P.) umarł nieznaczy że na twoim portalu ciągle musi panować klimat żałoby. Ogólnie niepodoba mi się taki layout do strony radia internetowego. Chyba że to będzie radio puszczające muzyke gotycką czy jakąś pod ten deseń. No a to coś od puszczanych (właśnie piosenke) piosenek możesz zamontować między W skrócie a gościmy (tylko też by dobrze było jak by było to pod design strony).

A jaką muzyke będziecie puszczać ?
Seba222
Ogólnie moge powiedziec, ze poprzednicy maja racje. Za malo "zywa" jest. Denerwuje to menu latajace u gory - czym mniej animacji, latajacych rzeczy, ruszajacych sie na stronie, tym lepiej. Menu po prawej jest niewidoczne (napisy jasne na jasnym tle). Czerwone napisy na czarnym/ciemnym tle to tez nie za dobry pomysl - razi az w oczy. No i cos na samym dole sie rozjechala strona. (przynajmniej na FF).
Zycze sukcesow w uruchomieniu radyjka.
mtx
radio już długo działa
ale macie rację- layout out Smile
Timczak
Hmm. Moim zdanie mambo do radia to zły pomysł. Poproś kogoś o strone napisaną od początku.

Last edited by Timczak on Fri Jun 09, 2006 4:22 pm; edited 2 times in total
ibix
nono widze ze mtx się ostatnio powodzi wybór na moderatora , teraz dyrektorem radia zostaje Wink

co do stronki to również czego bym się czepiał to kolory, layout i może jeszcze ten napis na samej górze "Radio Panika" taki mało wpadający w oczy...
proponowałbym go jakimś banerkiem zastąpić i do napisu użyć jakiejś fajnej czcionki
np. http://antraxja-fonts.iweb.pl/index.php?show=movie

reszta jest spoko, sama dajesz rade w utrzymywaniu takiego obszernego serwisu?
Calemb
A mnie się to niepodoba tzn.: Troche to tak jakoś mało poukładanie wygląda no i ten kolor taki jakiś nijaki.... A im więcej stron chociażby o radiu to lepiej bo więcej alternatyw, bo potem kończy się wszystko tak jak w temacie: "Dziwne zjawisko" czy jakoś tak .....
mtx
Jeśli nie mambo- to co? musi być gotowy cms, bo to nie tylko ja tym zawiaduję ale i inne osoby nie znające się na sprawie.

A szablonu szukam- to taki dla urozmaicenia po tym czarnym- ale mi się też nie podoba. Tylko wyboru dużego nie ma, a ja się znam na phpnuke a nie mambo.

radio ma prawdziwe fajne studio... z resztą sami zobaczcie w galerii..

skądinad- moje zdjęcia też tam są.. pooglądajcie jeśli chcecie Smile
webek
Jako że jestem fanatykiem mroku :p wole ciemne kolory...
Panika i jane tło wydają się trochę nie pasować, tzn. nie oddawać klimatu.
Poza tym jeśli tam będzie leciał metal (ew. rock) to tytuł jest idealny!

Powodzenia!
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.