Mam zaszczyt zawiadomić, że właśnie przed kilkoma chwilami zostałam mianowana moderatorem naszego polskiego forum. Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko i że nasza współpraca będzie układała się miło i przyjemnie. Od teraz możecie również do mnie zwracać się z wszelkimi sprawami związanymi z kontami i tego typu niejasnościami.
Nie muszę informować, że od teraz będę tłumaczyć wasze posty administratorom, będę od rozwiązywania wątpliwości i sporów i nie wiem czego jeszcze.
To tyle..
miłego użytkowania forum, a szczególnie życzę wszystkim weny do mądrych postów
i miłego webmajsterowania na fajnych kontach..
Monika
Hehe dzieki temu postowi dowiedzialem sie ze mtx to Monika.
Zycze powodzenia na tym stanowisku bo jak wiadomo praca moderatora do latwych i przyjemnych nie nalezy.
Pozdrawiam
gratuluje! i mam dla kochanej Moniki pierwsza sprawę, czy mógłbym dostać 30-50 mb wiecej bo powoli konczy mi sie miejsce
W jaki sposób zostałaś moderatorem?
sprawa już załatwiona WMP.
Hawranku- jestem Moniczka z Katowic mam psa o imieniu Matrix.. a resztą poczytasz w temacie przedstawiania się
a co do powodzenia i życzeń- ta praca nie jest taka ciężka.. główna praca w ocenie waszych postów.. Dlatego proszę nowych o treściwe i dłuższe posty.. (już pierwszą aplikację musiałam odrzucić
)
Cieszę się, że zostałaś modkiem i gratuluję ;P W jaki sposób zostałaś moderatorem
Życzę powodzenia w pracy modka ;P Pozdrawiam
//musiałem dopisać, żeby post nie był na jedną linijkę 
Na wszystkich językowych potrzebnych jest 2 lang modów, bo jest dużo podań no i trochę ludzi do pisania postów. Więc zgłosiłam swoją kandydaturę Arinowi (czytaj: Arin mnie
) i pogadał z adminem, zaakceptowałam regulamin i już
nowy lang mode będzie jeśli ktoś z nas zrezygnuje albo będzie nagły nawał ludzi chętnych do kont i nie damy razy z ocenianiem podań (choć w to wątpię..)
Heh, gratuluję
Mam nadzieję, że będzie Ci się miło i przyjemnie pracować na nowym stanowisku:P
I to chyba wszystko xD
btw. Fajnie pieska nazwałas:P
Pozdrawiam Koper'ek!
Ja się bardzo ciesze, że ktos z posród dotychczasowych zwykłych uzytkowników został moderatorem!
Gratuluję mtx! Życze powodzenia i wytrwałości!
Fajnie, gratulacje, etc, niepotrzebne skreslic
a taki maly OT na jednym forum widzialem kiedys range 'moderatorka' 
no to po prostu: powodzenia
btw - mówiłaś coś o dłuższych postach? hmmm
No no no, teraz coraz wiecej obowiazkow. Ale najtrudniejsze juz z glowy(matura) ale jest jeszcze 3o no i to forum. Zycze powodzenia i malej ilosci banow 
co dwie glowy to nie jedna
gratulacje i powodzenia na nowym "stanowisku"
Uznam to forum za możliwość nabicia sobie posta, ale miło otrzymać tyle gratulacji
Przywołując was do porządku oznajmiam, że posty należy wydłużać, bo wartość merytoryczna 1 linijkowych postów jest znikoma, co łamie nasz szlachetny regulamin.
Ale rozumiem, że ciężko gratulować mi przez 4 linijki 
a ja myslalem ze jestes facetem
gratulacje pani moderator ^^
Szanowna Pani Moniko,
Chciałbym złożyć serdeczne gratulacje z okazji wyboru na stanowisko moderatora frihhosta. Z swojej strony mogę tylko życzyć dalszych sukcesów a sobie obiektywizmu z Twojej strony. Jest to dla nas wielki zaszczyt i satysfakcja móc słuchać uwag i komentarzy Pani Moderator.
No Monisiu, doczekałaś się ;). Brawo.
Część z Was pyta co trzeba zrobić żeby być modem. Odpowiadam: być tu. Pisać posty, być konkretnym i miłym.
Żeby Was troszkę potorturować to nadmienię, że oprócz mtx propozycja zostania modem została złożona jeszcze jednemu naszemu użytkownikowi tutaj, ale niestety użytkownik ten nie zdecydował się na objęcie posady :). Nie traćcie więc nadziei - w następnym naborze pmka od admina może trafić właśnie do kogoś z Was.
cheers,
zapracowany Arin.
Dzięki Arin- dowartościowałeś mnie, że byłam 2
Cieszę się, że dzięki mojej nowej posadzie większość z was dowiedziała się, że jestem kobietą
To duży plus tej sytuacji..
Jestem konkretna i miła? Uznam to za komplement. Ale starczy tych uprzejmości- czas do pracy
teraz się zacznie...
Dzięki temu, że jest dwóch modków, moderacjam będzie przebiegać lepiej. Gdyż z tego co zauważyłem Arin jest tylko wieczorami (może się mylę). Jeszcze raz gratuluję
i życzę miłej pracy 
Przepraszam- czy pora dnia ma duże znaczenie w moderacji? A jeśli nawet jest codziennie wieczorem, to co? Po prostu będzie wieczorem wyrzucał bzdury, a nie w południe- robi różnicę?
W samej modaracji raczej się nie zmieni, bo Arin sobie świetnie dawał radę, tylko po prostu np. jak mu się nie będzie chciało wpaść, to da znać i ja to zrobię. Bardziej chodzi o aktywację kont i o tłumaczenie waszych postów. No i o pomoc, jeśli sami się nie dogadacie z adminem/modem czy kim tam po angielsku..
o prosze czlowiek przez ponad miesiac nie mial czasu na "bycie aktywnym" a tu takie pozytywne zmiany
gratulacje i zycze przyjemnej pracy, bo mysle ze bedzie ona czysta przyjemnoscia 
MTX GRATULACJE. Naprawde wielkie gratulacje
Moduj nam tu dlugo i szczesliwie, a zarazem sprawiedliwie!
| mtx wrote: |
| Dzięki Arin- dowartościowałeś mnie, że byłam 2 :P |
a gdzie napisałem coś takiego? ;)
Cieszę się, że dzięki mojej nowej posadzie większość z was dowiedziała się, że jestem kobietą :)
To duży plus tej sytuacji.. |
"A przecież miało być tak pięknie, wywiady miały być, autografy, wizyty w zakładach pracy..."
"Liga broni, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi."
"Wyginęli? Przecież to nie były mamuty!"
"Riplej! Riplej dajcie! eeee... no nie dali ripleja z tego..."
"Ja tu widzę niezły burdel!"
| Jestem konkretna i miła? Uznam to za komplement. Ale starczy tych uprzejmości- czas do pracy :P |
no co Ty, przecież wszyscy wiedzą że jesteś wredna jędza. niewyżyta wredna jędza :P.
cheers,
Arin.
| Arin wrote: |
"A przecież miało być tak pięknie, wywiady miały być, autografy, wizyty w zakładach pracy..."
"Liga broni, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi."
"Wyginęli? Przecież to nie były mamuty!"
"Riplej! Riplej dajcie! eeee... no nie dali ripleja z tego..."
"Ja tu widzę niezły burdel!"
|
Gratuluje doskonalej znajomosci klasyki polskiej komedii! Ja bym jeszcze dożucił:
| Quote: |
"Kopernik też była kobietą"
|
A dla tych niewiedzących, to są cytaty z "Seksmisji".
Jestem ciekawa co byś zrobił jakby nas było 2, a nie tylko ja..
a jędzą jestem- zapytaj mojego Miśka
A wyżywać się na tobie to będę prywatnie na gg i na twojej lokówce..
i nie będę cytować tego szowinistyczneg filmu! tego powinni zabronić! 
| i nie będę cytować tego szowinistyczneg filmu! tego powinni zabronić! :P |
jaaa, to Ciebie do modowania szkół nasz nowy minister powinien zatrudnić :D.
"oczko się mu odlepiło. temu misiu."
cheers,
Arin.
Również gratuluje Pani moderator
życze powodzenia w utrzymywaniu porządku na naszym formum i dalszych sukcesów na frihost
Pozdrawiam
Fajnie, że nowy moderator, ale dlaczego to nie ja
. A tak na serio arin chyba przyda ci się pomoc drugiej osoby. Zobaczymy co z tego wyniknie.
no no.. Gratuluję MTX
w sumie to nie dziwię sie ze ta propozycja trafila wlasnie do Ciebie..
jesteś tu osobą która często bywa... pisze konkretnie, duzo i na temat.. tak wiec jestes naprawde dobra osoba na to stanowisko...
i tez fakt ze przyjęłaś z pozytywnym skutkiem tą propozycje... i dobrze ja pelnisz... bo niektórzy przyjmuja taka propozycje a nie wiedza na co sie godza.. :]
Wiec jeszcze raz gratuluję i zyczę powodzenia w moderowaniu...
do czego to doszlo... dawac wladze kobietom..
(joke ofcours) ;P
GRATULACJĘ
MIŁEJ PRACY NA FORUM FRIHOST 
Nie pozostaje mi nic innego jak przyłączyć się do gratulacji z okazji objęcia stanowiska Modera na Frihoscie przez userkę MTX no i powodzenia na tym jakże zaszczytnym stanowisku
i jeszcze taki mały cytat z Komedii polskiej o śmiesznym tytule ~~Nic śmiesznego~~ "Przepraszam do góry jedzie? A gdzie ma jechać, w book?" Buahaha oby twoja kariera w roli Modera jechała ciągle do góry!
Pozdrawia Feodaron