FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Nowy moderator

mtx
Mam zaszczyt zawiadomić, że właśnie przed kilkoma chwilami zostałam mianowana moderatorem naszego polskiego forum. Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko i że nasza współpraca będzie układała się miło i przyjemnie. Od teraz możecie również do mnie zwracać się z wszelkimi sprawami związanymi z kontami i tego typu niejasnościami.

Nie muszę informować, że od teraz będę tłumaczyć wasze posty administratorom, będę od rozwiązywania wątpliwości i sporów i nie wiem czego jeszcze.

To tyle..
miłego użytkowania forum, a szczególnie życzę wszystkim weny do mądrych postów
i miłego webmajsterowania na fajnych kontach..

Monika
hawranek31
Hehe dzieki temu postowi dowiedzialem sie ze mtx to Monika.

Zycze powodzenia na tym stanowisku bo jak wiadomo praca moderatora do latwych i przyjemnych nie nalezy.

Pozdrawiam
WMP
gratuluje! i mam dla kochanej Moniki pierwsza sprawę, czy mógłbym dostać 30-50 mb wiecej bo powoli konczy mi sie miejsce

W jaki sposób zostałaś moderatorem?
mtx
sprawa już załatwiona WMP.
Hawranku- jestem Moniczka z Katowic mam psa o imieniu Matrix.. a resztą poczytasz w temacie przedstawiania się Smile

a co do powodzenia i życzeń- ta praca nie jest taka ciężka.. główna praca w ocenie waszych postów.. Dlatego proszę nowych o treściwe i dłuższe posty.. (już pierwszą aplikację musiałam odrzucić Sad )
draqo
Cieszę się, że zostałaś modkiem i gratuluję ;P W jaki sposób zostałaś moderatorem Question Życzę powodzenia w pracy modka ;P Pozdrawiam

//musiałem dopisać, żeby post nie był na jedną linijkę Razz
mtx
Na wszystkich językowych potrzebnych jest 2 lang modów, bo jest dużo podań no i trochę ludzi do pisania postów. Więc zgłosiłam swoją kandydaturę Arinowi (czytaj: Arin mnie Razz) i pogadał z adminem, zaakceptowałam regulamin i już Smile
nowy lang mode będzie jeśli ktoś z nas zrezygnuje albo będzie nagły nawał ludzi chętnych do kont i nie damy razy z ocenianiem podań (choć w to wątpię..)
Koperek~PL
Heh, gratuluję Smile

Mam nadzieję, że będzie Ci się miło i przyjemnie pracować na nowym stanowisku:P

I to chyba wszystko xD

btw. Fajnie pieska nazwałas:P

Pozdrawiam Koper'ek!
Calemb
Ja się bardzo ciesze, że ktos z posród dotychczasowych zwykłych uzytkowników został moderatorem!
Gratuluję mtx! Życze powodzenia i wytrwałości!
pawelsz
Fajnie, gratulacje, etc, niepotrzebne skreslic Cool a taki maly OT na jednym forum widzialem kiedys range 'moderatorka' Wink
gecko
no to po prostu: powodzenia Very Happy

btw - mówiłaś coś o dłuższych postach? hmmm
Xaros
No no no, teraz coraz wiecej obowiazkow. Ale najtrudniejsze juz z glowy(matura) ale jest jeszcze 3o no i to forum. Zycze powodzenia i malej ilosci banow Razz
luxtu
co dwie glowy to nie jedna Smile
gratulacje i powodzenia na nowym "stanowisku"
mtx
Uznam to forum za możliwość nabicia sobie posta, ale miło otrzymać tyle gratulacji Smile

Przywołując was do porządku oznajmiam, że posty należy wydłużać, bo wartość merytoryczna 1 linijkowych postów jest znikoma, co łamie nasz szlachetny regulamin.

Ale rozumiem, że ciężko gratulować mi przez 4 linijki Smile
Nolt
Very Happy a ja myslalem ze jestes facetem Very Happy gratulacje pani moderator ^^
Postman

Szanowna Pani Moniko,
Chciałbym złożyć serdeczne gratulacje z okazji wyboru na stanowisko moderatora frihhosta. Z swojej strony mogę tylko życzyć dalszych sukcesów a sobie obiektywizmu z Twojej strony. Jest to dla nas wielki zaszczyt i satysfakcja móc słuchać uwag i komentarzy Pani Moderator.
Arin
No Monisiu, doczekałaś się ;). Brawo.

Część z Was pyta co trzeba zrobić żeby być modem. Odpowiadam: być tu. Pisać posty, być konkretnym i miłym.

Żeby Was troszkę potorturować to nadmienię, że oprócz mtx propozycja zostania modem została złożona jeszcze jednemu naszemu użytkownikowi tutaj, ale niestety użytkownik ten nie zdecydował się na objęcie posady :). Nie traćcie więc nadziei - w następnym naborze pmka od admina może trafić właśnie do kogoś z Was.

cheers,
zapracowany Arin.
mtx
Dzięki Arin- dowartościowałeś mnie, że byłam 2 Razz

Cieszę się, że dzięki mojej nowej posadzie większość z was dowiedziała się, że jestem kobietą Smile
To duży plus tej sytuacji..

Jestem konkretna i miła? Uznam to za komplement. Ale starczy tych uprzejmości- czas do pracy Razz

teraz się zacznie...
draqo
Dzięki temu, że jest dwóch modków, moderacjam będzie przebiegać lepiej. Gdyż z tego co zauważyłem Arin jest tylko wieczorami (może się mylę). Jeszcze raz gratuluję Razz i życzę miłej pracy Razz
mtx
Przepraszam- czy pora dnia ma duże znaczenie w moderacji? A jeśli nawet jest codziennie wieczorem, to co? Po prostu będzie wieczorem wyrzucał bzdury, a nie w południe- robi różnicę?
W samej modaracji raczej się nie zmieni, bo Arin sobie świetnie dawał radę, tylko po prostu np. jak mu się nie będzie chciało wpaść, to da znać i ja to zrobię. Bardziej chodzi o aktywację kont i o tłumaczenie waszych postów. No i o pomoc, jeśli sami się nie dogadacie z adminem/modem czy kim tam po angielsku..
fallco
o prosze czlowiek przez ponad miesiac nie mial czasu na "bycie aktywnym" a tu takie pozytywne zmiany Very Happy gratulacje i zycze przyjemnej pracy, bo mysle ze bedzie ona czysta przyjemnoscia Razz
Seba222
MTX GRATULACJE. Naprawde wielkie gratulacje Smile Moduj nam tu dlugo i szczesliwie, a zarazem sprawiedliwie!
Arin
mtx wrote:
Dzięki Arin- dowartościowałeś mnie, że byłam 2 :P

a gdzie napisałem coś takiego? ;)

mtx wrote:
Cieszę się, że dzięki mojej nowej posadzie większość z was dowiedziała się, że jestem kobietą :)
To duży plus tej sytuacji..

"A przecież miało być tak pięknie, wywiady miały być, autografy, wizyty w zakładach pracy..."

"Liga broni, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi."

"Wyginęli? Przecież to nie były mamuty!"

"Riplej! Riplej dajcie! eeee... no nie dali ripleja z tego..."

"Ja tu widzę niezły burdel!"

mtx wrote:
Jestem konkretna i miła? Uznam to za komplement. Ale starczy tych uprzejmości- czas do pracy :P

no co Ty, przecież wszyscy wiedzą że jesteś wredna jędza. niewyżyta wredna jędza :P.

cheers,
Arin.
Seba222
Arin wrote:

"A przecież miało być tak pięknie, wywiady miały być, autografy, wizyty w zakładach pracy..."

"Liga broni, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi."

"Wyginęli? Przecież to nie były mamuty!"

"Riplej! Riplej dajcie! eeee... no nie dali ripleja z tego..."

"Ja tu widzę niezły burdel!"

Gratuluje doskonalej znajomosci klasyki polskiej komedii! Ja bym jeszcze dożucił:
Quote:

"Kopernik też była kobietą"

A dla tych niewiedzących, to są cytaty z "Seksmisji".
mtx
Jestem ciekawa co byś zrobił jakby nas było 2, a nie tylko ja..
a jędzą jestem- zapytaj mojego Miśka Very Happy

A wyżywać się na tobie to będę prywatnie na gg i na twojej lokówce..

i nie będę cytować tego szowinistyczneg filmu! tego powinni zabronić! Razz
Arin
mtx wrote:
i nie będę cytować tego szowinistyczneg filmu! tego powinni zabronić! :P

jaaa, to Ciebie do modowania szkół nasz nowy minister powinien zatrudnić :D.

"oczko się mu odlepiło. temu misiu."

cheers,
Arin.
ibix
Również gratuluje Pani moderator Smile życze powodzenia w utrzymywaniu porządku na naszym formum i dalszych sukcesów na frihost

Pozdrawiam
Ramelof
Fajnie, że nowy moderator, ale dlaczego to nie ja Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad . A tak na serio arin chyba przyda ci się pomoc drugiej osoby. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Kudlaty
no no.. Gratuluję MTX

w sumie to nie dziwię sie ze ta propozycja trafila wlasnie do Ciebie.. Razz
jesteś tu osobą która często bywa... pisze konkretnie, duzo i na temat.. tak wiec jestes naprawde dobra osoba na to stanowisko...
i tez fakt ze przyjęłaś z pozytywnym skutkiem tą propozycje... i dobrze ja pelnisz... bo niektórzy przyjmuja taka propozycje a nie wiedza na co sie godza.. :]

Wiec jeszcze raz gratuluję i zyczę powodzenia w moderowaniu...

do czego to doszlo... dawac wladze kobietom.. Razz (joke ofcours) ;P
GKH
GRATULACJĘ Very Happy
MIŁEJ PRACY NA FORUM FRIHOST Razz
Feodaron
Nie pozostaje mi nic innego jak przyłączyć się do gratulacji z okazji objęcia stanowiska Modera na Frihoscie przez userkę MTX no i powodzenia na tym jakże zaszczytnym stanowisku Razz

i jeszcze taki mały cytat z Komedii polskiej o śmiesznym tytule ~~Nic śmiesznego~~ "Przepraszam do góry jedzie? A gdzie ma jechać, w book?" Buahaha oby twoja kariera w roli Modera jechała ciągle do góry!
Pozdrawia Feodaron
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.