FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Watpliwosci co do regulaminu

pawelsz
W regulaminie forum jest napisane, ze nie mozna miec w podpisie dynamicznych obrazkow informujacych o ogladajacym je typu twoje ip to 127.0.0.1 (to moglby byc uniwersalny tekst Cool) uzywasz przegladarki firefox etc. A taki obrazek z gerpok.com ktory pokazuje jaki utwor slucham to czy takie cos moge umiescic? bo tutaj to tak troche nie dokonca wiem... w koncu nic nie sprawdza z komputera ogladajacego je, ale jest dynamiczny. Wie ktos moze czy to jest dozwolone?
gecko
pawelsz wrote:
(...) typu twoje ip to 127.0.0.1 (to moglby byc uniwersalny tekst Cool)

zainspirowałem sie tym Twisted Evil a co do pytania - nie mam pojęcia. zapytaj admina na pw
mtx
chciałabym zauważyć, że ja na swojej stronie miałam treści hackerskie, podające IP i parę innych nie legalnych i administracja przyglądała się mojej stronie (kiedy jakiś palant wysyłał przez mój moduł pocztowy wyniki losowania loterii Razz) i niczego się nie czepiali..

jesli Ci zależy to zapytaj indywidualnie na pw.. ale ja bym się bardzo nie przjemowała- najwyżej powiesz, że nie wiedziałeś, bo to ani Ip ani inne.
Timczak
Może i jest taki punkt w regulaminie ale przecież dużo osób ma takowe dynamicze sgnaturki a konta nadal mają. Tak więc myśle że niema się czym przejmować
luxtu
chba o sygnaturke konta Ci nie wywala odrazu, napewno jesli cos niespasuje to dostaniesz pierw upomnienie a ewentualnie pozniej zaczna podejmowac ostateczne kroki...
przynajmniej tak mi sie wydaje
pawelsz
No interaktywny podpis mam juz od kilku godzin i bana jeszcze nie dostalem Wink wiec chyba az tak zle nie jest Very Happy tak ze chyba topic mozna juz zamknac.
mtx
hmmm.. jako moderator chyba powinnam dać ci upomnienie?? zapytam Admina co na ten temat sądzi Smile
webek
Faktycznie ciekawa kwestia...

Moim zdaniem nie powinieneś się martwić tym - za taką "pierdółkę" nie dostaniesz (raczej) odrazu bana - jakby coś to najpierw warn :p
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.