FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

IPB 1.2 legal ?

pabloo
Znalazłem w necie takie cos :
Quote:
InvisionBoard 1.2 (1.6MB)
Alternatywny system forum do phpBB. Zawiera wiele podobnych opcji, co to pierwsze, ale jest znacznie mniej popularne.
Licencja: Freeware | Ilość pobrań: 1693 | pobierz

a znalazłem to na stronie : http://www.webinside.pl
i teraz pytanie mozna to trzymac na frihoscie czy nie ??

Wiem ,ze temat juz był o ipb i o płatnych skryptach , chciałbym postawic forum i pytam sie was czy mozna czy nie na tym skrypcie ??
Arin
Sorks, ale nie - vBulletin i IPB nie są dozwolone na Frihoście - obojętnie w jakiej wersji.

cheers,
Arin.
loginos
Czemu jest zabroniony (przyznaję że zupelnie go nie znam)
ze względów bezpieczeństwa, obciążenia serwera, czy coś jeszcze?
oxwood
ze względu, że to są skrypty płatne. A niestety nikt ci nie udowodni, czy masz licencję czy nie, więc profilaktycznie zabronione jest ich użytwkowanie.
Ramelof
Nie do końca jak kiedyś napisałem na forum Invision Power Board to mi odpowiedzieli że wersje 1.X.X są darmowe i nie są do nich świadczone do nich pomoce techniczne. Frihost niestety nie pozwala używać u siebie takich skryptów.
kamilos
ale forum IPB 2.0 jest całkowicie bezpłatne z skąd ściągnąć forum IPB 2.0 : wystarczy ze ściągnięcia sobie Krasnal Pac i w nim jest forum IPB 2.0 (Trial) . Pozdrawiam!!!
Arin
argh...

jeszcze raz, powoli, dużymi literami:

SILNIKI FORUM O NAZWACH INVISION POWER BOARD ORAZ VBULLETINZABRONIONE - NIE MA ZNACZENIA W JAKIEJ WERSJI.

-close-

cheers,
Arin.
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.