vay gerçekten süper olmuş yahu acaba nasıl tasarladılar?
gayaet hoş bi oyun tdenemeyenler denesin bence!
gerçekten yapanlara helal olsun kim tasarladıysa tek kelimeyle mükemmel
ilk oynayış: 3/5 
Sanırım oyunun mantelitesini anladım..Zaten 6 ihtimal var senin ekranda belirttiğin yere göre önceden tasarlanmış kalecinin hareketleri uyuşturuluyor.Yani Bufona 20 tane penaltı atmışlar sen şansına hangisine denk gelirsen 
çok kaliteli tasarlamışlar.Adamlar işi biliyor...
Eline saglik kardes.
Hakikaten tasari cok guzel.
Dizayn da yukarida ki arkadasin dedigi gibi Bufona 20 penalti atilmis sansina hangisi gelirse.
Ya bu tip seyler yeni yeni baya moda oluyor
valla harika birşey şaşırdım harbi çok ciddiyim linki verenin , yapanın eline koluna klavyesine sağlık
Cok hosuma gitti gercek gibi sanki cok guzel yapmis adamlar. Kalecide iyi yatiyor koselere. Cok gercekci gercektende.
| dxhunter wrote: |
| Cok hosuma gitti gercek gibi sanki cok guzel yapmis adamlar. Kalecide iyi yatiyor koselere. Cok gercekci gercektende. |
aynen öyle 
evet ama buffon da iyi uçuyo hani.. 5/15 yaptim ağlasam mı sevinsem mi bilemiyorum...
çok sağolun yaa güzel harbiden de..
harbi super bişi adamlar guzel tasarlamıs
Hmmm.Paylaşım için sağol.Vay be!Güzel kurgulamışlar, ayrı ayrı video çek, komutu ver, birleştir.Güzel olmuş.
Güzel yapmışlar.... Aferim benden onlara 
gerçekten süper bişi kurgu yapım 
güzel yapmislar..artik bu tür oyunlar cok sık karşımıza cıkmaya başladı..Nokia ve JiletGibi'den sonra bu oyun da hoşuma gittii..link verene teşekkürler...
Bi flashla oyun bu kadar güzelmi olabilir. Adamlar çok güzel yapmış. Ellerine sağlık. Arşivime ekleyim. 
Yemezler bir kez daha