|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Frihost jako forum..... [polski zlot frihosterow?]
No tak forum jak forum. Wiekszość jednak rypie posty tylko po to żeby utrzymać strone. Ja już tak mocno stroną się niezajmuje (aczkolwiek cały czas ją kontroluje), a nowe tematy wciąż staram się czytać bo jestem ciekaw co nowego napiszecie. Moge się tu poradzić w problemach....
A Wy jak oceniacie poziom frihosta jako forum (Polskie)?
A Wy jak oceniacie poziom frihosta jako forum (Polskie)?
Według mnie jest dobrze. Mogło by być lepiej, ale nie jest źle
Poprostu jakby niektórzy traktowali troche pisanie treściwych postów jako przyjemność, a nie przykry obowiązek, to by było super
Ja również staram się czytać nowe posty. I jeszcze jedno mi się tutaj podoba, a mianowicie, że jak masz jakiś problem to możesz tutaj śmiało walić, może akurat ktoś ci pomoże, a nie szukać całymi dniami odpowiedniego zprofilowanego forum, na które bym musiał się dodatkowo zarejestrować
Apel do wszystkich: Trzymajmy poziom!!
Ja również staram się czytać nowe posty. I jeszcze jedno mi się tutaj podoba, a mianowicie, że jak masz jakiś problem to możesz tutaj śmiało walić, może akurat ktoś ci pomoże, a nie szukać całymi dniami odpowiedniego zprofilowanego forum, na które bym musiał się dodatkowo zarejestrować
Apel do wszystkich: Trzymajmy poziom!!
Czasami nie chce mi sie pisac, ale ogolnie nie chce nabijac hostingu na sile. Od czasu do czasu pisze na angielskiej czesci, ale wiekszosc czasu przebywam w dziale Polakow. I w sumie jest dobrze, bo zazwyczaj ani nie ma przesadnego spamu (choc czasem sie cos trafi
), a o pomoc mozna sie zapytac i inni zazwyczaj nie ignoruja takich zapytan
w sumie to forum dobre. Fakt - gdyby nie hosting tobym sie tu nawety nie zarejestrowal, ale kiedy pierwszy raz zobaczylem warunki, ze trzeba caly czas pisac (kolega mi powiedzial, iz 5 postow na poczatek a potem swieto i nic nie trzeba) to troche mi sie nie podobalo, ale jak sie okazuje to nie jest takie zle...
Zaznaczyłem dobrze. Dlaczego? Otóż, na forum są fajni ludize ktorych kojarze z avatara
(nie kojarzycie z kaczyńskim??). Pisza tu mądrzy ludze, któryz jak wiedzą ze muszą pisać i jak maja cos do napisnaia to napiszą. Pisac można o każdym problemie. Arin wypełnia sowje obowiazki, nie tylko edytuje i usówa i banuje i opiepsza i..., ale też pomaga mi aktualnie z hasłem do cPanelu. Chodź niektórzy pisza bo muszą, da się to odczyć to nei jest to zauważalne. Ok, ale dlaczego zaznacyzłem dobrze a nie bardoz dobrze? Są też minusy, pewnie każdemu nie chciało się czasami pisac, a musiał. Oczywiscie mógł przezekać tydizeń i pisać, ale trzeba utrzymywac poziom frihów, jak zaniedbasz to będizesz mieć duze zaległości.
Uuuuuu, aż mi sie klawiatura spaliła
edit: Chciałem napisać że ja pisze(jak widać) dla punktów i postów
Chyba mam najwiecje z polaków
edit2: Tak, najwięcje ma postów, nie licząc skoczka
Uuuuuu, aż mi sie klawiatura spaliła
edit: Chciałem napisać że ja pisze(jak widać) dla punktów i postów
edit2: Tak, najwięcje ma postów, nie licząc skoczka
skoczek był jednym z tzw. wybryków ... aż dzine ze go pamiętam miał cos koło 900 postów .
Wracając do tematu .. jak pisze typowo by podtrzymać hosting . Mozna niby pisac o wszystkim ale tu prawie wszystko zostało juz napisane co zakładam temat to okazuje sie ze ktos juz wczesniej ząłozył . posty zawzwyczaj dotycza bierzacych spraw a nie co kiedys sie stało to troche doluje .
Wracając do tematu .. jak pisze typowo by podtrzymać hosting . Mozna niby pisac o wszystkim ale tu prawie wszystko zostało juz napisane co zakładam temat to okazuje sie ze ktos juz wczesniej ząłozył . posty zawzwyczaj dotycza bierzacych spraw a nie co kiedys sie stało to troche doluje .
Na forum czuje sie dobrze i tak samo oceniam ogolnie forum. Nie jestem moze zbyt aktywny na forum ale to tylko dlatego ze korzystam z forum tylko dla hostingu, pewnie naleze do wiekszosci ale coz. Jednak staram sie aby moje posty byly na odpowiednim poziomie
frihost musze przyznac ze są solidną firmą, mam konto od niespełna roku i z tego co pamietam chyba tylko 3 razy zdarzyly im sie jakies drobne awarie ... ogolnie jestem bardzo zadowolony chyba nic lepszego sie w sieci nie znajdzie za free
teraz jest o wiele lepiej niz bylo kiedys. Bo chyba sami przyznacie ze kiedys pisalo sie tylko zeby nabic pkt. A teraz sytuacja sie troche odmienila. Ludzie czerpia przyjemnosc z pisania postow a nie traktuja tego jako przykry obowiazek.
Malo jest rowniez spamerskich tematow... ktore moza bylo zauwazyc na poczatku, np. zabawa z obrazkami itp.
Forum doroslo
a my razem z nim, mozna sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec. Choc mysle ze niektorzy nie przetrwali tej proby, i zrezygnowali z frihosta, mam takie wrazenie ze kiedys bylo nas wiecej
Ale moge sie mylic 
Malo jest rowniez spamerskich tematow... ktore moza bylo zauwazyc na poczatku, np. zabawa z obrazkami itp.
Forum doroslo
Forum ma bardzo dobry klimat, milo tu sie siedzi i pisze
Juz nawet te phpBB przestalo mi przeszkadzac, od jakiegos czasu posty pisze tylko dla przyjemnosci, z hostingu wogole nie korzystam (trzymam bo zawsze moze sie przydac), dlatego tez nie pisze tutaj czesto bo i po co, wystarczy kilka postow na tydzien, nie pisze duzo z jednego powodu, fora mi sie juz przezarly, napisalem chyba z 2000 postow na cafe Allegro, dzial komputery (gdzie pomagalem i przy okazji zdobywalem wiedze), na forum mojej sieci z 3000, dlatego tez pisanie postow jest juz dla mnie nudne...
Juz nawet te phpBB przestalo mi przeszkadzac, od jakiegos czasu posty pisze tylko dla przyjemnosci, z hostingu wogole nie korzystam (trzymam bo zawsze moze sie przydac), dlatego tez nie pisze tutaj czesto bo i po co, wystarczy kilka postow na tydzien, nie pisze duzo z jednego powodu, fora mi sie juz przezarly, napisalem chyba z 2000 postow na cafe Allegro, dzial komputery (gdzie pomagalem i przy okazji zdobywalem wiedze), na forum mojej sieci z 3000, dlatego tez pisanie postow jest juz dla mnie nudne...
Jedyny problem się pojawia, kiedy przychodzi, ktoś taki jak Ty twierdzący
czy kolega zaufmenik (kisses
), wiadomo jak myślący. Wtedy tracę ochotę na przychodzenie tu..
Zazwyczaj mam ok 40paru - 50 paru pkt. To spokojnie wystarcza na to, żeby zrobić sobie miesiąc wakacji. Ale jednak przychodzę tu codziennie, choć nie codziennie odpisuje.
Pomyślcie ile razem już jesteśmy? Rok? Pół roku? Dwa lata? Różnie.. Zaczynaliśmy zwykle wspólnie strony, kłóciliśmy się o wiele rzeczy, dyskutowaliśmy, wymienialiśmy wiedzą i wiadomościami, komentowaliśmy na bieżąco..
Przypomnijcie sobie tematy np. o homoseksualizmie, rozmowy o Skoczku, gatka o Linuxie, czy Ogame. Porównywaliśmy komunikatory i poznawaliśmy siebie: jakiej muzyki słuchamy, co czytamy, co lubimy, czego nie. Bawiliśmy się w skojarzenia i zjęcia..
dużo tego było..
To coś więcej niż odwalanie postów. To poznawanie siebie- wirtualne, ale budujemy dzięki temu specyficzne więzi..
I to jest to, czego niektórzy nie rozumieją. Dlatego nie nadają się na to forum i na ten hosting...
dziękuję za uwagę
| Quote: |
| Wiekszość jednak rypie posty tylko po to żeby utrzymać strone |
Zazwyczaj mam ok 40paru - 50 paru pkt. To spokojnie wystarcza na to, żeby zrobić sobie miesiąc wakacji. Ale jednak przychodzę tu codziennie, choć nie codziennie odpisuje.
Pomyślcie ile razem już jesteśmy? Rok? Pół roku? Dwa lata? Różnie.. Zaczynaliśmy zwykle wspólnie strony, kłóciliśmy się o wiele rzeczy, dyskutowaliśmy, wymienialiśmy wiedzą i wiadomościami, komentowaliśmy na bieżąco..
Przypomnijcie sobie tematy np. o homoseksualizmie, rozmowy o Skoczku, gatka o Linuxie, czy Ogame. Porównywaliśmy komunikatory i poznawaliśmy siebie: jakiej muzyki słuchamy, co czytamy, co lubimy, czego nie. Bawiliśmy się w skojarzenia i zjęcia..
dużo tego było..
To coś więcej niż odwalanie postów. To poznawanie siebie- wirtualne, ale budujemy dzięki temu specyficzne więzi..
I to jest to, czego niektórzy nie rozumieją. Dlatego nie nadają się na to forum i na ten hosting...
dziękuję za uwagę
Tu jest fajnie :). Po prostu fajnie tu przychodzić. Mam bardzo podobnie jak mtx - czasem nie widać moich postów przez kilka dni z rzędu, ale jestem tutaj codziennie.
Na jedną rzecz chcę Wam uwagę zwrócić - napisaliście wszyscy, że się Wam tu chce przychodzić, że się Wam podoba itd. To że tu jest tak właśnie to Wasza zasługa więc możecie być z siebie dumni :).
To, że tyle piszecie, że gadacie równo na wszystkie tematy, i że niejednokrotnie nie boicie się napisać rzeczy, które na "normalnym" forum na pewno byście przemilczeli - to bardzo dobry dowód, że tu nie ma forum - tu jest społeczność :). Prawdziwa wirtualna wioska :).
Co powiecie na zlot? Taki prawdziwy, polski Frihcon?
cheers,
Arin.
Na jedną rzecz chcę Wam uwagę zwrócić - napisaliście wszyscy, że się Wam tu chce przychodzić, że się Wam podoba itd. To że tu jest tak właśnie to Wasza zasługa więc możecie być z siebie dumni :).
To, że tyle piszecie, że gadacie równo na wszystkie tematy, i że niejednokrotnie nie boicie się napisać rzeczy, które na "normalnym" forum na pewno byście przemilczeli - to bardzo dobry dowód, że tu nie ma forum - tu jest społeczność :). Prawdziwa wirtualna wioska :).
Co powiecie na zlot? Taki prawdziwy, polski Frihcon?
cheers,
Arin.
arin bez urazuy ale kto bedzie miał czas ? komu bedzie sie chciało ganiac przez połowe polski do danego miejsca ?
| kochanek wrote: |
| arin bez urazuy ale kto bedzie miał czas ? komu bedzie sie chciało ganiac przez połowe polski do danego miejsca ? |
wakacje idą, nie zapominaj o tym :). jeśli pytasz komu by się chciało, to mnie owszem, chciałoby się :).
ale to tylko luźny pomysł, a od pomysłu do realizacji jeszcze daleka droga, więc czekam na wypowiedzi innych :).
cheers,
Arin.
JA to bym może pojechał, ale co ja sam biedny nawet jeszcze nie 16 letni beda robił wsród dorosłych.........?
O kurcze- ja mam 18...
To duża różnica
to zależy gdzie byśmy się umówili i kiedy?[/i]
To duża różnica
Wlasnie, gdzie to by sie mialo odbyc? :>
Ja proponuje krakow :)
Ja proponuje krakow :)
och juz widze te... propozycje, kazdy rzuca miejscowoscia ktora ma najblizej siebie
Tak jest zawsze
Warszawa? chyba centrum polski
Dodam ze nie ejstem z warszawy, mam do niej raczej 400 km 
Warszawa? chyba centrum polski
A mamy kogoś z Wawy tu? Kogoś aktywnego? Jeśli nie, to kto wszystko pozałatwia :) ? Jakiś cynk na tani nocleg i takie tam.. Jak mamy organizować to z głową.
Katowice
Kraków
cheers,
Arin.
Katowice
Kraków
cheers,
Arin.
Ja proponuje Lublin. Dlaczego? Bo mieszkam tam
Ale na zlot i tak sie nie wybiore, nie ufam takim zlotom
Cóż mam 14 lat dopiero
Ale na zlot i tak sie nie wybiore, nie ufam takim zlotom
| WMP wrote: |
| Ja proponuje Lublin. Dlaczego? Bo mieszkam tam
Ale na zlot i tak sie nie wybiore, nie ufam takim zlotom |
lol? Proponujesz jakies miasto, bo tam mieskzasz, ale i tak sie nie wybierzesz. To po co w ogole proponujesz?
Arin, w sumie masz racje. Warszawe raczej, podalem jako przyklad miasta do ktorego wszyscy maja rownie daleko
Katowice brzmi ciekowo
A co bedziemy pic na tym zlocie?
| v3nd0r wrote: |
| Katowice brzmi ciekowo :) MOnza by odwiedzic znajomych z ogame przy okazji :) |
czyli Katowice faworytem. jakieś inne propozycje?
| v3nd0r wrote: |
| A co bedziemy pic na tym zlocie? :) |
jeśli pijesz do alkoholu - ja po prostu alkoholu nie lubię :). ze mną się nie napijesz :)).
cheers,
Arin.
| v3nd0r wrote: | ||
lol? Proponujesz jakies miasto, bo tam mieskzasz, ale i tak sie nie wybierzesz. To po co w ogole proponujesz? Arin, w sumie masz racje. Warszawe raczej, podalem jako przyklad miasta do ktorego wszyscy maja rownie daleko Katowice brzmi ciekowo A co bedziemy pic na tym zlocie? |
Jaja se robiłem
śodnkeim polski nie jest warszawa a raczej łodz chodz do łodzi mam dalej .. .. no rzeczywiscie wakacje sie zblizaja . Niestety naleze do tych osob co pracuja .
Zreszta co to za zjazd jak nikt nie bedzie pił
Zreszta co to za zjazd jak nikt nie bedzie pił
Katowice, Wrocław, Opole:P Takie cóś. Ale pić trzeba, koniecznie
Może znaleźć jakieś patrona. Np. ks-ekspert lub coś?? 
| kochanek wrote: |
| śodnkeim polski nie jest warszawa a raczej łodz |
Jak już rozmawiamy o środku Polski, to nie żadna Łódź, ale Piątek
PS> to po co robić zloty jak się pić nie będzie
Do Krakowa mam 120km, do Katowic 30, więc wygodniej dla mnie by było w Katowicach ;]
Ale jeżeli spotkanie będzie w miejscowości oddalonej odemnie o więcej niż 200km to na 100% nie pojade
BTW: może by się założyło osobne forum zlotowe żeby tutaj 'nie spamować' ? :>
Ale jeżeli spotkanie będzie w miejscowości oddalonej odemnie o więcej niż 200km to na 100% nie pojade
BTW: może by się założyło osobne forum zlotowe żeby tutaj 'nie spamować' ? :>
hej hej, ja nie mówię że macie zakaz picia - co ja jestem Wasza mama? po prostu napisałem że ja nie lubię :).
@ChesterB
też się zastanawiałem nad rozbiciem na inny wątek ale doszedłem do wniosku, że nie ma sensu, bo się zrobi bałagan :). btw, fajny avatar xD.
Katowice zdecydowanym faworytem póki co :). piszcie więc kto do katowic da radę dojechać, a potem zastanowimy się nad datą. ja w katowicach będę :).
cheers,
Arin.
@ChesterB
też się zastanawiałem nad rozbiciem na inny wątek ale doszedłem do wniosku, że nie ma sensu, bo się zrobi bałagan :). btw, fajny avatar xD.
Katowice zdecydowanym faworytem póki co :). piszcie więc kto do katowic da radę dojechać, a potem zastanowimy się nad datą. ja w katowicach będę :).
cheers,
Arin.
Zasmucę ale ja do Katowic nie pojadę
Zkładam, że się spotkamy/cie i co? Posiedzymy/cie sobie na ławce w parku z Komandosem albo Voltem w dłoni?
Nie przyjadę, bo ja tu mieszkam..
Zkładam, że się spotkamy/cie i co? Posiedzymy/cie sobie na ławce w parku z Komandosem albo Voltem w dłoni?
Nie przyjadę, bo ja tu mieszkam..
No właśnie, trzeba się zastanowić nad 'planem', bo tak bez planu to raczej nie ma sensu, druga sprawa - ile osób przyjedzie jest również ważne bo w 3-4 osoby to troche za mało...
Ps. na avatarze jestem ja, co prawda zdjęcie sprzed ponad roku ale co tam
i BTW: Arin, może przykleisz ten temat żeby był bardziej widzoczny?
Ps. na avatarze jestem ja, co prawda zdjęcie sprzed ponad roku ale co tam
i BTW: Arin, może przykleisz ten temat żeby był bardziej widzoczny?
Ja tam ostatnio nie mam czasu żeby tu zaglądać. Pomimo to staram się nie walić bezsensownych postów. Fakt że większość moich tekstów jest krótka winika z tego, że poprostu nie lubię się rozpisywać a także czytać długich postów.
Możemy coś zwiedzić w tym mieście, w którym będzie zlot. Ja nie obiecuję, że będe, zależy to od dnia
Pozdro @ all
PS: Co myślicie o Wrocławiu ??
PS: Co myślicie o Wrocławiu ??
własnie sobie robie prawko jak zrobie to przyjade nawet do wrocławia ....najwyzej sie zgubie
Ps. ja by było pod koniec wakacji albo w połowie sierpnia to sie pisze na to
Ps. ja by było pod koniec wakacji albo w połowie sierpnia to sie pisze na to
Wątpie żeby zlot wam się udał ponieważ:
1. Nie wszyscy się zgodzą.
2. Nie wyszyszcy są tu pełnoletni i nie mają jak przyjachać.
3. Macie też problem z ustalaniem miasta bo każdy chce tam gdzie ma bliżej.
1. Nie wszyscy się zgodzą.
2. Nie wyszyszcy są tu pełnoletni i nie mają jak przyjachać.
3. Macie też problem z ustalaniem miasta bo każdy chce tam gdzie ma bliżej.
trochę więcej wiary w nas
na razie ustaliliśmy Katowice. wiadomo, że nie wszyscy się zgodzą- byłoby to dziwne!
mając 16 lat też można przyjechać..
na razie ustaliliśmy Katowice. wiadomo, że nie wszyscy się zgodzą- byłoby to dziwne!
mając 16 lat też można przyjechać..
No ja rozumiem że można przyjachać ale wierzysz że rodzice zgodzili by się na taki wyjazda raczej w to wątpie.
Podczas wakacji? Dlaczego nie? To nie jest wyjazd na miesiąc tylko 1-2 dni.
jesli ja mialbym przyjechac to krak... ewentualnie olkusz... ale widze ze juz macie ustalone.. a i tak tu nie jestm zbyt aktywny.. :] i chyba nie bardzo darzycie mnie sympatią.. wiec no.. mój glos sie za bardzo chyba nie liczy...
no i jeszcze dochodzi to ze wiekszosc z was ma chyba blizej do katowic.. :]
no i jeszcze dochodzi to ze wiekszosc z was ma chyba blizej do katowic.. :]
Z Krakowa do Katowic jest mniej niż godzina- taką Ci to różnicę robi?
A liczy się każdy, bo tak przyjedzie 5 osób na krzyż i to traci sens
A liczy się każdy, bo tak przyjedzie 5 osób na krzyż i to traci sens
| Kudlaty wrote: |
| jesli ja mialbym przyjechac to krak... ewentualnie olkusz... ale widze ze juz macie ustalone.. a i tak tu nie jestm zbyt aktywny.. :] i chyba nie bardzo darzycie mnie sympatią.. wiec no.. mój glos sie za bardzo chyba nie liczy...
no i jeszcze dochodzi to ze wiekszosc z was ma chyba blizej do katowic.. :] |
A o ile sobie przypominam, to Kudlaty jestes z Olkusza - a stad do Katowic tyle samo, co do Krakowa - wiem, bo sam w Olkuszu mieszkam i do Krakowa jak i do Katowic jezdze. A Olkusz na spotkanie nie jest dobry - za mala miescina, ciezko z tanim noclegiem, ciezko dojechac, ciezko wyjechac.
Ja sie na Katowice pisze, w wakacje tanie sa chyba akademiki, jakies schroniska studenckie albo cos, ewentualnie Krakow badz Wroclaw.
tylko teraz ktos to musi zorganizowac i popytac kto mieszka w tych miejscowosciach.
Pozdrawiam.
tylko teraz ktos to musi zorganizowac i popytac kto mieszka w tych miejscowosciach.
Pozdrawiam.
Przypominam, że ja mieszkam
Ktoś jeszcze??
To musi być duże miasto, bo w małym miasteczku rzeczywiście problem zamieszkania i atrakcji.
Dobra. teraz bolączka.. termin..
kto kiedy nie może?
ja od połowy sierpnia do września
a w lipcu mam składanie papierów od 11 do końca miesiąca- więc jeśli gdzieś nie pojadę składać papierów to mogę wpaść, ale odpada organizowanie..
Ktoś jeszcze??
To musi być duże miasto, bo w małym miasteczku rzeczywiście problem zamieszkania i atrakcji.
Dobra. teraz bolączka.. termin..
kto kiedy nie może?
ja od połowy sierpnia do września
a w lipcu mam składanie papierów od 11 do końca miesiąca- więc jeśli gdzieś nie pojadę składać papierów to mogę wpaść, ale odpada organizowanie..
To ja Wam dowale - jestem z Łowicz (między lodzia a wawa) wiec nie usmiecha mi się jechac kilka godzin:)
//ps moge tani spirytus zalatwic

//ps moge tani spirytus zalatwic
Mnie też nie będzie, mam 16 lat, więc wiadomo. Jakby to była jakaś duża impreza, typu zlot pclab, to owszem, z nagrodami, po prostu byłoby co ogladać. ;P
no i problem natury ludzkiej.... mamy tutaj tylko jedna dziewnczynę - trcoeh dysproporcja
PS. ja tam mam 18+ wiec jest git a i prawko bedzie;)
PS. ja tam mam 18+ wiec jest git a i prawko bedzie;)
No tak mnie tez na 100% nie bedzie. Pozatym co to za kurcze zlot, jak juz z góry widze za picie sie bierzecie. Po godzinie każdy bedzie siedział i paczył na drugiego jak na zjawe.
| darczeku wrote: |
| no i problem natury ludzkiej.... mamy tutaj tylko jedna dziewnczynę - trcoeh dysproporcja :D |
będą dwie - ja przyjadę z moim Kochaniem :))).
Calemb ma rację, co to za zlot jak się uchlacie.. aa wiem, polski :P.
cheers,
Arin.
Miałabym szanse poznać TĘ Kasię??
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wracając do wątku.. kto będzie chciał pić, to przecież nikomu nie zabronimy- my ani niańki ani stróże prawa, ale jeśli ktoś marzy o tym, żeby przyjechać n km tylko po to, żeby się napić jabola z Żabki w Katowicach, a nie u siebie w mieście, to bawcie się beze mnie
Więc co z tym terminem? komu pasuje? kiedy? gdzie?
no i plan: pomysły jakieś??
PS pod nazwą jabol wsadźcie co chcecie
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wracając do wątku.. kto będzie chciał pić, to przecież nikomu nie zabronimy- my ani niańki ani stróże prawa, ale jeśli ktoś marzy o tym, żeby przyjechać n km tylko po to, żeby się napić jabola z Żabki w Katowicach, a nie u siebie w mieście, to bawcie się beze mnie
Więc co z tym terminem? komu pasuje? kiedy? gdzie?
no i plan: pomysły jakieś??
PS pod nazwą jabol wsadźcie co chcecie
sorry ale jak sie dzieciarnia ma zjechać i wymieniać pokemonami to ja rezygnuję
/add:
moze wawa, lodz, skierniewice, lowicz, - jednym slowem - centrum?
/add:
moze wawa, lodz, skierniewice, lowicz, - jednym slowem - centrum?
| Arin wrote: |
| Tu jest fajnie Co powiecie na zlot? Taki prawdziwy, polski Frihcon? cheers, Arin. |
Też tak mam że niewypowiadam się w każdym temacie a jestem tu codziennie. Ogólnie ostatnio wypowiadam się w tematach gdzie mam jakies mocne argumenty lub konkretne pytania. (oczywiście nie zawsze mi się to udaje.)
A co do forum to bardzo je lubie. A szczególnie za to że forum jest mocno odseparowane od różnego rodzaju stworzeń poniżej 16 roku życia. (oczywiście nie licze tych co już tu trafili). I to że tylko ludzie którzy choć trochę już znają internet mogą tu trafić
A co do zlotu to tak.
Dla mnie Wawa Odpada. Za żadne skarby tam niepojade choćby "lało się piwo za darmo"
Za to bardzo chętnie bym wpadł do Krakowa ewentulanie gdzieś indziej (tak żebym nie płacił więcej niż 40zł za bilet w 2 klasie w jedną stronę)
Termin hmmm bardzo różny ale lepiej w lipcu. ( w sierpniu popraweczka z matmy
Tak gadamy kiedy i gdzie pojechać ale może najpierw pogadamy po co ??
Wolałbym wiedziec co bym miał tam robić. A szczególnie dlatego że nie jestem tak dobry żeby rozmawiać ze wszystkimi na temat komputerów.
PS Co do alkoholu to u mnie problem się sam rozwiązuje bo jestem nie pełnoletni (już naprawde niedługo):]. Ale to niezmienia faktu że po spotkaniu nie pójde do żabki....
i tak prawdopodobnie nie pojade tam...
nie wiem ale jak dla mnie Katowice a Kraków to bardzo duza różnica... :]
i nie mieszkam w Olkuszu... mieszkam jakies 10 km od olkusza.. w Gotkowicach... Do kraka mam 30 km
co do picia to powiem tylko tyle.. ja bym nie mógł nawet gdybym chcial.. (problemy zdrowotne.. :] )
nie wiem ale jak dla mnie Katowice a Kraków to bardzo duza różnica... :]
i nie mieszkam w Olkuszu... mieszkam jakies 10 km od olkusza.. w Gotkowicach... Do kraka mam 30 km
co do picia to powiem tylko tyle.. ja bym nie mógł nawet gdybym chcial.. (problemy zdrowotne.. :] )
Widze wszyscy (no może nie wszyscy, ale znaczna większość) skupiła się na drugiej części tematu! A co z oceną frihosta. Gdzie, niegdzie znaleść można opinie i tyle, a ze zlotu to i tak chyba nici bo albo jedni mają za daleko albo innym towarzystwo nie odpowiada.... I dalej mnie razi to że ze zloyu popijawe chcieliście zrobić. Ja rozumiem napić się czegioś..... ALe głównie porozmawiac, poznać się, a jak się urąbiecie to i tak nie będziecie nawet pamiętac kto jak wyglądał....
| Quote: |
| i nie mieszkam w Olkuszu... mieszkam jakies 10 km od olkusza.. w Gotkowicach... Do kraka mam 30 km |
Nie marudź, ja do Kraka mam jakieś prawie 300. Pomysł nie jest głupi, tylko z tego co tu widzę to przed końcem wakacji raczej sie nie zorganizujemy. Ja niestety jestem biednym dzieckiem ze ściany wschodniej [Lublin, Polska C], dlatego obstawiałabym za Wawą, jedyne duże miasto do którego mamy sensowne połączenie. Zresztą, ja tam i tak siedzę raczej na angielskiej części frihosta, więc mnie wcale nie musicie brać - może się nie obrażę.
Popieram poprzedniczkę. Wawa i tyle
BTW: Nie jestem z Wawy i mam do niej 150 km, ale jest do niej dużo dobrych połączeń 
No jest metro... i jest pociąg... i nawet samoloty latają
Dobra żartuje... Warszawa to dobry pomysł...
Dobra żartuje... Warszawa to dobry pomysł...
Dla mnie to jest nadal zagraniczne forum, tyle ze z Polskim dzialem. A co do pisania wielu niepotrzebnych tematow to pisza je ludzie ktory nie wiedzia co pisac a chca utrzymac to konto. Dla osob ktory maja juz te 400 postow i sa tu juz od paru miechow to pisanie tutaj juz nie jets takim obowiazkiem jak bylo kiedys, gdy walczylo sie by miec te 50-70 postow(solidnych) by otrzymac wlasne konto...
Pozdrawiam Xaros
Pozdrawiam Xaros
Wg. Mnie to forum trzyma poziom bo każdemu zależy na pogawędzeniu oraz na Trzymaniu stronki
Chociaż jest mału przymus nałożony to i tam wszystko się kręci aż miło
A z reszta fajni tu sa ludzie
Pozdrawiam, ppp2
Pozdrawiam, ppp2
Nie od dzisiaj wiadomo że przymus to najlepsza droga do odniesieniu sukcesu ;] Nie ma to jak ludzie którzy prawie za darmo na ciebie pracuja
No ale forum i host są dla mnie bez zastrzeżen a nawet godne pochwały za funkcjonalność ;]
Ja oceniam na dobry
Ludzie są mili i w ogóle.
Bardzo mi się podobają $FRIH i nawet punkty (niezła motwyacja do postowania)
Ale temu forum do bardzo dobrego jeszcze troche brakuje...
Ludzie są mili i w ogóle.
Bardzo mi się podobają $FRIH i nawet punkty (niezła motwyacja do postowania)
Ale temu forum do bardzo dobrego jeszcze troche brakuje...
I jak odbył się ten zlot ?
Jakie wrażenia ?
Jakie wrażenia ?
Nie odbył się, bo przecież niczego nie USTALILIŚMY
spam, spam, spam..
odświeżanie staroci całkiem bezsensu...
spam, spam, spam..
odświeżanie staroci całkiem bezsensu...