[url]www.******.com[/url] dan host ve domain alan herkese üzcretsiz veb tasarım ayrıntılar için dj_ozi81@hotmail.com
ücretsiz web tasarim
6 paket var ama hepsi aynı ve bana pahalı geldi.
Kendi serverlarında mı tutacaksın?
Kendi serverlarında mı tutacaksın?
| tolgaist wrote: |
| www.sanalkurt.com dan host ve domain alan herkese üzcretsiz veb tasarım ayrıntılar için dj_ozi81@hotmail.com |
arkadaşım burası reklam forumu değil.Lütfen biraz dikkatli olalım ayrıca Türkiyede ki hostların çok yavaş olduğu da bir gerçek ayrıca çok pahalılar.
sanırım çook pahalılar desek yalan olmaz Ve arkadaş bence biraz kendini geliştirmen lazım.En basiti üyelik forumu olarak
Bu arada gerçekten 7/24 online destek verebiliyomusun.
Bu arada gerçekten 7/24 online destek verebiliyomusun.
| tolgaist wrote: |
| www.sanalkurt.com dan host ve domain alan herkese üzcretsiz veb tasarım ayrıntılar için dj_ozi81@hotmail.com |
yapacağım yorumlar için lütfen alınma. öneri olsun diye söylüyorum. bi host sitesi için site çok karanlık ve çok amatör duruyor. bu büyük bir eksiklik bence. alıcı sayfaya ilk girdiği anda içi kararır zaten. ikincisi de fiyatlar çok pahallı. adam o kadar paraya kendi öğrenir site yapmayı. bence biraz daha düşün bu iş için. yine de hayırlı olsun...
arno kardeş doğru dedin birde o kadar çok host firması dolduki piyasa ve Almanyadaki ve fransadaki sürümden kazananlar ucuz hostlar varken bilmiyorum o fiyatla 1 kullanıcı hpst alırmı. zaten 25mb host alacak kaldı arkadaş bide onu ücretsiz hostlar veriyor.
Bakın reklam yapmak istemem zaten bana ne kazancı var dime.
webhoster4free.com 1gb yer limitsiz Traffic PHP 4 & 5, FTP ve mySQL veriyor.Ayrıyetten ben kullanıyodum başlarda koyuyodu şimdi reklam koymuyor.
Bakın reklam yapmak istemem zaten bana ne kazancı var dime.
webhoster4free.com 1gb yer limitsiz Traffic PHP 4 & 5, FTP ve mySQL veriyor.Ayrıyetten ben kullanıyodum başlarda koyuyodu şimdi reklam koymuyor.
bu kadar paraya webtasarım dersi alınır (verilir). tasarladığın siteler flash değil heralde. ancak onlar bu kadar parayı hakeder. ( hatta bazıları daha da fazlasını...)
tasarladığım sitelet flash
Reklam yapmak için yanlış yer:
------kilit---
------kilit---