Arkadaşlar msn'de otomatik avatar değiştirmek için program varmış galiba programın ismini ve bulunduğu URL'yi yazarsanız sevinirim...
Ya rkadaşlar yapmayın böyle postları lütfen sonra bir de başka modlar niçin kilitliyor diyorsunuz...MSN ile ilgili döküman vermek yasak bu forumda daha doğrusu bu tip programların yayınlanması vs...:Hem verilse bile Warez kapsamında algılıyor modlar...Geçen verilen emulator linki Warez miydi fakat direk link olduğu için ve hoşlanmadıkları içöin kilitlediler...Lütfen dikkatli olalım,kusura bakmayın...
bence ozelden bile yazmayın inceliyor olabilirler.
Abi hayret bir şey ya elalem türkçe bilmeden başlık kitliyor.Ne tuhaf bir dünya bu ya...Başka da birşey demiyorum abi yaw
| Quote: |
| messenger discovery galiba... |
yazmışım ben ne bileyim forumlar için olduğunu.
bence uraşma şifreni çalarlar
Last edited by utkufb on Wed May 24, 2006 9:21 pm; edited 1 time in total
| b17 wrote: |
| Arkadaşlar msn'de otomatik avatar değiştirmek için program varmış galiba programın ismini ve bulunduğu URL'yi yazarsanız sevinirim... |
arkadaşlar avatarlarımızı manuel değiştirelim yoksa frihost cısst yapar...
evet banada lazım verirseniz sevinirim
| oyuncusinan wrote: |
| evet banada lazım verirseniz sevinirim |
kardeşim burda yayınlamayın diyorlar sende inadına istiyorsun...
ayrıca burdan bu programı arayan arkadaşlara ssleniyorum biraz araştırın hep armut piş ağzıma düş yapıyorusunuz bi araştırın bakalım neler bulacaksınız
Arkadaşım burada soracaklarımızın hiçbirini sormayalım arattıralım google'dan bu mudur yani???