FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Inanimate Half Life 2





rohan2kool
I am having a strange problem with Half Life 2. Whenever I begin a new game, everything works fine, but when I load a game the models don't seem to move at all. They just stand still and don't move a muscle. It only happens when i load a game. Please help.

My config: 1 GB DDR2 RAM, GeForce 6600 256mb PCI-E, P4 3.06 GHz, Windows XP MCE.
Bones
That sounds really messed. Have you tried the half life forums to see if anyone else is having that problem? Or tried reinstalling the game?
rohan2kool
I solved the problem. Here is the solution incase somebody else also has this problem:

1. While playing hit the '`' key (to the left of the '1' key) to bring up the console.
2. In the console type 'sv_cheats 1'. Hit Enter.
3. Now type 'ai_disable 0'. Again hit Enter.

The problem should be solved.
chirag
Hey roahn meet me up and give that game to me. I too wanna play hl2. Anyways that model not moving, it is a cheat to complete the game easily. If this cheat is enabled no one will move. They will stad idel doing nothing. Saw this on Gamemax.
abhinav_shah
I can't understand your problem.
Can you be a little more explainative...


Abhinav Shah
Bones
hrm if you read the thread you'll notice that the problem is solved already
Related topics
Favourite game? (OFFICIAL THREAD)
what linux games do you play?
Half-life 2 - Lost Coast
Half Life 2
Far Cry vs. Half Life 2
half life BEST GAME EVER
Half-Life The Specialists
QUESTION | Half-Life Server
Half-Life Mods
Half-Life 2 mods
Half-Life 2 EI
Half Life 2 : Episode 2 trailer and Portal trailer
Half Life 2
Quake 4
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Computers -> Computer Problems and Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.