FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

pytanko

Victoria
Co jaki czas trzeba miej więcej pisać te posty na forum? A je¶li nie będę przez jaki¶ czas pisać to moje konto (strona www) zostanie zablokowana? Je¶li tak to czy będę mogła j± odblokować w jaki¶ sposób? I jeszcze jedno: czy na frihost można publikować pliki muzyczne mp3? Z góry dzięki za odpowiedĽ!
Fagno
o mp3 było napisane w regulaminie a o odblokowanie stronki to nie wiem... prawdopodobnie s± usuwane pliki serwisu z servera
Cult
Z tego co mi wiadomo to zżera po jednym punkcie dziennie. Jak spadn± poniżej zera to strona się blopkuje. Wystarczy podnie¶ć licznik powyżej 0 to powinni odblokowć.

Co do mp3 to nie mam pojęcia.

Pozdrawiam
v3nd0r
jesli twoje pkt spadna ponizej zera to nic sie nie dzieje. Jesli spadna do -5 dostajesz mail z infem ze twoje pkt spadly do -5... I pisze w nim ze jesli spadna do -10 to wtoje konto zostanie skasowane bez ostrzezenia ... czyli jak masz okolo -10 to lepiej zacznij cos pisac bo ... Razz
Camel
Ano, tylko że się trzeba ostro wyrabiać Smile

Co ciekawe za naprawde długie posty można "zarobić" aż 2.5 punkta Wink
Za korekte już wystawionego dostałem jakie¶ 0.002546 punkta Laughing
ibix
mp3 możesz zamie¶cić tylko pod warunkiem ze jeste¶ ich autorem, musz± być ose wtedy spakowane zipem a całe archiwum ma zawieraz jeszcze poza plikiem mp3 plik legal.txt

to samo bodajze dotyczy filmów avi...
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.