Arkadaşlar ÖSS Sınav Yerleri internette açıklandı ama ben bulamadım.
Bilen var mı?
Bilen var mı?
| geyikkutuphanesi wrote: |
| Öss ye giren arkadaşlara başarılar... Stresli bir süreç bilirimş kolay gelsin... |
| g_unit90 wrote: |
| ÖSS ye girenlere başarılar bende OKS ye gireceğim 4 gün sonra Gölbaşı Gündüz Alp İlköğretim okulu |
| darkeagle wrote: |
| Arkadaşlar ÖSS Sınav Yerleri internette açıklandı ama ben bulamadım.
Bilen var mı? |
| g_unit90 wrote: | ||
Hadi Eagle göreyim koçum seni |
| maniac_ea wrote: |
| sınavdan şimdi gldim valla mat soruları cok berbattı yaa |
| tuncadogus wrote: |
| seregi göremiyoruz daha ?? |
| loserk wrote: | ||
"Sal Tem 24, 2007 7:46 pm" |
| tuncadogus wrote: | ||||
yeni bir başlık açıncada lütfen forum kurallarını okuyalım cart curt mesajlar atıyorsun |
| darkeagle wrote: |
| Bırakın tartışmayı da öss durumlarından bahsedin.
Geçen sene başlığı açtığımda daha sınav yerlerimiz yeni açıklanmıştı. Şimdi ise ikinci kez girdim sınava ve şu an tercihlerimi yaptım. Bekle beni boğaziçi geliyorummmmm... |
| tuncadogus wrote: | ||
geçen senede boğaziçiydi |
| darkeagle wrote: | ||||
Bazen hayallerine ulaşmak için riske girmek gerekir. Geçen sene tercihimi yapmadım. Şimdi ise tercih sonuçlarını bekliyorum. Bence bir sene daha uğraşmaya değdi. |
| selim06 wrote: | ||||||
iyi o zaman hayırlı olsun.Tebrikler... Beni de ÖSS telaşı almaya başladı aslında 2 seneden az kaldı...Sanırım son sene aranızdan ayrılacağım arkadaşlar. Bu arada ilginç bir not vereyim Frihost'un en çok hit aldığı başlık budur!2 milyon kişi sınava girince Google'da ÖSS Sınav Yerleri diye arıyorlar tabi karşılarına Frihost çıkıyor.Bondings bu durumdan dolayı teşekkür etti.Ben de kendisine geniş bir ÖSS brifingi verdim.Biraz karıştı kafası tabi |