FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

URLOPY :P

GKH
DObra, Frihosterzy, Frihosterki.
Biorę urlop sobie w pisaniu postów, jak i w uzywaniu hostingu Wink
nigdy sie nie czepiajcie, że coś niekiedy nie zadziała, ale chociaż coś macie za wasze posty.

Może znów będe pisał posty po wakacjach, ale teraz na moje życzenie blokuje hosting.

miłego postowania

Pozdrawiam
GKH
Bigrazer
Pomysł do Arina. Utworzyc przyklejony temat w którym można kazdy mógłby sie pożegnać. Byłoby to przeciwiństwo "Witaj wsrod nas Smile"

Pozdrawiam:
Razer
Xaros
Czyli "Żegnamy, wróćcie kiedyś" Razz
Arin
Bigrazer wrote:
Pomysł do Arina. Utworzyc przyklejony temat w którym można kazdy mógłby sie pożegnać. Byłoby to przeciwiństwo "Witaj wsrod nas :)"

nie bardzo mi się to widzi,, to już lepiej odchodzący niech wstawią sobie w sygnaturki że są nieaktywni i już.

cheers,
Arin.
Camel
Pomysł według mnie dobry Smile
W sumie jakiś to sygnał dla innych o nie obecności.
A samo wstawienie w sygnaturę informacji nie zawsze może być załwarzone.
fallco
I tak najczesciej sie dzieje tak ze ktos przestaje pisac bo nie moze i zazwyczaj nie ma czasu albo glowy aby o tym informowac caly swiat...
kla_bor
A jak to w ogole jest? Jak sie wyjezdza, to co trzeba nabic punkcikow do bulu i wyjechac, czy da sie to jakos zawiesic?
Ja aktoalnie tez jestem poza miejscem zamieszkania, dokladnie w tzw. podrozy zarobkowej i rowniez ostatnio nie czesto zagladam na fricha. Jednak staram sie jakos tel limit utrzymywac bo szkoda by stracic hosting na tak super serwerze jak ten.

Co do osobnego dzialu na pozegnania,"jestem za a nawet przeciw" bo mysle ze przyczyniloby sie to do nienaturalnego nabijania punktow. np. gosc pisze ze wyjezdza, kilka dni pozniej pisze ze wraca, i ponownie wyjezdza - takie kolo. Mozna by to kontrolowac ale nie sadze ze moderatorowi sie chce sprawdzac kazdego nicka, ktory pisze takie posty.
oxwood
albo można byłoby miec tylko jednego posta w temacie, który by się edytowało odpowiednimi datami Razz Za drugiego posta w temacie powiedzmy ban na tydzień Very Happy
kochanek
Ja tez biore urlop tylko ze na forum pozostaje i pisac bede . Być moze kiedys hosting mi sie jeszcze przyda co zapewne nastąpi . Miejsmy nadzieje ze jeszcze bedzie jak ja bede potrzebował .
mtx
tematu nie przykleimy. Witamy się, bo miło poznać z kim się pisze- czy dziewczyna, czy chłopak i parę info. A żegnać się.. bez sensu..

jeśli chodzi o urlopy: pw do moda, my to załatwimy z adminem
Xaros
Albo przydal by sie mod, ktory pozwala z okna profilu usera zablokowac jego konto i gdy punkty spadna poniezej zera nie spowoduje to automatycznej kasacji konta, a gdy user wylaczy ta opcje to gdy jego stan jest ponizej zera to ma czas do 48h by podniesc stan punktowy to bylo by ciekawe i wygodne a nie zasypywanie skrzynki moda...

Pozdrawiam, Xaros Wink
webek
No pomysł ciekawy (jeśli chodzi o post nad moim), ale osoby, które nie chciały by pisac, a mieć dalej konto, mogły by ustawić sobie, że wogóle nie musza pisać... można by np. dac limit czasowy (jak urlop w robocie), że masz np. 30 dni do wykorzystania na cały rok - wtedy możesz użyć ich sobie na jakiś wyjazd czy coś...

A jesli chodzi o temat z żegnaniem się - równie dobrze można by zrobić topa z kondolencjami...
ogurek
Taka blokada punktów była by bardzo fajna. Można by coś w ogóle pod avatarem zamontować jakąś taką ikonkę małą, żeby wiadomo było że ktoś jest na urlopie.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.