FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Can't upload the logo!





saratdear
I made most of my home page. I made it with Frontpage. But when I upload the page which I created, all the writing part comes, but the logo which I created doesn't appear. All that comes is a sort of box with a cross at the top. How can I change this and make the logo appear?

I made the logo with Flash and copied it to Frontpage. And when I clicked on save, another box appears saying "Save embedded files" or something like that. And when I clicked on OK, it is saved as a separate picture file on my PC. When I opened the file on my PC, it comes all right, but after i uploaded it, it comes like that cross and box - like what I said above.

Is this problem because I saved the logo as a separate file? To make the logo appear on my Home Page, to which directory should I upload the image and with what name? And in the future, in Frontpage, can I save the logo as a part of the document, instead of as a separate image? Please help me!

I hope I make everything clear. Please give me advice on what to do.
Sebaci
Maybe this logo picture is named with a big letter, for ex. Logo instead oflogo. Maybe the name of the picture in the site in the path is with a big letter too, for example <img src="Logo.jpg"> instead of <img src="logo.jpg">. Make sure that there's an extension of the logo, don't write like this: <img src="logo">. Also make sure that the picture is in the righ format and isn't too big. Maybe the logo doesn't appear because of it's big size and it loads very long?
Bondings
If you link to the page in question, then I'll take a look at it.
saratdear
Thanks,
It is OK. I typed the name in which I saved the logo after the image source line, and it appears all right now. But all the same please click, on this URL - http://www.amazingindia.frih.net - . Just to see if it appears all right to you too.
And the page is not very good, so don't mind it, just see if the logo at the top is all right.
Sebaci
saratdear wrote:
Thanks,
It is OK. I typed the name in which I saved the logo after the image source line, and it appears all right now. But all the same please click, on this URL - http://www.amazingindia.frih.net - . Just to see if it appears all right to you too.
And the page is not very good, so don't mind it, just see if the logo at the top is all right.

yes, it appears correctly. But I see that you probably didn't use <center></center> tags for this logo, did you? Is not, you should, for example: <center><img src="logo.jpg"></center> Change the background, use some CSS styles Wink
Related topics
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.