Arkadaşlar ben yazın 1,5 ay kadar bilgisayar başında olamayabilirim. bu nedenlen mesaj yazamıcam. puanlar gitcek. bir çözümü yok mu dur????? daha önce evden ve internet kafeden uzak kalıp hostunu kapatmadan koruyabilen var mı aranızda????????????????????????????

Peki ya ben yazın napıcam???
Valla Allah kolaylık versin ben büyük ihtimal düzenli olarak bırakırım postumu ama istersen ve yanlış anlamazsan ben senin yerine atabilirim 2 günde bir falan...Ama güvenemeyebilirsin ki çok normal 
günde 1 puan düşüyorsa 45 günde 45 puan düşer..bu da demek ki bilgisayardan uzaklaşmadan evvel en az 35 puana sahip olursan bisorun yok demektir...puanını gitmeden 1 gün evvel tutabildiğin kadar yüksek tut...
ya da birine verirsin şifreni o sen gidince mesaj atmaya devam eder,sen geri döndüğünde de şifreni değiştirirsin..
abi en son dün mesaj yazdım. 15 puan filan aldım. dün 60 tı. şimdi bir açtım puanım 45. neden böyle oldu?
| utkufb wrote: |
| abi en son dün mesaj yazdım. 15 puan filan aldım. dün 60 tı. şimdi bir açtım puanım 45. neden böyle oldu? |
çünkü arkadaşım frihost online olma süreni kontrol ediyor
en fazla 45 gün ne kadar çok puanın ne kadar rütben olursa olsun gene ertesi gun 45 puandasın bu sadece bi kullanıcıları online tutma işi
umarım açıklayıcı olmuşumdur
cookieler açık hostu aldığımdan beri hiç oturumu kapamadım. ve mesaj atmadığım gün yok. söylediğini yanlış anlamadıysam naparsam yapıyım 45 i geçince bir gün sonra yine 45 olacak?? doğru mu?
| cookieler açık hostu aldığımdan beri hiç oturumu kapamadım. ve mesaj atmadığım gün yok. söylediğini yanlış anlamadıysam naparsam yapıyım 45 i geçince bir gün sonra yine 45 olacak?? doğru mu? |
hele şükür..
bildiğim kadarıyla -10 pointin altına düşünce direk host iptal edilmiyor. Host silme işlemi elle yapılıyor. Yani önce uyarı alıyosun. Herhalde bişey olmaz ama sen bir moderatöre rica edersen işin garanti olur.
gittmeden bir gün önce 45 pointte bırakı p gidersen tam 1 buçuk ay sonra -1 puanla devam edeceksin
tabi tutturamazsan zamanı host güm
tabi tutturamazsan zamanı host güm
2 ay dan az giderim o sürede bir kaç kere internet kafeye gidersem host bende kalır. bunu düşünüp İngilizce kısmına mesaj attım. şöle yani: (bu Türkçesi)
Bütün üyelere yılda 1 kere kullanmak üzere 60 günlük girmeme sistemi getirin (diğer adı inactivity limit). 30 gününü kış, 30 gününü yaz kullanabilsinler. Biraz kötü cümle oldu şöyle özetliyim:
Bu sistemde (sanki çalışanların 30 günlük yıllık izni gibi) 60 günlük girmeme izni verin. Bu 60 günde puan silinmesin dedim. Malesef kabul etmediler.
Bütün üyelere yılda 1 kere kullanmak üzere 60 günlük girmeme sistemi getirin (diğer adı inactivity limit). 30 gününü kış, 30 gününü yaz kullanabilsinler. Biraz kötü cümle oldu şöyle özetliyim:
Bu sistemde (sanki çalışanların 30 günlük yıllık izni gibi) 60 günlük girmeme izni verin. Bu 60 günde puan silinmesin dedim. Malesef kabul etmediler.
| 2 ay dan az giderim o sürede bir kaç kere internet kafeye gidersem host bende kalır. bunu düşünüp İngilizce kısmına mesaj attım. şöle yani: (bu Türkçesi)
Bütün üyelere yılda 1 kere kullanmak üzere 60 günlük girmeme sistemi getirin (diğer adı inactivity limit). 30 gününü kış, 30 gününü yaz kullanabilsinler. Biraz kötü cümle oldu şöyle özetliyim: Bu sistemde (sanki çalışanların 30 günlük yıllık izni gibi) 60 günlük girmeme izni verin. Bu 60 günde puan silinmesin dedim. Malesef kabul etmediler. |
neden kabul etmediler? : Adamların uğraşcak başka işi mi yok
| mr.emre wrote: | ||
neden kabul etmediler? : Adamların uğraşcak başka işi mi yok |
şöyle bir cevap verdiler. bu daha önce defalarca kez talep edildi. 45 puan ile 45 gün mesajsız kalabilirsiniz bir de -10 a inene kadar 10 gün. 55 gününüz oluyor dediler. bu arada başka iş kısmını anlamadım.
yani böyle bişe yapmalarına gerek yok, o yüzden uğraşmazlar
| mr.emre wrote: |
| yani böyle bişe yapmalarına gerek yok, o yüzden uğraşmazlar |
onlara tabii ki gerek yok ama üyelere var.
su beleşle uğraşana kadar azbi para harcayin bir hafta int. cafeye gitmeyin kendinize host alin frihostuda deneme yanilma olarak kullanin derim bence
çünkü ben ole yapiyorum beleş ancak bukdar olabilir
çünkü ben ole yapiyorum beleş ancak bukdar olabilir