FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


My main page doesnt load





munkey_boy
My main page doesnt load but my forums and direct admin does my forums are http://www.munkeyboy.frih.net/phpBB2/ and my main page is http://www.munkeyboy.frih.net/
Scorpio
did you put an index.html or index.php file in the public_html folder.?
Bondings
The file /domains/munkeyboy.frih.net/public_html/index.html is empty and that is the one that shows when you request your subdomain url, it is http://www.munkeyboy.frih.net/ .
n0obie4life
He has an index.html file, the index.html file doesn't load.

scorpio, you will receive a 403 error if you don't have those.

@munkey_boy, you'll have to wait for Bondings Sad. I think Apache stopped parsing HTML files, lol.
Bondings
n0obie4life, you didn't see my post I guess. Html files don't need to be parsed and they are showing up fine. Even the empty page is showing up like it should (a lot of people use empty pages for directories and that's how they want it to be).
n0obie4life
Bondings wrote:
n0obie4life, you didn't see my post I guess. Html files don't need to be parsed and they are showing up fine. Even the empty page is showing up like it should (a lot of people use empty pages for directories and that's how they want it to be).


I posted right after you! (probably like 2 seconds, cause when I hit reply, I didn't see yours)

That's why I didn't see your reply Laughing
munkey_boy
so i have to wait for bondings? oh and scorpio i have had m site up fora while and its been working fine, untill today...
Scorpio
He says that your index.html file is empty.

Thats why it is not working.

Check it once again.
Shake
My website isn't loading either.

Weird. I can login to DirectAdmin, but I can't view any pages.
I can even upload stuff through FileZilla, I just can't see my site.

It was all working fine up until ten minutes ago. I was installing
myBB and it was working fine. I was going to browse over to my
forums when my site just stopped responding. Now all I can do
is login to DirectAdmin. I made a backup of my site, I just hope
it isn't a hacker attacking us.

Something's must be wrong because both of us are experiencing
the same problem. By the way, I can't see your forums, munkey_boy.
You said you can? I can't see yours OR mine. Just plain odd.

Edit: Seems to be working fine now. We just had to wait a few minutes.
Bondings
Shake, I think apache was down for a while when you posted.

The problem is that when I enable the monitoring service, it almost always thinks it is down and restarts it every x minutes (causing a few seconds downtime too). So I can either let it run not very often or disable the http monitoring.

The problem with munkey_boy is that the index.html page is empty and hence that's what you see.
munkey_boy
Bondings wrote:
Shake, I think apache was down for a while when you posted.

The problem is that when I enable the monitoring service, it almost always thinks it is down and restarts it every x minutes (causing a few seconds downtime too). So I can either let it run not very often or disable the http monitoring.

The problem with munkey_boy is that the index.html page is empty and hence that's what you see.


Thanks bondings and everyone else who helped
Related topics
Text color of main page
Broken link on main page
Better Browser Support for Main Page
question : how to display random image in main page?
Changed my main page....not showing
pulling data out of a database and putting it on main page
xoops main page
JScript Sliding Text Areas ( Adobe's main page sample)
Login link in the main page itself
[Bug | Improvment ] FriHOST Main Page | Game Development S.
Im having a problem with a theme for PHPBB
Nice site- would like new members
Short term server crashes?
More free space!
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.