FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

http://www.ja-zarabiam.prv.pl/ - Moja strona

matir
Witam !!

Ostatnio stworzyłem stronę internetową na temat zarabiania w sieci. Prosiłbym o ocenę oraz propozycję - co zmienić, co poprawić.

Z góry dzięki za odpowiedz, pozdrawiam

http://www.ja-zarabiam.prv.pl/
Calemb
Fajnie wszystko, tylko wygląda troche jakby niedokońca wykorzystany gotowy szablon.... I tauciążliwa reklama na środku... Ale pozatym to fajnie. Nie chciało mi się natomiast zagłębiać w treśc....ufam, że jest w porządku Razz
matir
Dziękuję za opinię. Ta reklama w środku nie jest zależna ode mnie - to prv. Pozdrawiam
Calemb
Ale jak to? Te z prv to mi pokzuje w lewy-górnym rogu stronki i one nie przeszkadzaja, pierwszy raz sie spotykam, że prv daje reklamy na środku.... A masz konto jakie? tzn za ile zł na roczek?? Może to od tego zależy?
matir
Konto mam na enter.pl. Jestem prnumeratorem i mi sie nalezy... Dzisiaj np reklam na srodku nie wyswietla tak wiec to prv...
Pozdrawiam
spider89
wiec zmien alias na nuh.pl czy hav.pl Wink a co do stronki to nic specjalnego, ale nie najgorzej Wink pzdr
mtx
To paskudztwo nie chciało się wyłączyć!

na twoim miejscu poszerzyłabym ofertę na inne sposoby zarabiania też, bo stron o eurobarre jest naprawdę dużo. Trochę trików itd. ludzi to przyciąga.

Quote:
CURSOR MOVER [kliknij aby pobrać]
ekhem.. gdzie kliknąć?

to jak na razie tyle..
hawranek31
Stronka graficznie nie jest najgorsza ale logo jakies bys mogl zrobic.

Pozatym zapraszam do zalozenia strony na serverach ovh, darmowym badz promocyjnym na domene info bez reklam i ladnie dziala.

Co do tresci jak wspominiano musisz powiekszyc o inne serwisy na ktorych mozna zarabiac pozdrawiam.
Joker
Moja rada: zmień alias, który nie będzie miał reklam, bo po wejściu na taką stronkę, choćby była najpiękniejsza i cudem htmla, ktoś komu ukarze się 3 reklamy i okienko w rogu, na 100% zamknie okno i pójdzie na stronę inno traktującą o tej samej tematyce, która będzie przejrzysta i klarowna, a nie będzie się męczyć próbując zamknąć niechciane okienka... Very Happy
Calemb
Tak szczególnie ta środkowa reklama jest bardzo, ale to bardzo uciązliwa! prędzej w google ktoś znajdzie cos innego niż zamknie się tą reklame. Poza tym dlaej moim zdaniem ta strona jest nie pełna!
luxtu
niepodoba mis ie kolorystyka tej strony, a co do zawartosci to nie oceniam poniewaz niezmierzam zarabiac przez neta Razz
pawelsz
Wedlug mnie wyglad slaby, reklamy nie daja zyc... tresci ilosc srednia, chociaz najwazniejsze jest. Ale te reklamy calkowicie psuja i tak juz przecietna calosc strony. Ogolnie kiepsko... Oprocz tego brak zgodnosci ze standardami W3C.
ibix
kolory na stronce za bardzo agresywne, to ma być serwis o zarabianiu a nie reklama banku internetowego Smile

no i powienieneś opisac jeszcze inne sposoby zarabiania w sieci, bo po nazwie domyslalem sie ze bedą tam opisane programy partnerskie, coś na temat telepracy etc...
eurobare nie sądze ze jest najlepszym sposobem na zarobienie kilku zł...
z tego co sie dowiedzialem to otrzymujesz 100 punktow za godzine
1000 ptk = 10 godzin wyplate otrzymujesz dopiero przy 15 euro

15 euro = ok 2200 godzin czyli 90 dni nieustannej pracy przy komputerze

15 euro to masz jakieś 60zł
komputer zakladamy ze czerpie 400W
1 kWh = 0,30 zł

2200 * 0,30zł = 660 zł

czyli jesteś do tyłu jakieś 6 stów Smile

wybacz ze sie tak czepiam Very Happy
ale skoro prowadzisz serwis o zarabianiu warto bys opisal inne sposoby w jakie można natrzaskać $$$ by ktoś faktycznie mogł z niego skorzystać

pozdrawiam
draqo
Mógłbyś coś napisać o programach partnerskich:

i wiele innych.
Mógłyś także napisać o stronie www.bet-at-home.com - Dzięki obstawianiu (zakłady) można dużo wygrać. Jest wiele sposobów na kasę w sieci. Pomyśl o tym.
Xaros
Minusy:
- Layout (na 98% gotowiec)
- alias prv.pl (badziew)
- Malo info
- Za duza czcionka
- itp

Plusy:
- Dobre Checi
- Pomysl...