FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

[ocena] banner

draqo
Oddaję do oceny mój banner:

albo link

http://www.serwismix.info/modules/CmodsLinker/pnbannerimg/banner.jpg

Jeśli ktoś jest zainteresowany wymianą bannerów, zapraszam na pw. Wink

Last edited by draqo on Sat Apr 29, 2006 7:01 pm; edited 1 time in total
Balcard
No teraz mi się banner pokazał Smile. No więc tak moja ocena to : dobry

+ładnie dobrane kolory i nie daje po oczach.
+jest zrobiony na wzór ze strony
-jakoś bym niedawał tego napisu po prawej po porstu mi nie pasuje. No i jakiś porsty trochę ten banner.

Last edited by Balcard on Sun Apr 30, 2006 1:25 pm; edited 1 time in total
mtx
Przyzwoicie zrobiony, żadnych animacji, trochę się może długo ładuje jak na tak prosty banner, ale i tak ma za dużo txtu i sie nie chce go czytać.. poza tym wydaje mi się, że może warto zmienić bg color, bo taki jest.. chyba troszkę męczący oczy, ale to tak tylko moim zdaniem..
Postman
Banner mi się podoba. Jest wykonany w stonowanych kolorach i czytelny.
mtx
A kolega napisał posta na jedną linijkę.. tak nie można, to nie zgodne z regulaminem (przynajmniej tym, który zaserwował nam ostatnio Arin i który jest na stronie frihosta). Domagam się odnotowania tego faktu, że prawo zostało złamane Razz
Postman
mtx powiem wporost brak Ci czasami argumentów i czepiasz się szczegółów. Nie rozpisywałem się nad banerem tylko było to moje spojrzenie na na jeden z wielu bannerów jakie oglądam w sieci. I nie będeł się tu podniecał nad tym bannerm i robił ochy lub kategorycznie dołował autora za jego włożoną prace twórczą. Podejrzewam była to ripsota do posta:
http://www.frihost.com/forums/viewtopic.php?p=284799
Jak masz się czepiać to czepiaj się rzepa.
ChesterB
Postman wrote:
mtx powiem wporost brak Ci czasami argumentów i czepiasz się szczegółów. Nie rozpisywałem się nad banerem tylko było to moje spojrzenie na na jeden z wielu bannerów jakie oglądam w sieci. I nie będeł się tu podniecał nad tym bannerm i robił ochy lub kategorycznie dołował autora za jego włożoną prace twórczą. Podejrzewam była to ripsota do posta:
http://www.frihost.com/forums/viewtopic.php?p=284799
Jak masz się czepiać to czepiaj się rzepa.

Mi się wydaje że post Mtx był ironiczny i bardziej skierowany do Arina, niż do Ciebie Twisted Evil Ale to tylko moje odczucie.

Co do bannera to podoba mi się średnio (po prostu nie jest w moim typie), źle dobrana czcionka i za duża kompresja.

Ps. no i mam 1k punktów Laughing
pawelsz
Quote:
Ps. no i mam 1k punktów

Szalejesz Razz Razz Razz

Wracajac do tematu - baner przyzwoity, ale podejrzewam, ze nie zwrocilbym na niego szczegolnej uwagi, gdybym go gdzies zobaczyl. Kolory nie sa 'szalone', przeczytac sie da, ale czegos mu brakuje. Bardziej rozpisywac sie nie bede, bo nie widze sensu Razz
Calemb
Bardzo ładny baner zrobiony pod kolor strony no i forum. Ten tekst po prawej to fakt mógłby byc troche bardziej ogólny bo zazwyczaj nikt nie zwraca uwagi bliżej na baner. Ale jest "wyróżniający się" - pozytywnie i wpada w oko Very Happy
jendrex
Calkiem fajny ale do rzeczy:
Plus to kolorystyka a minus ten text po prawej.. za duzo go ale ogolnie calkiem spox Smile
..::Mielcar::..
Bardzo dobrze wykonany baner, tylko minusem są te napisy, które nie są za widoczne ale i tak bardzo mi sie podoba Very Happy
GKH
no nawet fajny Very Happy
a zbierasz zamówinie na bannery animowane Question
potrzebuje fajnego Very Happy
draqo
Mogę spróbowaćRazz Musze się najpierw nauczyć Wink Próbuję też coś robić w macromedii. Za niedługo zrobię nowy banner i wtedy może się także spodoba:P

Last edited by draqo on Tue May 02, 2006 2:10 pm; edited 2 times in total
luxtu
ogolnie to jest spoko, dobrze dobrane kolory czytelnny. Jedyne comi sie nie podoba to gdy jest duzo tekstu na bannerze czyli tak jak na twoim ale to moje zdanie wiec niekoniecznie odnosi sie do wszystkich
Daffitto
Wyglad 3/5 czytelnosc 5/5 ogolnie bardzo fajny banerek 4/5
Koperek~PL
Mhm Wink

Bannerek też mi się podoba. Tylko te kolory jakby bardziej żywe były to całkiem GooD Razz

Moja rada - Spróbuj sobie wykonać jakis baner animowany. Wtedy bardziej będzie zwracał na siebie uwagę ludzi:P

Moja ocena 4\5 Razz

Pozdrawiam Koper'ek
Joker
Hmm bannerek jest ładny, kolory się nie gryzą, ale po co ten tekst?? Przerost treści nad formą a czy w tym wypadku nie powinno być inaczej?? Very Happy Może zastosuj jakąś animacje wkręcając w nią troche tekstu ;]
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.