FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Enaria

WMP
Witam. Prosze o ocenkę mojej gry postawionej na Vallheru. Cuż tu sie dajel rozpisyać?

www.enaria.be

konto testowe:
email: Test
pass: Test1
Calemb
Bardzo, bardzo bardzo mi się podoba Laughing tylko bistoria mi się nie wyświetla nie wiem dalczego. Troche mi miasto przycieło przez ten iobrazek ale jest fajnie wszystko Laughing Nie zagłębiałem się w szczegóły, ale wiezrze że nie ma żadnych błędów i innych szkopułów z Vallheru typu pojawienie się Altary zamiast Enari czy nazwy Vallheru Razz No i jeszcze ten obrazek tak sie ten pasek nie przedłuża do końca strony...
WMP
błedów nie ma, przecierz robie to ja Smile Znam vall jak własną kieszeń. Fajnei ze ci sie podoba Smile Zaproś innych
hawranek31
No widac ze moze byc ciekawie.

na razie co zauwazylem na minusa to nie wyswietla literki ź przy rejestracji no i haslo trzeba dawac z duzej i cyfry.

Zobaczymy jak sama gra wyglada.
WMP
No Panie Hawranek, dzięki za info Smile

Co do historii, to nie iwem gdzie ja wcieło, nei moge znaleźć tekstu
kochanek
co do samej www zdecydowanie za duzy baner ....posiatkuj go .Przy słabym łaczu to sie ładuje wieki Smile
WMP
baner? czy logo?

I tak w planach mam zmienianie strony gównej
spider89
ani banner ani logo tylko top Razz u mnie laduje sie jak tapeta Razz potnij go w photoshop na kawalki i bedzie git Very Happy pzdr
Koperek~PL
mhm Smile Bardzo fajna gierka ;-D Tylko, że :/ jest jeden mały problem :/
Bo nie mogę się zarejestrowac :/ Pisałem juz do admina ... ale nicc :/
Postman
WMP wrote:

konto testowe:
email: Test
pass: Test1

Konto testowe nie działa. User Test został zbanowany. Dobre Hehe.
WMP
Jakiś nie doinformowany admin zbanował Test, ehhhh Smile
pawelsz
Popatrzylem - strona glowna moze byc (chociaz logo/baner/top/niepotrzebne skreslic mogloby byc nieco mniejsze), zalogowalem sie jako ten test i popatrzylem - jak dla mnie nic odkrywczego - wszystko wyglada podobnie jak we wszystkich takich grach Razz Razz inna rzecz ze nigdy dokladnie sie zadnej nie przygladalem Wink jak juz wspomnialem - nie jestem znawca i nie mam do czego porownywac, ale nie podoba mi sie, ze w dziale karczmarz czy cos takiego pojawiaja sie krzaki zamiast polskich liter Cool