FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

[ocena] prosze o ocene forum

Podoba Ci sie forum?
tak
83%
 83%  [ 10 ]
nie
16%
 16%  [ 2 ]
Total Votes : 12

draqo
Prosiłbym wszystkich o ocenę nowego forum www.serwismix.info/forum Proszę pisać wszelkie propozycje zmian i komentarze. Jednocześnie zapraszam do rejestracji i pisania nowy postów na forum. Wink

Last edited by draqo on Sat Apr 29, 2006 7:01 pm; edited 1 time in total
Ramelof
draqo wrote:
Prosiłbym wszystkich o ocenę nowego forum www.serwismix.info/forum. Proszę pisać wszelkie propozycje zmian i komentarze. Jednocześnie zapraszam do rejestracji i pisania nowy postów na forum. Wink

panie drquś zły link ta kropka na końcu zdania wkomponowała się w adres

http://serwismix.info/forum
Nolt
co do forum to hmm wiesz ze IPB juz dawno zaprzestala publikacji trial wersji ? Smile i jesli znajda twoje forum bedziesz musial im sie dlugo z tego tlumaczyc ? wiem bo tak mial moj znajomy i niestety kazali mu wykasowac cale forum + wyslali list do administratora jego hostingu, wiec najpierw bym sie zastanowil nad uzywaniem IPB nielegalnie Smile
ChesterB
Możesz używać tego triala pod warunkiem że ściągłeś je przez zmianami w licencji, ze stron IPSu, dodatkowo trial powstał tylko po to aby dać możliwość ludziom sprawdzenia skryptu, i jak się zastanowisz musisz albo odinstalowac albo kupic, ja (a dokladnie kumpel) sciagnalem IPB 2.0.0 trial ze stron IPSu, jednak dalej sie zastanawiam Laughing
spider89
Skin troche razi w oczy np.:
Quote:
Dzisiejsze aktywne tematy · Zespół moderujący · 10 największych gaduł dziś · 10 największych gaduł w ogóle
na czerwono nie basuje za bardzo Razz ale w sumie moze byc Wink
a co do IPB, to jak ChesterB sam mam triala z czasow kiedy byl na stronie ipsu i tez sie zastanawiam Razz
pawelsz
Zmienilbym kolor ramek tabelek i rozjasnil nieco linki od kategorii forum. Zgodze sie z tym, ze kolor czerwony raczej nie pasuje do reszty wygladu. Poza tym jest dobrze Razz

Quote:
wyslali list do administratora jego hostingu

Swojego czasu chcialem postawic forum na IPB2.0 trial na wlasnym hostingu (tzn. serwerem jest prywatny komp) - wprawdzie zrezygnowalem teraz z tego pomyslu, ale zastanawiam sie, do kogo by pisali wtedy? Wink
jendrex
Dla mnie nie jest złe ale troche za ciemny skin - nie wiem moze mam coś z monitorem..;]
Calemb
Mi się bardzo forum podoba, w ogóle lubie stronki o ciemnej kolorystyce. Podoba mi się ten obrazek z tymi kreskami poprzecznymi (tak jak tło banera). Tylko nie wiem czy tak miało byc czy nie ale po prawej stronie o loga napisy Pomoc i coś tam wchodzą Ci nieco na to logo....
kamilko10
Spoko grafika Wink Wink Wink Wink Wink
Pozdro dla allllllllllllllllllllllll.
Daffitto
Takie sobie forum z wygladu jakie takie ale trescia nie zachwyca
Timczak
1 Za ciemny skin
2 Kolor liter w nazwach for daje mocno po oczach
Moja rada: Rozjaśnij trochę to forum. Wiem, ze chcesz aby było podobne do strony ale to lekka przesada
Koperek~PL
Timczak wrote:
1 Za ciemny skin
2 Kolor liter w nazwach for daje mocno po oczach
Moja rada: Rozjaśnij trochę to forum. Wiem, ze chcesz aby było podobne do strony ale to lekka przesada

Zgadzam się z przedmówcąRazz

A ja radzę, żebyś te linki do działów zmienił na taki kolor, jaśniejszy, bardziej odbijający się. Jakis taki, który by zwracał na siebie uwagę i jednocześnie nie męczył wzroku.

Pozdrawiam Koper'ek!
darczeku
u mnie grafa sie rozjezdza zupelnie (FF, 1360x1024) logo wlazi na tekst i inne takie kwiatki,
Quote:
Tunning
pisze się 'Tuning'

Quote:
Programowanie
Dział poświęcony programistom
raczej _dla_ programistów, badz poswiecony programowaniu,

Quote:
Kosz - czyli wszystkie tematy nie związane z tematem i te które były już wiele razy omawiane.
masło maślane

dalej nie chce mi sie szukac, nie wgłębilem się nawet w dzialy:)
zaufmenik
Skin mi się nie podoba, złaszcza te paski są śmieszne.
Tematy - ok
IPB - ok
mało użytkowników

ogólnie 5/10
Bigrazer
>> Skin jest troszeczkę za ciemny
>> Jest mało postów i mało użytkowników.
>> "Dzisiejsze aktywne tematy · Zespół moderujący · 10 największych gaduł dziś · 10 największych gaduł w ogóle" ==> Ten napis w kolorze czerwonym troszeczke niepasuje do reszty.
>> IPB fajne ale nieryzykowałbym uzywania go bez licencji
>> Grafiki w miarę
>> Ale ogólnie może być

Pozdrawiam:
Razer
Feodaron
Forum w miarę ładne stylowo choć ta kolorystyka może nie pasować wielu ludziom i jak dla mnie za CIEMNA radziłbym trochę rozjaśnić ale to tylko nic nie warta sugestia.
klawyczlek
fajne tyle ze ten top nie jest na cala szerokosc przeglodarki(w operze)
Sprubbuj zrobic zeby te forum mialo jedna szerokosc a nie zeby sie rozszerzalo przy powiekszaniu Very Happy

pozdro
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.