|
||||||||||||||||||||||||
[ocena] prosze o ocene forum
Prosiłbym wszystkich o ocenę nowego forum www.serwismix.info/forum Proszę pisać wszelkie propozycje zmian i komentarze. Jednocześnie zapraszam do rejestracji i pisania nowy postów na forum. 
Last edited by draqo on Sat Apr 29, 2006 7:01 pm; edited 1 time in total
Last edited by draqo on Sat Apr 29, 2006 7:01 pm; edited 1 time in total
| draqo wrote: |
| Prosiłbym wszystkich o ocenę nowego forum www.serwismix.info/forum. Proszę pisać wszelkie propozycje zmian i komentarze. Jednocześnie zapraszam do rejestracji i pisania nowy postów na forum. |
panie drquś zły link ta kropka na końcu zdania wkomponowała się w adres
http://serwismix.info/forum
co do forum to hmm wiesz ze IPB juz dawno zaprzestala publikacji trial wersji ?
i jesli znajda twoje forum bedziesz musial im sie dlugo z tego tlumaczyc ? wiem bo tak mial moj znajomy i niestety kazali mu wykasowac cale forum + wyslali list do administratora jego hostingu, wiec najpierw bym sie zastanowil nad uzywaniem IPB nielegalnie 
Możesz używać tego triala pod warunkiem że ściągłeś je przez zmianami w licencji, ze stron IPSu, dodatkowo trial powstał tylko po to aby dać możliwość ludziom sprawdzenia skryptu, i jak się zastanowisz musisz albo odinstalowac albo kupic, ja (a dokladnie kumpel) sciagnalem IPB 2.0.0 trial ze stron IPSu, jednak dalej sie zastanawiam 
Skin troche razi w oczy np.:
na czerwono nie basuje za bardzo
ale w sumie moze byc
a co do IPB, to jak ChesterB sam mam triala z czasow kiedy byl na stronie ipsu i tez sie zastanawiam
| Quote: |
| Dzisiejsze aktywne tematy · Zespół moderujący · 10 największych gaduł dziś · 10 największych gaduł w ogóle |
a co do IPB, to jak ChesterB sam mam triala z czasow kiedy byl na stronie ipsu i tez sie zastanawiam
Zmienilbym kolor ramek tabelek i rozjasnil nieco linki od kategorii forum. Zgodze sie z tym, ze kolor czerwony raczej nie pasuje do reszty wygladu. Poza tym jest dobrze
Swojego czasu chcialem postawic forum na IPB2.0 trial na wlasnym hostingu (tzn. serwerem jest prywatny komp) - wprawdzie zrezygnowalem teraz z tego pomyslu, ale zastanawiam sie, do kogo by pisali wtedy?
| wyslali list do administratora jego hostingu |
Swojego czasu chcialem postawic forum na IPB2.0 trial na wlasnym hostingu (tzn. serwerem jest prywatny komp) - wprawdzie zrezygnowalem teraz z tego pomyslu, ale zastanawiam sie, do kogo by pisali wtedy?
Dla mnie nie jest złe ale troche za ciemny skin - nie wiem moze mam coś z monitorem..;]
Mi się bardzo forum podoba, w ogóle lubie stronki o ciemnej kolorystyce. Podoba mi się ten obrazek z tymi kreskami poprzecznymi (tak jak tło banera). Tylko nie wiem czy tak miało byc czy nie ale po prawej stronie o loga napisy Pomoc i coś tam wchodzą Ci nieco na to logo....
Spoko grafika
Pozdro dla allllllllllllllllllllllll.
Pozdro dla allllllllllllllllllllllll.
Takie sobie forum z wygladu jakie takie ale trescia nie zachwyca
1 Za ciemny skin
2 Kolor liter w nazwach for daje mocno po oczach
Moja rada: Rozjaśnij trochę to forum. Wiem, ze chcesz aby było podobne do strony ale to lekka przesada
2 Kolor liter w nazwach for daje mocno po oczach
Moja rada: Rozjaśnij trochę to forum. Wiem, ze chcesz aby było podobne do strony ale to lekka przesada
| Timczak wrote: |
| 1 Za ciemny skin
2 Kolor liter w nazwach for daje mocno po oczach Moja rada: Rozjaśnij trochę to forum. Wiem, ze chcesz aby było podobne do strony ale to lekka przesada |
Zgadzam się z przedmówcą
A ja radzę, żebyś te linki do działów zmienił na taki kolor, jaśniejszy, bardziej odbijający się. Jakis taki, który by zwracał na siebie uwagę i jednocześnie nie męczył wzroku.
Pozdrawiam Koper'ek!
u mnie grafa sie rozjezdza zupelnie (FF, 1360x1024) logo wlazi na tekst i inne takie kwiatki,
pisze się 'Tuning'
raczej _dla_ programistów, badz poswiecony programowaniu,
masło maślane
dalej nie chce mi sie szukac, nie wgłębilem się nawet w dzialy:)
| Tunning |
| Programowanie
Dział poświęcony programistom |
| Kosz - czyli wszystkie tematy nie związane z tematem i te które były już wiele razy omawiane. |
dalej nie chce mi sie szukac, nie wgłębilem się nawet w dzialy:)
Skin mi się nie podoba, złaszcza te paski są śmieszne.
Tematy - ok
IPB - ok
mało użytkowników
ogólnie 5/10
Tematy - ok
IPB - ok
mało użytkowników
ogólnie 5/10
>> Skin jest troszeczkę za ciemny
>> Jest mało postów i mało użytkowników.
>> "Dzisiejsze aktywne tematy · Zespół moderujący · 10 największych gaduł dziś · 10 największych gaduł w ogóle" ==> Ten napis w kolorze czerwonym troszeczke niepasuje do reszty.
>> IPB fajne ale nieryzykowałbym uzywania go bez licencji
>> Grafiki w miarę
>> Ale ogólnie może być
Pozdrawiam:
Razer
>> Jest mało postów i mało użytkowników.
>> "Dzisiejsze aktywne tematy · Zespół moderujący · 10 największych gaduł dziś · 10 największych gaduł w ogóle" ==> Ten napis w kolorze czerwonym troszeczke niepasuje do reszty.
>> IPB fajne ale nieryzykowałbym uzywania go bez licencji
>> Grafiki w miarę
>> Ale ogólnie może być
Pozdrawiam:
Razer
Forum w miarę ładne stylowo choć ta kolorystyka może nie pasować wielu ludziom i jak dla mnie za CIEMNA radziłbym trochę rozjaśnić ale to tylko nic nie warta sugestia.
fajne tyle ze ten top nie jest na cala szerokosc przeglodarki(w operze)
Sprubbuj zrobic zeby te forum mialo jedna szerokosc a nie zeby sie rozszerzalo przy powiekszaniu
pozdro
Sprubbuj zrobic zeby te forum mialo jedna szerokosc a nie zeby sie rozszerzalo przy powiekszaniu
pozdro