freehost bir senedir bizlere hizmet veriyor.çoğu site açılıyor ama en fazla iki üç aya kadar kapanıyor. (örneğin extremewh.com)ama frihost bir senedir açık. benim bildiğim en iyi bedava host sistemi frihost.com . onun için bu siteye katkıda bulunan herkese teşekkür ederim...
Freehostun 1. yılı
biz de sana teşekkür ederiz ve Frihost'un devamlılığının süreceğini umut ederiz...Bu arada Frihost'un gerçek tarihçesi şuymuş...
*25 Nisan-Hazırlıklar,ForumKonfigiresi
*26 Nisan-İlk Üye ve Topic
*27 Nisan-host hizmetinin başlaması...
*25 Nisan-Hazırlıklar,ForumKonfigiresi
*26 Nisan-İlk Üye ve Topic
*27 Nisan-host hizmetinin başlaması...
Vay be frihost 1 senelik bir gecmise sahip sanki yiillardir bu isi yapiyorlarmislar gibi davraniyorlar bize. Burasi kolay kolay cokmez bence bizden uzun yasar bu server
.
Bizlere bu hizmeti sağladığı için frihost a teşekkürler nice mutlu yıllara.
İnşaAllah dahad devam eder frihost..Hatta phpninin yanında Asp bile verebilirler belki 1 yaşının sebebiyle... ?

Frihosta gerçekten çok teşekkürler bizlere böyle bir imkan sunduğu için..
Thank you Frihost for this good system. Çünkü beleş ve kaliteli... Harika bişi bu forumdaki herkese tavsiye ederim 
evet frihot.com güzel özellikleri bakımından gerci bir defa coktü tüm sitede gitti bir başka seferde direckt admin şifresini değiştirdiler ama genel olarak verdiği özelliklerden dolayi ve beleş olmasi güzel
paralı hostlar kadar kalitelidiye bilirim..
paralı hostlar kadar kalitelidiye bilirim..
Umarım çükmez ve uzun yıllar insanlara bu hizmeti sunmaya devam ederler. Yolları açık olsun.
kapanacak gibi gözükmüyor. 1 günde kaç puan gidiyor biliyor musunuz? frihost kapanmayacak ama benim site kapanacak gibi...

| utkufb wrote: |
| kapanacak gibi gözükmüyor. 1 günde kaç puan gidiyor biliyor musunuz? frihost kapanmayacak ama benim site kapanacak gibi...
|
1 günde 1 puan gidiyor,
tabi eğer mesajlarımızı dengeli atarsak.
Yani bütün mesajları bir günde değilde, hergün aktif olarak atarsak.
| kapanacak gibi gözükmüyor. 1 günde kaç puan gidiyor biliyor musunuz? frihost kapanmayacak ama benim site kapanacak gibi...
|
belki ilerde paralı olur.belki üye sayısının, host sahibi sayısının artmasını bekliyorlardır.
inşallah böyle olmaz.
bir gün geçti 5 puan gitmiş. yaw ben yazın ne yapıcam. yazın bilgisayar yok. her gün de internet cafe ye gidemem. durmadan yedeklemek lazım.
| bir gün geçti 5 puan gitmiş. yaw ben yazın ne yapıcam. yazın bilgisayar yok. her gün de internet cafe ye gidemem. durmadan yedeklemek lazım. |
45 puanın üstüne geçtiğin zaman zaten ertesi güne 45 puanın üstü siliniyor ve 1 puanın daha siliniyor. yani aslında hergün 1 puan siliyorlar.
yedek alman gerekiyorsa birisinden rica edersin 1-2 günde bir yedeğini alıverir...
aslında isteyen varsa benim alanı alabilir.Puanım pek fazla değil ama onuda verebilirim.Açıkcası güzel ve iyi bir hizmet veriyor frihost bunu paralı hostlarda bile bulamayabilirsiniz kadrini kıymetini bilin.Paneller olsun hız olsun gerçekten çoğu paralı hosta fark atar.
benim önceden de üyeliğim vardı şifresi çalınmış
bende bunu açtım...
bende bunu açtım...
Eski başlıkları okuyup gülerken bunuda buldum...
Vay be şimdi frihost 3. senesinde...
Vay be şimdi frihost 3. senesinde...
acısıyla tatlısıyla
Eskilerden çok azımız kaldı
Eskilerden çok azımız kaldı
Başlığa baktım şaşırdım. Meğersem eski konuymuş
Frihost gerçekten çok güzel bir hizmet veriyor ama benim hostun kapanması an meselesi hala neden kapatmadılar anlamış değilim...
-210
herhalde -10 puanı aşsa bile foruma giriyorsa puanı düzeltemediği için silmeyelim foruma bişiler yazıyor diyor sanırım
herhalde -10 puanı aşsa bile foruma giriyorsa puanı düzeltemediği için silmeyelim foruma bişiler yazıyor diyor sanırım
| tufansaba wrote: |
| -210 herhalde -10 puanı aşsa bile foruma giriyorsa puanı düzeltemediği için silmeyelim foruma bişiler yazıyor diyor sanırım |
mesajın atılış tarihinden yola çıkarsak sanırım 3 yıl olmuş frih açılalı. ama ben daha uzun olması lazım diye biliyorum(şimdi hiç araştıracak halim yok:)) bende 2 buçuk yılı çoktan devirmişim. vaybe yıllar ne çabuk geçiyor.
| cavbela wrote: |
| mesajın atılış tarihinden yola çıkarsak sanırım 3 yıl olmuş frih açılalı. ama ben daha uzun olması lazım diye biliyorum(şimdi hiç araştıracak halim yok:)) bende 2 buçuk yılı çoktan devirmişim. vaybe yıllar ne çabuk geçiyor. |
evet doğru tahmin frihostun 3.yılıymış
http://www.frihost.com/users/Bondings/blog/vp-91908.html