Eskiden acayip uzun yazılar yazmama rağmen 1 puan alamazdın şimdi 4-5 satırda 2 puan verdi. deiştimi???
Puanlama sistemi mi değişti????
derste uyuma
en son server 1 galiba çöktü ondan sonra puanlar arttı
ve bununla ilgili bi topic vardı
ama bahar temizliğinde gitti
en son server 1 galiba çöktü ondan sonra puanlar arttı
ve bununla ilgili bi topic vardı
ama bahar temizliğinde gitti
evet bu konuyu Bondings'e sordular ve cevapşuydu "bu forumun güzel olması için çalışıyorum ve yeni sistemler deniyorum, yani her yaptığımıda sizinle paylaşmak zorunda değilim."Neyse işte baya bir oldu bu böyle olalı bir de en yüksek puan 4'e yükseldi 3'tü...
Böyle daha iyi oldu ya. hem farkındaysanız daha az spam mesaj atılıyor artık. En azından türkçe forum için bunu söyleyebilirim...
belkide arkadaşım çünkü bazı konularda gayet spamcı bi milletiz
Açız AÇ! hizmete susamışız 
beleşe yatmak gibi bi olay bu.. puan arttıkça hakkıyla alma da artıyo. doğru orantı 

ya puan attsın artmasın amaç host almak veya forumda paylaşım yapmak değilmi walla önceki sist3emde puanım hep 10 du şimdi 30 yani değişen bişe olmuyoki!
az mesaj = çok iş = çok puan... 
puanllar arttı evet baya logout kalsanız bile puannınız cabuk eksilmiliyor benim gibi yaz sezonlarında calısan biri icin onemli bisey bu cunku surekli onlin eolamaıyorum
Valla benim puanlar cok cabuk eksiliyor gibi geliyor bana. Bir gun bakmadik 3 puan gitmis anlamiyorum valla 
| arno wrote: |
| az mesaj = çok iş = çok puan... |
kesinlikle katılıyorum
evt sanki değişti gibi..
Bondings demiş ya yeni sistemler deniyorum diye. Ondandır 3 puan birden düşmeler felan.
Bir de mr.emre adlı arkadaşın puanına bakar mısınız. şuan 300 küsür.
Bu nasıl iş anlamadım??!!
Bir de mr.emre adlı arkadaşın puanına bakar mısınız. şuan 300 küsür.
| DarkJedi323 wrote: |
| Bondings demiş ya yeni sistemler deniyorum diye. Ondandır 3 puan birden düşmeler felan.
Bir de mr.emre adlı arkadaşın puanına bakar mısınız. şuan 300 küsür. |
onun hostingi yok ondan olması lazım
Su puanlar artsada az yazssak:)
| DarkJedi323 wrote: |
| Bondings demiş ya yeni sistemler deniyorum diye. Ondandır 3 puan birden düşmeler felan.
Bir de mr.emre adlı arkadaşın puanına bakar mısınız. şuan 300 küsür. |
ayrıntılara takılma
siz bana bunları soruyonuz bende cevaplıyom puan kazanıyom işte
| mr.emre wrote: | ||
ayrıntılara takılma siz bana bunları soruyonuz bende cevaplıyom puan kazanıyom işte |
Yanlış anlama abi , puanlarında gözüm yok.
| DarkJedi323 wrote: | ||||
Yanlış anlama abi , puanlarında gözüm yok. |
tamam söylerim bondingse hostum olmamasına rağmen bendende düşsün
| mr.emre wrote: | ||||||
tamam söylerim bondingse hostum olmamasına rağmen bendende düşsün |
Heh olayın aslını söylesene. Soruyorum zaten neden düşmüyor diye. Düşürülsün demiyorum ki hemen gönderme yapma
| DarkJedi323 wrote: | ||||||||
Heh olayın aslını söylesene. Soruyorum zaten neden düşmüyor diye. Düşürülsün demiyorum ki hemen gönderme yapma |
olayın aslı verdiğim cevapta gizli
(sanki polisiye romanındayımda cevabı gizliyom yaptığım iş mi
"hostum olmamasına rağmen" dedim ya
yani benim hostum yok
o yüzden düşmüyolar
| mr.emre wrote: | ||
olayın aslı verdiğim cevapta gizli (sanki polisiye romanındayımda cevabı gizliyom yaptığım iş mi "hostum olmamasına rağmen" dedim ya yani benim hostum yok o yüzden düşmüyolar |
Anladım zaten ben de daha önce söylesene manasında söylemiştim koyu kısmı.
Bir sorum var. Belki önceden cevaplanmıştır ama bulamadım. Bu frih$ ne oluyor. Ne için kullanılıyor bilen var mı?
| kadikoy wrote: |
| Bir sorum var. Belki önceden cevaplanmıştır ama bulamadım. Bu frih$ ne oluyor. Ne için kullanılıyor bilen var mı? |
onu market gibi bi bölüm var orda kullanıyosun
Ya ben de merak ettim bu FRIH$ olayını. Ne marketi. Adresi ne? Bildirebilir misin? Lütfen...
| kartal wrote: |
| Ya ben de merak ettim bu FRIH$ olayını. Ne marketi. Adresi ne? Bildirebilir misin? Lütfen... |
Tabi bildirelim aslında MArket falan yok yani kastettiğim öyle otomatik bişey yani $Frih +alan, +bw gibi şeyler için kullanılamaz ancak sen bu dolarla Marketplace'den banner olsun, script olsun vs. yaptırabilirsin yada Contest bölümünde yarışmalar açıp ödül olarak da $Frih vaad edebilirsin....
Buradan >>> http://www.frihost.com/forums/vf-19.html
Çok teşekkürler arkadaşım. İnceleyeceğim...