FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Forum fanów Top Gear

emilek
Witam

Po kilku pracowitych dnia i nieprzespanych nocach Razz Polskie nieoficjalne forum fanów programu Top Gear oficjalnie rusza. Zapraszam wszystkich fanów programów do rejestracji i pisania.

Proszę o ocenki i opinie co można zmienić.
Adres: http://tgforum.info
darczeku
lubie program w tv ale forum jakos nie bardzo Embarassed
Skórke widzialem w kilku (nastu) innych forach - moze dobrze by bylo wybrac jakas inna bardziej 'motoryzacyjna'?
emilek
Tez się zastanawiałem nad innym stylem ale nie mam pomysłu na jaki. Być może zostanie specjalnie wykonany styl pod to forum.
OKo-dhh
Ja bym zmienil skrzynie biegow(w logo) bo kojarzy mi się z programem 5th Gear. Styl lub w belki dał bym jakies auta którymi jezdzil stig i inne ikonki.

Pozdrawiam OKo
Timczak
darczeku wrote:
Skórke widzialem w kilku (nastu) innych forach - moze dobrze by bylo wybrac jakas inna bardziej 'motoryzacyjna'?

Hmm powiedz mi co to ma do zeczy? Na wielu forah się skórka powtarza bo tych naprawde dobrych jest niewiele. Poza tym zgadzam się z opinią OKo-dhh'a
Balcard
emilek wrote:
Tez się zastanawiałem nad innym stylem ale nie mam pomysłu na jaki. Być może zostanie specjalnie wykonany styl pod to forum.

Za to byś miał u mnie mega wielkiego plusa. A jak narazie to standardowo czyli bez rewelacji. Mogło być lepiej.
darczeku
Timczak wrote:
darczeku wrote:

Hmm powiedz mi co to ma do zeczy? Na wielu forah się skórka powtarza bo tych naprawde dobrych jest niewiele. Poza tym zgadzam się z opinią OKo-dhh'a

skórka ma tyle do forum co ubranie do Twojego wygladu.
Ogólnie pisalem o wygladzie forum.[/i]
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.