Arkadaşlar Şahan videoları arıyorum da hangi siteden indirebilirim.Fikir lütfen...
Dikkat Şahan Çıkabilir
Heğsi Capture TV'de var. http://capturetv.om du sanırım adres...Eğer sadece izlemek istersen http://komikim.com
Cumartesi günü Şahan gelmişti Beşiktaş'a ben de gittim. Söyleşi gibi bişi yapıldı. Ama adam gülmekten gebertti bizi. Zoka 31 bölüm sonunda bitti niye 31 bölüm diye sorduk direk sence erkeksi bir nedeni olamaz mı dedi. O anda herkezde bir suskunluk ve kahkaha... Ya bir de videoya aldım ama bilgisayara daha aktarmadım. Ama süper doğa koşullarında olan bir mizah günüyddü 
| b17 wrote: |
| Arkadaşlar Şahan videoları arıyorum da hangi siteden indirebilirim.Fikir lütfen... |
gokbakar.com
www.turkmizah.net'te vardı bi aralar.Vardır herlade şimdi de
Kolay gelsin...
Kolay gelsin...
hocam dikkat şahan çıkabilir için www.capturetv.com'a bir giriş yapsan ii edersin. orada hafta hafta olarak bütün bölümler bulunmaktadır. yada arama yaptırarak istediğin sonuca kısa bir süre içinde ulaşabilirsin 
Tamam capturetv güsell bir siteymiş.Onu kullanırım artık

dün gece ( 22 yi 23 e bağlayan ) Şahan yokmuydu ? Benmi kaçırdım ?
| selim06 wrote: |
| Heğsi Capture TV'de var. http://capturetv.om du sanırım adres...Eğer sadece izlemek istersen http://komikim.com |
komikim de de yükleme olanağı var ama capturetv deki videolar 2 katını geçmiş olabilir.
ben bu herifi sevmiyordum fakat izleme olanağı buldum bir kere bazı esprileri gayet güzel
fakat arada saçmalıyor bağırıyor çağırıyor bunu bende çıkıp yapabilirm ben zekice şeyler görmek istiyorum televizyonda birbirlerine bağırınca komik olduğunu sananları değil
fakat arada saçmalıyor bağırıyor çağırıyor bunu bende çıkıp yapabilirm ben zekice şeyler görmek istiyorum televizyonda birbirlerine bağırınca komik olduğunu sananları değil
www.komikim.com buradan sahanın yanısıra cem yılmazın ve daha ilginç vidyolar bulabilirsin...
| TheMentor wrote: |
| ben bu herifi sevmiyordum fakat izleme olanağı buldum bir kere bazı esprileri gayet güzel
fakat arada saçmalıyor bağırıyor çağırıyor bunu bende çıkıp yapabilirm ben zekice şeyler görmek istiyorum televizyonda birbirlerine bağırınca komik olduğunu sananları değil |
aynen sana katılıyorum.
Arkadaşlar bende çok proje var da ceza sagopa falan videolarını nerden bulurum konser klip falan...
| Arkadaşlar bende çok proje var da ceza sagopa falan videolarını nerden bulurum konser klip falan... |
Bu sagopanın bebğim öldü klibi
http://rapidshare.de/files/16362543/Sagopa_Kajmer_-_Bebe_im_Oldu.rar.html
www.capturetv.com da var oraya bak.Ya çok eğlenceli Şahancan yaa..
Abi hastasıyım yaaa
accaip komik
indirebileceğin siteler:
www.capturetv.com
www.koskomik.com
www.mizahdelisi.com
www.gökbakar.com ya da org
www.komikim.com
bi de benim sitede var ama çoğu montaj.Yani birkaç videoyu birleştirip ortaya başka bir hikaye çıkarıyorum
Adresi vereyim:
www.burakx.com.tr.tc
Last edited by BURAK_X on Mon May 15, 2006 11:18 pm; edited 1 time in total
accaip komik
indirebileceğin siteler:
www.capturetv.com
www.koskomik.com
www.mizahdelisi.com
www.gökbakar.com ya da org
www.komikim.com
bi de benim sitede var ama çoğu montaj.Yani birkaç videoyu birleştirip ortaya başka bir hikaye çıkarıyorum
www.burakx.com.tr.tc
Last edited by BURAK_X on Mon May 15, 2006 11:18 pm; edited 1 time in total
abi yeri deil belki ama başka konu yok!
şahanı ben hep kaçırıyorum ne zamanlar oluyor tam oalrak ayzabilirmisiniz?
şahanı ben hep kaçırıyorum ne zamanlar oluyor tam oalrak ayzabilirmisiniz?
bu shan neymiş biz tv den herseyden uzak kaldik sanirim bir kaç sitede gördüm ama incelemedim
)
| ekalli wrote: |
| abi yeri deil belki ama başka konu yok!
şahanı ben hep kaçırıyorum ne zamanlar oluyor tam oalrak ayzabilirmisiniz? |
Cumartesi saat 00:10 civarında.Ama bazı haftalar vermiyolar.Galiba bu aralar 2 haftada bir oldu...
şahan videolarını www.koskomik.com da komik videolarda bulabilirsin ayrıca izlerken indirebilirsin.tüm bölümleri de var.
arkadaşlar yeterince vermiş bizde biraz yorum yapalım.
şahanı bende çok seviyorum gerçekten.adamın tiplemelerii süper.nail gürgen le hayat dersleri bölümünde kopuyorum zaten,adam saçmalıyo ama süper saçmalıyo ya
o kadar lafı bulmakta kabiliyet ister......
şahanı bende çok seviyorum gerçekten.adamın tiplemelerii süper.nail gürgen le hayat dersleri bölümünde kopuyorum zaten,adam saçmalıyo ama süper saçmalıyo ya
Bende Cevizkıran hastasıyım da artık hiç yok Şahan.Bi yerden duydum, final bölümle bi ara bitecekmiş galiba
Dikkat şahan çıkabilir bitti artık keşke biraz daha sürseydi
Galiba Şahan Avrupa Yakası'nda Ata DEMİRER'in yerine geçecekmiş.
| coozy wrote: |
| Dikkat şahan çıkabilir bitti artık keşke biraz daha sürseydi |
Son 3 bölümü DVD formatında çekmişler yani daha yayınlanmadı..Şahan son 3'ü en güzeli olacak diyor..
| selim06 wrote: | ||
Son 3 bölümü DVD formatında çekmişler yani daha yayınlanmadı..Şahan son 3'ü en güzeli olacak diyor.. |
hmm, ilginç
Last edited by BURAK_X on Thu May 08, 2008 6:02 pm; edited 1 time in total
Abi ne kadar gereksiz program varsa hepsi gösterilir.En çok onlar izlenir.Böyle kaliteli programlar da hemen biter...
| Abi ne kadar gereksiz program varsa hepsi gösterilir.En çok onlar izlenir.Böyle kaliteli programlar da hemen biter... |
Doğru dedin kardeş
| selim06 wrote: | ||
Son 3 bölümü DVD formatında çekmişler yani daha yayınlanmadı..Şahan son 3'ü en güzeli olacak diyor.. |
Bak bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Ne zaman yayınlanacak ki bilen var mı?
Şahan * tv de yayınlanmıyo mu artık geçen gün yoqtu da?
Arkadasimm Gogleye Sahan Video ları Yazdığın Zaman İstemediğin Kadar Çıkıyorr Ama Sen Yinede www.capturetv.com Bunu Tercihet..
| Dillian wrote: |
| Şahan * tv de yayınlanmıyo mu artık geçen gün yoqtu da? |
Artık tv de yayınlanmıyo yaklaşık 1 aydan beri
tv de izlemedim ama bilgisayarımda var bazıları çok komik
Madem bitiyodu, niye son bölüm olduğunu belirtmediler ki?İşin en gıcık olduum yanı da bu!