arkadaşlar beyaz show'a izleyici olrak aranızda gidenler vardır diye düşünüyorum bende gitmek istiyorum özellikle 5 mayıstakine nasıl gidebiliriz biz okuldan arkadaslarla gidicezde
Beyaz show
bildiğim kadarıyla toplu halde gitmeniz gerekir ha diyip herkesi içeri almıyorlar galiba ama sen genede bir araştır derim ben sana
önceden davetiye falan alınıyormuş fakat hiç bir bilgim yok kanal d ye mail attım cevap gelmedi yine bi tane atım bakım 5 mayıstaki show'a gitmemek olmaz jennifer lopez gelio 

Hoppa 5 mayıs'ta Jennifor Lopez mi
Ebüüüü... Biz bu sene topluca gidecez ama zamanı kararlaştıramıyorduk demek ki 5 mayısta oradayız.
Artık size el sallarım 
frihost grubu olarak gitsek??

| maniac_ea wrote: |
önceden davetiye falan alınıyormuş fakat hiç bir bilgim yok kanal d ye mail attım cevap gelmedi yine bi tane atım bakım 5 mayıstaki show'a gitmemek olmaz jennifer lopez gelio ![]() |
Jennifer Lopez mi? Gerçek mi? Bak bunu bilmiyordum. Zaten kanal d nin binasıyla komşuyuz. Şuan oraya bakıyorum..Bende ayarlamaya çalışayım bari..
beyler istilaya gidiyoruz jenifferi ben kaçıracağım 

| serdaralp wrote: | ||
Jennifer Lopez mi? Gerçek mi? Bak bunu bilmiyordum. Zaten kanal d nin binasıyla komşuyuz. Şuan oraya bakıyorum..Bende ayarlamaya çalışayım bari.. |
arkadaşım yakınmışsın bi sorsan nasl davetiye falan alabiliriz
yaa üniversitede okuyorsan yada okuyan arkadaşların varsa mutlaka sor. çok sık gidilir beyaza ve okan bayülgene..
Bizim hocanın askerlik arkadaşı bir telefon edio hemen beyaza hücumm. Yani böyle bir askerlik arkadaşı da harika yani bea!
Biz gitcez ama 5 Mayıs olur mu bilmiyorum. Telefon etmiş şimdiden dolu demişler... Dur belki giderim...
arkadaslar ben yer ayrttm kanaldyi arayın ordan size bir no veriyolar oradan rezervasyon yapıyorsnuz bndn 20 arkadastn 20 toplam 40 kişilk yer bizim 
bizde tvden isleris artık
kıyafet fln ne giyeceğinizi kjararlaştırın bizde tanıyalım bari yaws..yada resim fln gönderin
kıyafet fln ne giyeceğinizi kjararlaştırın bizde tanıyalım bari yaws..yada resim fln gönderin
bosver
Bende tam diyecektim ki bu konu daha önce de açılmıştı.Oysa eski konuymuş...
kitaksi güncelliğini yitirmiş bir başlığı bir anlam ifade etmeyen bir mesajla neden gündeme getiriyorsunuz?