örneğin benim vazgeçemediğim oyun age of empires serisi
sonra need for speed serisi
ve kesinlikle tomb raider serisi
eski bir çok oyun var özellikle şu neo-geo lar hepimiz biliriz atari oyunlarını bi cd ye doldurup dos ta oynamızı sağlayan programcıklar onlar bi efsanedir benim için mesela
ve bi efsane daha pacman kesinlikle her bilgisayar kullanıcısının oynadığı bir oyundur milyonlarca versiyonu var ve çok eğlenceli(özellikle 5 - 6 yaşlarında çocuklar için
-
worms(ama 2d olanlar 3dleri begenmedim her ne kdr daha oynamasamda9
Ultima Online 
Call of Duty, NFS serileri artı olarak da pes.fifa serilerini de oynarım.. Cod 2 nin multisi gibi zevk veren oyun yok bence..süper zevkli oluyor..Counter ı bırakıp call of a geçmenin zamanı geldide geçiyor bence..
PES tabi ki,bir de Call of Duty(Online olacak ama alacaksın eline taramalıyı okuyacaksın Yunanların canına
),bir de Worms 2D versiyonların hepsi.
| selim06 wrote: |
PES tabi ki,bir de Call of Duty(Online olacak ama alacaksın eline taramalıyı okuyacaksın Yunanların canına ),bir de Worms 2D versiyonların hepsi. |
Benim arkadaşın abisi Yunan sunucusuna girpi kendi takımındakilerin hepsini öldürüyormuş
. Nicki de istanbul since 1453 gibi birşey yapıyormuş. Sonra Yunanlılar da küfrediyolarmış
.
| Seregwethrin wrote: |
| selim06 wrote: | PES tabi ki,bir de Call of Duty(Online olacak ama alacaksın eline taramalıyı okuyacaksın Yunanların canına ),bir de Worms 2D versiyonların hepsi. |
Benim arkadaşın abisi Yunan sunucusuna girpi kendi takımındakilerin hepsini öldürüyormuş . Nicki de istanbul since 1453 gibi birşey yapıyormuş. Sonra Yunanlılar da küfrediyolarmış . |
Sorma ya adamlar bizim yüzümüzden serverlara şifre koyuyor tabi biz yenilerini buluyoruz ama sanırım o arkadaşıda görmüştüm ama anlam veremiyordum neden bizim tarafta değil ki diye
Ultima Online 'dan başkası yalan 
| selim06 wrote: |
| Seregwethrin wrote: | | selim06 wrote: | PES tabi ki,bir de Call of Duty(Online olacak ama alacaksın eline taramalıyı okuyacaksın Yunanların canına ),bir de Worms 2D versiyonların hepsi. |
Benim arkadaşın abisi Yunan sunucusuna girpi kendi takımındakilerin hepsini öldürüyormuş . Nicki de istanbul since 1453 gibi birşey yapıyormuş. Sonra Yunanlılar da küfrediyolarmış . |
Sorma ya adamlar bizim yüzümüzden serverlara şifre koyuyor tabi biz yenilerini buluyoruz ama sanırım o arkadaşıda görmüştüm ama anlam veremiyordum neden bizim tarafta değil ki diye |
İşte kendi takım arkadaşlarına ateş ederek Yunanlıları öldürüp duruyor, ondan Yunanlılar'ın tarafında 
Counter-Strike ı unutmamak lazım
Ve tabii ki NFSMW...
Evet CS'yi unutmuşum UO yanında o da var.
Ben ezelden beri simsin koleksiyonunu yaparım.Adamlar çok iyi beceriyo işi...
| Dillian wrote: |
| Ben ezelden beri simsin koleksiyonunu yaparım.Adamlar çok iyi beceriyo işi... |
Sims te en çok adamları havuza sokup merdivenleri sökmeye bayılıyorum
Mezarlık koleksiyonu için ideal.
Baba varmı starcraft gibisi ya. hala oynuyoz. eş.k kadar olduk:)
World of warcraft..
Su an bile assagida acik bg sirasi bekliyor.. 
Worms, NFS, BFME, Call of Duty, GTA serilerinden vazgeçemem
Nfs serisi, WoW, Gta serisi, Fifa, Nba, Pes, Counter, Battlefield.
Tüm NFS ler, C.S. Condition Zero, Beatlfight 1942,
PS1 medal of honor.
eh bilgisayarda vakit öldürmek için de freecell i unutmamak lazım dimi ama.
Aoc, Need for speed tüm seri, sims koleksiyonu bende de var, worms çok severim, bi de fifa'nın 97-2000 arası serisini çok oynadım. artık pek oynamıyoz. bi de geçen sene deli gibi ogame oynardım...
OMG NEED !) POINTS oaoaoaoaoaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo9999999999999999999999999999999999000000000000000000000000
realy sorry bout this
bindinge gerekli cevap aşağıda
Last edited by mr.emre on Thu Apr 20, 2006 7:22 pm; edited 1 time in total
| binding wrote: |
OMG NEED !) POINTS oaoaoaoaoaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo9999999999999999999999999999999999000000000000000000000000
realy sorry bout this |
Are you kiding?Do you think you can get a free host with this type of points?Just get out of fear now from Turkish Forum...There isn't a spam forum.Thanks...
GTA2 ve hala oynuyorum. release olaraktan.
Harry Potter serisi, ama bu aralar hiç oynamıyorum.Çocukluumun kahramanı, arasıra sıkılınca ufak oyunlarını oynarım, tabii ki o meşhur Trol Hugo!
Crazy Taxi
Last edited by BURAK_X on Tue Jun 20, 2006 2:14 am; edited 1 time in total
Prince Of Persia Serisi
(özellikle warrior within)
Call Of Duty Serisi
Nfs Serisi
StrongHold 1
Age Of Empires 2 The Conquerus << böle yazılıyordu galiba 
Counter Strike (1.6 en iyisi) ve Fifa serileri 1998'den beri
counter strike 1.6, age of serisi,fifa 2002 ve Red alert 2 
Hala Ultima Online diyorum başkası yine yalan diyorum...
Ultima Online Life OFFline diyor ve sözümü bitiriyorm 
NFS serisi, Fifa serisi, The Sims(2 sinden pek hoslanmadım), CoD2, UO, Worms World Party
Site üzerinden olarakta Ogame ile Bite Fight
World of Warcraft diom ben 
| darkeagle wrote: |
| Dillian wrote: | | Ben ezelden beri simsin koleksiyonunu yaparım.Adamlar çok iyi beceriyo işi... |
Sims te en çok adamları havuza sokup merdivenleri sökmeye bayılıyorum
Mezarlık koleksiyonu için ideal. |
ahehahe bencede cok güzel o olay
Dillian Arkadasima Katılıyorum Benimde Çok Hoşuma Gidiyor Bence Sims Cokk Güzel. Oynamayanlara Tavsiye Ederim..... 
Bu aralar the punisher oynuyorum
Rome Total War
Strateji sevenler için harika bir oyun