Zapraszam na forum www.cinematv.info - forum do pogadania dla fanów kina, filmów, serialów ( w szczególności LOST oraz Smallville).
-- Zapraszam --
Prosze o ocenę logo;)
Pozdrawiam
Jak dla mnie logo jest dobre tylko po prawej stronie strasznie puste może dla symetrii też jakaś twarz tym razem mężczyzny albo coś .
Szkoda że forum dostępne tylko dla zalogowanych ;/
Pozdrawiam
#ozi
tak, tylko ze przy mniejszych rozdzielczosciach nie jest juz tak pusto.
A co do wymaganej rejestracji - jest tylko 1 wyjscie - zarejestrowac się!
jakos mnie nie potrafi te logo przekonac i ta rejestracja ..a grr.. skoro nowa strona to trzeba raczej zachecic ludziska by tam włazili .bynajmiej ja tak to widze .
logo nie musi przekonywac nikogo do rejestracji
A co do wymaganej rejestracji - po co wchodzic na forum i się nie udzielac, zawsze tego 1 posta mozna napisac (nawet przywitac sie) - a rejestracja zajmuje max 2 min.
Logo niezle wyglada, mnie tam tej symetrii tak bardzo nie brakuje... Wprawdzie trzeba sie rejestrowac, ale jak kogos tematyka forum zainteresuje, to i z rejestracja nie bedzie problemow. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Forum jest bardzo fajne, napewno zrobione przez profesjonalnego człowieka
Pozdrawiam
Tak
Liczba zarejstrowanych użytkowników poraża :] Ale wierze w to że cię powiedzie i że forum się rozkręci
. A tak przy okazji to : nieboisz się dziur w IPB 2.0 ?? Podobno ma ich wiele.
baaardzo podobnie jak http://forum.smallville.pl/ , ikony dzialów i logo w tym samym stylu 
tak samo jak milion innych opartych na arobase - ale czy to zle wzorowac na na dobrych forach?
-edit-
od teraz forum nie jesty tylko dla zajestrowanych
Wlasnie czesto tego brakuje na forum, ze nie mozna dodac wypowiedzi bez rejestracji!! Forum moze byc!! Nawet takie bym mogl umiescic na swojej stronce!!
P.S. darczekuMoze bys mi mogl wyslac cos jakies porady do tworzenia wlasnego forum!! Na Priva np.!!
Przyznam sie, ze sie wlasnie zarejestrowalem
chociaz nie wiem czy bede sie wypowiadac (telewizji z reguly nie ogladam
chyba ze jakis film ale to rzadko
) styl forum mi nie przeszkadza, mimo tego, ze go juz widzialem. Na temat logo wypowiedzialem sie juz wczesniej
a teraz jeszcze styl - widzialem go juz gdzies, ale jak mu sie przypatrzylem dokladniej, to stwierdzam ze to dobry wybor

dzieki za rejestracje;)
co do stylu - jest to ogolnodostepny styl ze zmienionym topem i przyciskami. Mi takze sie podoboa bo jest taki 'delikatny' 
Też się dzisiaj zarejstrowałem. Teraz czekam na potwierdzenie
I myśle że czasami coś napisze. Np. Wczoraj oglądałem million dollar baby i jestem zachwycony tym filmem.
| Quote: |
| co do stylu - jest to ogolnodostepny styl ze zmienionym topem i przyciskami. Mi takze sie podoboa bo jest taki 'delikatny' |
Wczoraj go sciagnalem (z invisionize.com)
przydaje sie ten trial
a juz go mialem wyrzucic 
takie pytanie do użytkownikow IPB - jaki mod pozwala na wyświetlania grafiki (zachecajacej do rejestracji) tylko niezarejestrowanym (niezalogowanym) userom.
Nie musisz uzywac modyfikacji, mozesz zrobic to samemu. Wejdz w skins&templates -> arobase -> edit skin template html -> all global html -> member_bar
Bedzie cos takiego:
<if="ipb.member['id']">
<div id="userlinks">
<p class="home"><b>{ipb.lang['logged_in_as']} <a href="{ipb.script_url}showuser={ipb.member['id']}">{ipb.member['name']}</a></b> ( <a href="{ipb.script_url}act=Login&CODE=03">{ipb.lang['log_out']}</a> )</p>
<p>
</if>
<else>
<div id="userlinksguest">
<p class="pcen"><b>{ipb.lang['guest_stuff']}</b> ( <a href="{ipb.script_url}act=Login&CODE=00">{ipb.lang['log_in']}</a> | <a href="{ipb.script_url}act=Reg&CODE=00">{ipb.lang['register']}</a> ) tu dopisz kod
</else>
Tam gdzie dalem na czerwono, mozesz dodac tresc, ktora bedzie widoczna dla gosci na gorze kazdej strony forum. Sprawdzalem, powinno dzialac. Mozesz dopisac dowolną tresc, ale pamietaj dodac <br /> na poczatek bo sie strona posypie...
O.K , śmiga.
Efekty mozna juz zobaczyc na forum;)
LOgo nawet fajne, ale forum mi sie nie podoba tzn. te tło takie żółtawe mi nie podchodzi. Jestem pewien, że reszta wyszła Ci bardzo dobrze (dalej nie wchodziłem, brak czasu). Średnio mi się podoba także ten doktor z "lost-ów", ale to tylko moje zdanie....