FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Weird phpbb problem





Naif
hi guys. I am having a weird problem with a forum I am running since the day I got my domain name. I am unable to open the administration panel. I am getting the "HTTP 404 The page cannot be found" error. Does this have something to do with the new domain name I am using or is it just a coincidence that this problem has started happening since I got the domain? Do you think this maybe a problem relating to my connection? It cannot be a problem related to my PC because I just reformatted it. If anyone is aware of this problem or how to get past it, please reply. I already tried posting this question on the forum from where I got the domain name but I didnt get any helpful replies.
Bondings
The problem is that with most forums only one domain can be configured for a forum in the settings, the other will not work. However, you shouldn't get a 404.

Could you maybe be a bit more specific (url's)? (You can always pm them to me if you don't want them to be shown on this forum.)
Naif
Hi bondings. Thanks alot for replying me. I am private messaging you the user name and password of the forum.
Related topics
anyone had this phpBB problem?
phpbb problem....
PHPBB problem
phpbb problem again
Weird problem browsing this forum
phpbb problem
phpBB problem
Weird FTP problem.
iFrame / Frame Weird Border Problem
Cash mod phpbb problem
PHPBB Problem
Weird file problem :(
Weird Image Problem...
Another weird jQuery problem.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.