Tesadüfe bakın parada bile çıktı gerçi amerika kendi yaptı bu saldırıyı çünkü o uçakların o hızda giderken binaya çarpıp içinden geçmesi gerekiyormuş ve patlama ole buyuk olmazmış patlayıcılar fln onceden hazırlanılmış ve olaydan yaklasık bir kac saat once binanın bir bolumunu boşaltmışlar..
daha böle bu olayla bir kaç "TESADÜF" daha var ama aklıma gelmedi şimdi
valla zorlasak Türk lirasının içinden de çıkar bunlar ama güzel bir paylaşım hele ki alttaki yorumuna %100 katılıyorum...
vay beee...
daha öncede görmüştüm ama ing. idi açıklama şimdi daha iyi anladım..
ayrıca o oSAMA ne oluyor?
| Coomedy wrote: |
vay beee...
ayrıca o oSAMA ne oluyor? |
ingilzcede Usame'nin yazılışı öyle...Yani 11 Eylül terör saldırıları falan...
| selim06 wrote: |
| Coomedy wrote: | vay beee...
ayrıca o oSAMA ne oluyor? |
ingilzcede Usame'nin yazılışı öyle...Yani 11 Eylül terör saldırıları falan... |
hmmm...vay bee..
ohaaaaa diyorummm..
maniac_ea sağolasın.ben de başka forumlarda kullanacam bunu 
Vay be neler yapmışlar beah!
neler yapmışlar değil nelerle uğraşıyorlar desek daha doğru olur.
çünkü gereksiz her türlü iş amerikalılada nede olsa gereksiz bir millet en azından bir tarihleri yok o kadar düşük insanlar yani
nese sallayın bunları
....
| TheMentor wrote: |
amerikalılada nede olsa gereksiz bir millet en azından bir tarihleri yok o kadar düşük insanlar yani
|
+1
sectim aldım hehehhh
arkadaşlar ALLAH'ın işine bakın yani tesadüf değil artık ne diyeyim bilmiyorum. çünkü hiçbir şey tesadüf değildir. sizce uçaklar tesadüfen mi çarptı oraya. nsıl oldu acaba. (neden uçak görünümü verilmiş patlayıcı bir füze değildi..............de uçaktı acaba). bence bu işte bir tesadüf aramak lazım yada hiçbir şey tesadüf değildir deyip te bu işteki bit yeniğini düşünmek lazım
neden böyle bir şeyle insanları neden daha çok milliyetçi oldular. milliyetçilik duygusumu sömürüldü yada yüzlerce can mı?
| maniac_ea wrote: |
Tesadüfe bakın parada bile çıktı gerçi amerika kendi yaptı bu saldırıyı çünkü o uçakların o hızda giderken binaya çarpıp içinden geçmesi gerekiyormuş ve patlama ole buyuk olmazmış patlayıcılar fln onceden hazırlanılmış ve olaydan yaklasık bir kac saat once binanın bir bolumunu boşaltmışlar..
daha böle bu olayla bir kaç "TESADÜF" daha var ama aklıma gelmedi şimdi |
aishuahsuahsuahsua =D
I only saw the images, good ^^
| Magusworks wrote: |
| maniac_ea wrote: |
aishuahsuahsuahsua =D
I only saw the images, good ^^ |
Yanılmıyorsam arkadaş Türk değil ve bizim forumu geziyor...Gurur duysak mı arkadaşlar bilmem ki yada forumun diğer kısımları çok mu sıkıcı buralara post bırakıyorlar...Allah Allah....
Edit 1:Arkadaşın Türk ama Türklüğün 1.Şartı olan dürüstlük ilkesine uymadığını öğrendim mesajım hükümsüzdür...
Last edited by selim06 on Wed Apr 12, 2006 3:56 pm; edited 1 time in total
| Magusworks wrote: | | maniac_ea wrote: |
aishuahsuahsuahsua =D
Yanılmıyorsam arkadaş Türk değil ve bizim forumu geziyor...Gurur duysak mı arkadaşlar bilmem ki yada forumun diğer kısımları çok mu sıkıcı buralara post bırakıyorlar...Allah Allah.... |
ne demiş o "I only saw the images, good" ben sadece resim görüyorum mu ?
| Magusworks wrote: | | maniac_ea wrote: |
aishuahsuahsuahsua =D
Yanılmıyorsam arkadaş Türk değil ve bizim forumu geziyor...Gurur duysak mı arkadaşlar bilmem ki yada forumun diğer kısımları çok mu sıkıcı buralara post bırakıyorlar...Allah Allah.... |
adam türk
+
artık yeter ya adam gibi mesaj at yada giiit (selim06 sana demiyom ha)
yeter bi git artık yaa...sana demedim emre...
tamam gidiyom loserk

vay be gerçekten ilginç..Artık tesadüf mü başka bişey mi bilinmeez..Bunu nasıl bulmuşlar oda şaşaırtıcı..
baya ilginçmiş ogun 2000 tane yahudi işyerlerine gitmemiş oyun içinde oyunlar var...
arkadaşlar biz bile irdeleyerek o kadar ayrıntı bulduk peki ilgililer neden bişe bulamıyor ya biz çok akııllıyız yada onlar bayağı bi s*l*k!!!
onlar bilio ztn boyle bişi olcagını cunklu amerika kendisi yaptı
O Bush var ya o Bush!Çok şerefsiz bi herif ki, büük bi ihtimalle bu olayları o planladı!Vay ................................................................................................................................................................................................................................................................................................. yaptıımm!Harbiden...............bi adam!Yani harbiden.......................bi adam!

Arkadaslar fazla sovmeyin adama bakin dolar aldi basini gidiyor 1 ay once 100 ytl ye denk gelen bir sey simdi 150 ytl oldu dolar ile satilan bir mal. Keske tum parami 1 y once dolar yapsaydim

ilginç bir olay. Ama bence başka bir parayla da uğraşsan (mesela ytl) mutlaka bişeyler çıkarırsın bunun gibi. ne bileyim çok zor bişey değilmiş gibi geldi bana. işi gücü olmayan bi adam uğraşıp bulmuş işte, bizde şaşırıyoruz 
| evertone wrote: |
ilginç bir olay. Ama bence başka bir parayla da uğraşsan (mesela ytl) mutlaka bişeyler çıkarırsın bunun gibi. ne bileyim çok zor bişey değilmiş gibi geldi bana. işi gücü olmayan bi adam uğraşıp bulmuş işte, bizde şaşırıyoruz  |
+1
Al benden de o kadar...
| DarkJedi323 wrote: |
off, şu rakamları kendilerince toplayıp çıkaranlardan, onun bunun latince karşılıgını arayıp araya bir mana sıkıştırıverenler bıkmadınız mı ya  |
bunlar doların katlanarak yapabildikleri şeyler bide harcanarak yapabildikleri şeyler de var.Şu an şu 20 papele o kadar ihtiyacım varki
ahh ulen ahh
Ilk iki cok acayip. Gercekten'de benziyor. Ucuncusu ide istesem kendi ismimi bile yazabilirim oradaki yirmi dort harften
Bence bunların hepsi tesadüf ama ben bu saldırıların Amerika tarafından yapıldığını düşünüyorum.Bir sürü kanıt var onların yaptığına dair.Hatta bir video vardı Google'da bunu kanıtlayan...
evet loose change'i diyorsun sanırım google videoda bulabilirsiniz o filmi 3 bölümden oluşuyor
ilginçmiş elime ilk geçen 20lik biraz katlanacak montaj işi olduğunu sanmıyorum ama katlayıp birde biz çekelim fotosunu
way be gerçekten ilgin. bizimle paylaştığın için teşekkurler