FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Nowy Tony Hawk

Calemb
Słyszałem, że ma wyjść nowy Tony Hawk.... Jedna z lepszych zmian ma byc to że można jeździć na desce, BMX'ie no i uprawiać Parkoura Very Happy Jeżeli to sie potwierdzi i gra nie bedzie jakoś tandetnie spalona to chetnie w nią zagram, oczywiście ze wzgledu na ta ostatnia dyscyplinę Very Happy
Sebaci
Witam. To mój pierwszy post na tym forum. Wink

Tony Hawk ostatnio jest coraz bardziej zbajerowany. Coraz więcej trików, nieskończone kombinacje i w ogóle ta gra staje się coraz mniej realistyczna. Tony hawk 2 to były czasy Very Happy A jakiś czas temu wyszedł TH: American Whasteland (czy coś takiego) ale o nowym to jeszcze nie słyszałem
mateuszjp
Jak narazie to to nie ma planow co do wyjscia nowego Tony Hawks nowszego od TH: AW. Dopiero co nie dawno wyszla polska wersja TH:AW. A jesli nawet sluszales, ze ma wyjsc nowszy TH od AW to jak juz to na PS!!! Ale mojim znadniem to nie mozliwe, bo AW na PS wyszedl w 2006 roku.

Pozdro
darczeku
Jak narazie to chyba so fora o grach /TH wiec po cholere taki temat:/
Czy jest sens pisac o wszystkich premiarach/nowosciach?
pozdr
Reelion
A moim zdaniem to napychają te wszystkie nowości do Tony'ego, żeby gra była jak najbardziej nabajerowana i żeby jeszcze więcej ludzi je kupywało, ze względu na więcej dodatków i możliwości niż poprzedniczka. Ale jak dla mnie to wciąż najlepszą częścią serii Tony Hawk jest nieśmiertelna dwójeczka. Wink Przeszedłem już na 100% większością postaci i jeszcze mi się nie znudziło. To jest gra, która zasługuje na szczególną uwagę i nie powinna być zapomniana w natłoku innych, zbajerowanych graficznie i z licznymi nowymi możliwościami. Very Happy
jendrex
Zgadzam sie z przedmowca dwójka była najlepsza..:] Ahh te godziny przed komputerem i granie w tego Tonego :] Pamietam jak zawsze z bratem walczylismy o jak najlepszy rekord Very Happy
mateuszjp
Czesto jest w grach tak, ze laduja do niej wiele bajerow aby ludzie lja kupowali, bo innaczej by taka gra byla skazana na niepowodzenie!!!

TH 2 to byly czasy!!!! Cool

Przypominam sobie stare dobre czasy jak slysze TH 2Smile

Ja bym chcial aby zrobili tak, ze zestarego TH 2 zrobili by nowego z lepsza grafika!!
Ale pozostawili bez zmian niekoniecznych!!

Choc wiem ze tak nie bedzie, bo to tylko moje marzenia!!Razz

POozdro
OKo-dhh
No fakt TH2 było super wydaje mi się ze to najlepsza odsłona tej jakże kultowej gry. Pamietam jak grałem to w koło macieja bo dostalem pierwszego kompa.
Adi666
No ja uwarzam ze najplesza czesc sagi to THPS:"Jedynka". Pozatym jakbyscie niezauwarzyli to zadna z czesci nie jest realistyczna. Da sie grindowac bez problemu przez kilkanascie minut. Trzymac stujke na jendej reke przez przeszlo minute i to zmieniajac figury itp. itd. Tak nawiasem mowiac...kiedy wyjdzie TH:AW?
webek
Moją ulubioną wersją jest "trójeczka" dwójka tez jest dobra, ale jakoś wole 3... Najbardziej nie podoba mi się underground 2, jazda na kosiarce?! A jeśli chodzi o soundtrack - najlepszy był w 2.
Camel
Jak dla mnie najlepsza była 2...
Potem długo, długo nic i nastąpiło olśnienie w postaci Tony Hawk Uderground 2 Twisted Evil

Aż załuje że część pierwsza wyszła tylko na konsole. Sad

A tak poza tym, to w tej nowej części Tony ma jeżdzić poza deską teżna BMX'ie ??
Bo jakoś go tam nie widzie Wink
fallco
dla mnie tony umarl po 2 czesci i jakos nie widze aby sie mogl odrodzic Very Happy jakos te nowe bajery na mnie nie dzialaja...
Calemb
No właśnie nie wiem czy tylko Tonym się bedzie grać czy innymi ludźmi też..... No ale to jest właśnie urok plotek, że nic nigdy do końca nie wiadomo aż do oficjalnego ogłoszenia....