FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


phpbb problem with message_die() in page_tail.php





ranzon
hi

i've installed a forum, on my frihost webspace, and ive got the message:
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

but in page_tail.php do not contains message_die()
and i don't know what to do.. can someone please help me?
n0obie4life
What modifications did you install on your forum?
ranzon
i haven't installed modifications.. iv'e just installed the forum, then i just got the message.
roeenoy
have you edited any word in the file? have you downloaded the system from not good source?
ranzon
i dont have writed anything in the file, and i'm downloaded it from phpbb.com

i'm hosting it here on frihost:
http://fredrik.frih.net/jorun/

shall i post what who is in the file?
n0obie4life
Redownload and reinstall phpBB. The error shouldn't appear if you have done nothing.
asiddle423
are you sure you haven't changed the database name for the forum or you user name and password for the forum or removed privilages for access to databases or anything similar.

What i think the message is refering to is something like the following code
Code:

mysql_select_db($db) or die('Couldn't select database');
ranzon
yes i'm shure..
ive just ran the setup, and it appeared just after installing the phpbb

no modification on the forum is done. but i'll try to reinstall it
asiddle423
Sorry i cant help then unless you post the code that its refering to
n0obie4life
asiddle423 wrote:
Sorry i cant help then unless you post the code that its refering to


It's a phpBB function. If you know phpBB, you would haave known that error Smile.
asiddle423
iv have been learning php for bout 5 month so i like looking at peoples php scripts and seeing if i can fix them as it helps me to learn.

I haven't actually looked at a phpBB code but i thought i might know the problem if i saw an example of the script
ranzon
I have just reinstalled the forum, and it works pretty well..
and i'm pretty satisfyed with it..

PS!
i didn't found where the problem was.

Happy codi'n
Fredrik Vasbotten
Related topics
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Scripting -> Php and MySQL

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.