Co się stało z frihost? Tekst w postach ma różne kolory, a banner na górze jest... śmieszny:P
Dziwny frihost
To rainbox or not to rainbox?
After changing the forums theme a bit, we got a lot of complaints that the forums look dull or just too gray. We always take suggestions very serious and decided to do something about this.
czyli zastanawiają się czy przjeść na kolorystykę tęczową, czy nie.
Wiele osób, po ostatniej zmianie kolorów narzekało, że forum jest za smutne i szare, więc biorąc to wszystko bardzo na serio postanowiliśmy coś z tym zrobić.
(dalej w poście)
To remedy this serious problem, a new term was born: 'rainboxing'.
What is rainboxing exactly? Well, it starts with defining a rainbox [ARRAY], the root of all coloured posts. This [ARRAY] needs to applied to all posts with help of the random factor [CHANCE], the second part of rainboxing. This [CHANCE] causes every character of the posts to be [COLOURED], it is the output or effect of rainboxing.
We also have a new logo, a piece of art, made by the great n0obie4life himself.
Aby przypomnieć, że to poważny problem powstało to, co widzicie(tęczowe pudełko) .
Więc co to jest? Ogólnie (tu następują szczegółowe wyjaśnienia) chodzi o to, że literki się kolorują na różne kolorki i to tak śmiesznie wygląda..
Krótko mówiąc-
ONI OBCHODZĄ PRIMA APRILIS 3 KWIETNIA
After changing the forums theme a bit, we got a lot of complaints that the forums look dull or just too gray. We always take suggestions very serious and decided to do something about this.
czyli zastanawiają się czy przjeść na kolorystykę tęczową, czy nie.
Wiele osób, po ostatniej zmianie kolorów narzekało, że forum jest za smutne i szare, więc biorąc to wszystko bardzo na serio postanowiliśmy coś z tym zrobić.
(dalej w poście)
To remedy this serious problem, a new term was born: 'rainboxing'.
What is rainboxing exactly? Well, it starts with defining a rainbox [ARRAY], the root of all coloured posts. This [ARRAY] needs to applied to all posts with help of the random factor [CHANCE], the second part of rainboxing. This [CHANCE] causes every character of the posts to be [COLOURED], it is the output or effect of rainboxing.
We also have a new logo, a piece of art, made by the great n0obie4life himself.
Aby przypomnieć, że to poważny problem powstało to, co widzicie(tęczowe pudełko) .
Więc co to jest? Ogólnie (tu następują szczegółowe wyjaśnienia) chodzi o to, że literki się kolorują na różne kolorki i to tak śmiesznie wygląda..
Krótko mówiąc-
ONI OBCHODZĄ PRIMA APRILIS 3 KWIETNIA
O tak bardzo dziwny frihost.... mam nadzieje, że to nie będzie aż tak długo trwało bo nic się nie da przeczytać...
Prima Aprilis tylko nic nie można się doczytać. Mam nadzieję, że jutro już wszystko wróci do normy. Swoją drogą czemu trzeciego kwietnia a nie pierwszego kwietnia ? Ale podgląd działa bez zmian 
Hehe, przez chwile pomyślałem że trafiłem na złą strone, potem czy mi matka czegoś do obiadu nie dosypała (no pokój wyglada normalnie
).
Nowe logo Frihost jest świetne
Niech zostanie
Nowe logo Frihost jest świetne
Niech zostanie
w szarej rzeczywistosci czasami potrzeba troche kolorow 
ale jazda
normalnie kolorowe kredki nam dali
Nasz własny tęczowy, bajkowy świat 
normalnie kolorowe kredki nam dali
Odpowiem jutro jak wróci do narmalności. Jak narazie nie mogę się doczytać a nie mam zamiru kaligrafować. jestem za stary i mam już słaby wzrok. Kawał może ciekawy i oryginalny lecz nie dla wszystkich aby mordęgę przeżywali przy czytaniu tekstu na forum. Ave
Dziękujemy
Bo kolorki ładne i w ogóle, ale troszkę nieczytelne, zwłaszcza, że jeszcze polskich znaków nie było, więc już w ogóle podwójna łamigłówka
ale kolorowanie frihosta wcale by nam nie przeszkadzało
Bo kolorki ładne i w ogóle, ale troszkę nieczytelne, zwłaszcza, że jeszcze polskich znaków nie było, więc już w ogóle podwójna łamigłówka
ale kolorowanie frihosta wcale by nam nie przeszkadzało
Logo frihostu jest bardzo ładne i gustowne
Ale z tymi tereczkami to fajna sprawa ale mam tego dość!! Nic niemoge rozczytać :/ prima aprilis był 4 dni temu!
oj wyluzujcie czasmi taka odmiana jest potrzebna. a jak niemozecie sie rozczytac to proponowalbym zaznaczyc tekst i po klopocie.
ps juz ktos gdzies pisal ze oni (administracja) obchodzi PRIMA APRILIS 3 kwietnia (i to bylo DUZYMI LITERAMI)
ps juz ktos gdzies pisal ze oni (administracja) obchodzi PRIMA APRILIS 3 kwietnia (i to bylo DUZYMI LITERAMI)
Bondings: Po polsku gratuluje. Powinno być ci a nie ciebie 
Ja tam wole normalne, tamtego nie szlo odczyta? 
oooo juz wszystko jest po staremu
. No literki mnie troszki denerwowały ... ale logo było fajne mogli zostawić

szczerze to tylko czekałem kiedy te kolorki znikną . Po przeczytaniu jednego posta wyłaczyłem komputer eh... oczy mi sie splątały .
wystarczyło zaznaczyć tekt i było ok! 
| WMP wrote: |
| wystarczyło zaznaczyć tekt i było ok! |
no niebardzo to wystarczało, niebyło polskich znaków zamiast nich były takie znaczki ;] Dosyc to utrudniało
masz racje, ale dało się przeczytac