FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Dziwny frihost

draqo
Co się stało z frihost? Tekst w postach ma różne kolory, a banner na górze jest... śmieszny:P
mtx
To rainbox or not to rainbox?
After changing the forums theme a bit, we got a lot of complaints that the forums look dull or just too gray. We always take suggestions very serious and decided to do something about this.

czyli zastanawiają się czy przjeść na kolorystykę tęczową, czy nie.

Wiele osób, po ostatniej zmianie kolorów narzekało, że forum jest za smutne i szare, więc biorąc to wszystko bardzo na serio postanowiliśmy coś z tym zrobić.

(dalej w poście)
To remedy this serious problem, a new term was born: 'rainboxing'.

What is rainboxing exactly? Well, it starts with defining a rainbox [ARRAY], the root of all coloured posts. This [ARRAY] needs to applied to all posts with help of the random factor [CHANCE], the second part of rainboxing. This [CHANCE] causes every character of the posts to be [COLOURED], it is the output or effect of rainboxing.

We also have a new logo, a piece of art, made by the great n0obie4life himself.

Aby przypomnieć, że to poważny problem powstało to, co widzicie(tęczowe pudełko) .
Więc co to jest? Ogólnie (tu następują szczegółowe wyjaśnienia) chodzi o to, że literki się kolorują na różne kolorki i to tak śmiesznie wygląda..

Krótko mówiąc-

ONI OBCHODZĄ PRIMA APRILIS 3 KWIETNIA
Calemb
O tak bardzo dziwny frihost.... mam nadzieje, że to nie będzie aż tak długo trwało bo nic się nie da przeczytać...
Postman
Prima Aprilis tylko nic nie można się doczytać. Mam nadzieję, że jutro już wszystko wróci do normy. Swoją drogą czemu trzeciego kwietnia a nie pierwszego kwietnia ? Ale podgląd działa bez zmian Laughing
Balcard
Obchodzenie obchodzeniem ale :

mam nadzeje że jak skończy się dzień to już bedzie ok.
Camel
Hehe, przez chwile pomyślałem że trafiłem na złą strone, potem czy mi matka czegoś do obiadu nie dosypała (no pokój wyglada normalnie Smile ).
Nowe logo Frihost jest świetne Cool

Niech zostanie Wink
grumman
w szarej rzeczywistosci czasami potrzeba troche kolorow Razz
oxwood
ale jazda Very Happy

normalnie kolorowe kredki nam dali Very Happy Nasz własny tęczowy, bajkowy świat Razz
Postman
Odpowiem jutro jak wróci do narmalności. Jak narazie nie mogę się doczytać a nie mam zamiru kaligrafować. jestem za stary i mam już słaby wzrok. Kawał może ciekawy i oryginalny lecz nie dla wszystkich aby mordęgę przeżywali przy czytaniu tekstu na forum. Ave
Bondings
Postman, moze to ciebie pomoze.
mtx
Dziękujemy Smile

Bo kolorki ładne i w ogóle, ale troszkę nieczytelne, zwłaszcza, że jeszcze polskich znaków nie było, więc już w ogóle podwójna łamigłówka Razz

ale kolorowanie frihosta wcale by nam nie przeszkadzało Smile
Bigrazer
Logo frihostu jest bardzo ładne i gustowne Very Happy Ale z tymi tereczkami to fajna sprawa ale mam tego dość!! Nic niemoge rozczytać :/ prima aprilis był 4 dni temu!
grumman
oj wyluzujcie czasmi taka odmiana jest potrzebna. a jak niemozecie sie rozczytac to proponowalbym zaznaczyc tekst i po klopocie.

ps juz ktos gdzies pisal ze oni (administracja) obchodzi PRIMA APRILIS 3 kwietnia (i to bylo DUZYMI LITERAMI)
WMP
Bondings: Po polsku gratuluje. Powinno być ci a nie ciebie Wink
Jakub
Ja tam wole normalne, tamtego nie szlo odczyta? Razz
Bigrazer
oooo juz wszystko jest po staremu Very Happy. No literki mnie troszki denerwowały ... ale logo było fajne mogli zostawić Razz Very Happy
kochanek
szczerze to tylko czekałem kiedy te kolorki znikną . Po przeczytaniu jednego posta wyłaczyłem komputer eh... oczy mi sie splątały .
WMP
wystarczyło zaznaczyć tekt i było ok! Smile
Bigrazer
WMP wrote:
wystarczyło zaznaczyć tekt i było ok! Smile

no niebardzo to wystarczało, niebyło polskich znaków zamiast nich były takie znaczki ;] Dosyc to utrudniało
WMP
masz racje, ale dało się przeczytac
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.