FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Brak dostepu do DA na Frihoscie

Xaros
Witam Exclamation

Dzisiaj chciałem wejść do Direct Admin'a na swoim koncie na Frihoście, ponieważ chciałem sobie zrobić backup mojej bazy MySQL. I podczas logowania wywalił mi komunikat, że hasło jest nieprawidłowe. A ja swój login i hasło wpisuję poprawnie! I nie zmieniałem też żadnych haseł....
Co jest znowu u licha grane???
sl4sh
dwa posty nizej od twojego -> http://www.frihost.com/forums/vt-32186.html ... chyba nie tak trudno zauwazyc ?
Xaros
Spoko. Już znalazłem. Byłoby jednak łatwiej i czytelniej, gdy wspomniany przez ciebie temat właściwie się nazywał, a nie jakieś "Serwer pada", bo to zbyt ogólnie... Rolling Eyes
mtx
poza tym na stronie głównej jest jak wół: 1.04 direct admin nie będzie działał
Xaros
Dzisiaj jest już 2.04 i Direct Admin jak nie działał, tak nadal nie działa... Twisted Evil
Balcard
Niewiem jak tobie ale Ja dostałem od Arina Piękną wiadomość o tym że zostało zmienione moje hasło. W wiadomości było napisane że odzyskanie haseł by trawało zbyt długo dlatego wszyscy dostaną nowe hasła. Mi to było obojętne. A twoja kolej może przyjdzie troche później.
Arin
Proces resetowania haseł jest skomplikowany, dlatego przebiega ręcznie - stąd to opóźnienie. Na chwilę obecną wszyscy użytkownicy znajdujący się pod moją opieką mają już nowe hasła. Gdyby coś komuś nie działało proszę o pmkę do mnie. Śledźcie także oficjalne komunikaty - zwłaszcza tacy z Was, którzy znajdują się pod skrzydłami pozostałych opiekunów kont.

cheers,
Arin.
mtx
ja dostałam parę chwil od samego admina.. tylko ftp coś nie chce działać ale może to moja wina?
GKH
phpmyadmin tylko działa Wink
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.