komu w ciagu ostanich dniach cos sie działo ze stroną.
np. http://www.normysep.frih.net/ moja strona nie działa teraz [19:47]
i wczesniej tzn wczoraj o mniej wiecej tej samej godzinie tez nie działała ...z rana patrzyłem ze działa ... czyzby znowu jakies kłopoty
Na stronie glownej bylo dzis napisane (nie wiem czy jeszcze jest) ze przewidywane sa przerwy w dzialaniu servera number 2 bo cos z nim beda kombinowac.
Mi tez nie dzialala, ale juz wlaczyli 21.05.
Osobna sprawa ze nie moge sie zalogowac do panelu Direct Admina. Mowi ze wpisuje zle haslo, co nie jest prawda. Juz zaczynam sie bac ze cos znow sie posypie i wszystko wsiaknie. Juz raz tak bylo i nie chgce tego powtarzac.
wlasnie chcialem wejsc zrobic backupy a tu dupa. Direct admin nie dziala.
A co oni kombinuja? Wiecie czasmi co za duzo to niezdrowo 
U mnie dzieje sie podobnie. Serwer chwile nie chodzil, teraz jest sprawny. Ale DirectAdmin dalej pozostaje niedostepny. Jednak znowu powolam sie na informacje ktora zapowiadala mozliwosc wystapienia problemow. Mam nadzieje, ze po prostu admin cos testuje albo jest jakis upgrade czy cos w tym guscie. Poczekam jeszcze troche, ale jesli staloby sie cos bardzo powaznego, podejrzewam, ze pojawilaby sie stosowna informacja. Tak wiec pozostaje jedno - oczekiwanie...
[edit] Wlasnie sprawdzilem FTP - dziala, tak wiec pliki wgrywac mozna, backup (przynajmniej czesciowo) tez da sie zrobic; phpMyAdmin mozna postawic lokalnie na swoim serwerze, tak wiec z tym tez nie ma problemow.
[edit2] A przeciez phpMyAdmin jest tu
Wiec backup jest mozliwy, chociaz troche klopotliwy 
wlasnie tez zauwazylem ze DirectAdmin nie dziala, tez gdy podaje swoje dane pokazuje ze nie prawidlowe haslo, dzieki bogu jednak pare dni temu zrobilem backupa calego ftp na hdd wiec juz sie tak nie boje jak za pierwszym razem gdy wszystko zniknelo =] Coz ... poczekamy zobaczymy co to bedzie 
Temat nr. 3 czy 4 o niedziałającym servie.....znowu go zamkna za jakiś czas....ehhhh
| Calemb wrote: |
| Temat nr. 3 czy 4 o niedziałającym servie.....znowu go zamkna za jakiś czas....ehhhh |
ale my pozostaniemy
na szczescie ja po ostaniej zmianie na mojej stronie też zrobiłem backupa... ale ze raz strona działa a raz nie to nie to troszke denerwujace
| kla_bor wrote: |
| Osobna sprawa ze nie moge sie zalogowac do panelu Direct Admina. Mowi ze wpisuje zle haslo, co nie jest prawda. |
Hmm, u mnie dokładnie to samo...
Już myślałem, że to współadmin mojego serwisu zmienił hasło do DA bez informowania mnie o tym. Ale w rozmowie ze mną, zapewnił mnie, że on niczego nie zmieniał.
Tak więc, znowu to jednak coś po stronie Friihosta... 
I to ma być te 97%?
wczoraj przez długi czas miałam skoki- raz strona działała, a raz nie.. teraz DA nie działa, a strona działa..
gdybyśmy chciaż wiedzieli o co chodzi..
| mtx wrote: |
| gdybyśmy chciaż wiedzieli o co chodzi.. |
gdyby było wiadomo co się stało to by to już wisiało na forum. technicy pracują nad serwerem. czy kiedykolwiek było tak, żeby Bondings coś trzymał w sekrecie? publikuje komunikaty natychmiast jak zachodzi coś nowego. pisanie co godzinę "we are working on it" niczego nie zmieni. ludzie, spokojnie.
nie martwcie się, wszystko będzie okej.
cheers,
Arin.
Chodzi mi o to, że nie wiadomo, czy serwer pada czy tylko DA, czy kłopoty z dyskami, czy coś w necie..
To chyba wiedzą.. prawda??
Cos jest chyba nie tak z serwerem przed chwila na mojej stronce zaroilo sie od bledow. Chyba jakies klopoty z baza. Ktos cos wie?
heh, znów ktoś piszę o błędach
-----------------------------------------------------------------------------------
DLA TYCH CO LUBIĄ GIERKI
www.supergierka.glt.pl
Wiecie czy oczyszcza konta z tych wormow czy mam stawiac wszystko od nowa bo jak przegladam moja stronke to wyskakuje cala masa popupow i popunderow pozatym download wysiadl a na forum pojawia sie cala masa bledow...
[EDIT] Moze poradzicie cos bo ja pierwszy raz sie spotykam z czyms takim.